Kundomdömen om VIDAMAR Resorts Madeira Premium

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

3423 omdömen
Utmärkt
 
2095
Väldigt bra
 
1018
Bra
 
226
Mindre bra
 
56
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2019-10-13

Inlägg av agnetats Kiruna, Sverige

Träningshotell

På Apollos hemsida beskrivs detta som ett träningshotell. Visst kan man träna lite. Men utbudet är mycket sparsamt. Flera klasser endast kvällstid. Under helgen endast någon klass per dag. Jämfört tex. med La Santa och Fuerteventura som är fantastiska träningsresorter så kan man inte lansera Vidamar som träningshotell. Däremot som ett bra hotell med lite träningsmöjligheter. Den dom söker efter ett träningshotell, som vi gjorde, och som verkligen vill ha olika träningsalterativ blir rejält besvikna. Hotellet i sig är mycket bra. Fint beläget, fina rum, serviceminded personal, bra mat, härligt poolområde etc.

 
2019-05-04

Inlägg av Solveig S Falkenberg, Sverige

En vecka på.Madeira

Ett underbart hotell med fina rum alla med utsikt mot havet .Fantastisk frukost där fanns allt även god skumpa.Kvällarna var precis lika bra olika tema varje kväll.Trevlig personal som hjälpte till om.det var några problem Fina pooler både inne och ute Buss till centrum och tillbaks igen. Spa avdelning .Med andra ord en.toppenvecka.

 
2018-04-26

Inlägg av MarianneM502 Stockholm, Sverige

Å ett så härligt hotell!!!!

Trots sin storlek känns hotellet personligt med en vänlig atmosfär. Personalen är verkligen välkomnande vilket gör att man känner sig sedd och igenkänd (ovanligt även på små hotell) Rummet var fint möblerat med sköna stora sängar. Vi hade inte full havsutsikt, men havet var fullt synligt ändå (rum 326) Vattenflaska på rummet första dagen, och i badrummet (med badkar) fanns det mesta man kunde behöva av toalettartiklar. Härliga morgonrockar och tofflor fanns också att tillgå. Poolområdet var stort, ingen trängsel och gott om solsängar. Om man ville ligga lite mer skyddat fanns en liten trädgård med solsängar och tillgång till den uppvärmda inomhuspoolen. Maten var överlag bra för att vara ett "halfboardhotell" Fantastisk frukost och kvällsbuffe. Men man kunde även boka och äta japanskt, italienskt eller traditionellt i hotellet tre övriga restauranger. Vi gillade sushin bäst. Vi utnyttjade inte hotellets träningsmöjligheter, men vi åkte den fria shuttlebussen till staden några gånger. Skönt att slippa gå uppför backarna i bland 😀 Det enda negativa jag kan komma på är den lite distanserade receptionisten vid utcheckningen! Ett "hoppas ni har haft en bra vistelse" och "välkommen tillbaka" hade suttit fint i stället för att bara räcka fram räkningen med en trött min! Men alla kan ha en dålig dag, och vi vill i allafall väldigt gärna bo här igen!

 
2018-03-29

Inlägg av Annette S Stockholm, Sverige

Fin utsikt över havet från rummen och en avkopplande plats. Men ingen bra shopping på Madeira.

MATEN Buffén var ok. Vatten till middagen ingick inte i buffé/dine around priset. Min mor fick dåliga revbenspjäll på den Portugisiska restaurangen. Fick lämna restaurangen bums och blev magsjuk. HOTELLET/RUMMET Stor anläggning som var helt ok. Bra läge. Sköna sängar. Spaavdelningen var jättebra. Bra massage och behandlingar. Mindre bra: Balsam fanns inte i duschen. Fanns inte eluttag nära speglarna så vi fick be om skarvsladd. Dålig städning och de kom väldigt sent och städade på em. GYM/PASSEN Gymmet var bra med trevliga instruktörer. Men gym passen var inte så bra. Passen borde visa nivå såsom lätt, medel och svår. Dåliga instruktioner från ledarna. LÄGET Det tar ungefär 20minuter till en halvtimma att gå till stadskärnan från hotellet. Stor uppförsbacke på hemvägen. Mest samma sak i alla butiker. Inte så bra shopping. Men mycket mysiga restauranger i gränden Santa Maria med målade dörrar och konstverk.

 
2018-03-07

Inlägg av Gungstol

Vandringsresa med toppboende

Alla rum har en magisk havsutsikt stor utomhus pool och stegen för havsbad. Stor spa-avdelningen som erbjöd det mesta mot tillägg. Stora rum med fint badrum med ENORMA hetväggs speglar, breda sängar som var ganska hårda med knepiga kuddar, en JÄTTE stor och lång sen en liten plutt kudde som var tunn sen var det lakan och filt inget täcke här finns förbättrings behov. Vi hade halvpension, både varm och kall frukost, bra variation och kvalitet på det som fanns. Middagsbufféen åt vi 4 kvällar, mkt vällagad mat och bra variation, som alltid utomlands tenderar efterrätterna att mest smaka socker och innehålla massa grädde. 3 kvällar testade vi hotellets egna restauranger, Sushin var god och vällagad, Grill restaurangen höll även den bra standard men Pizza och Pasta restaurangen hade mkt sämre kvalitet, åt en Risotto som var överkokt och det fanns inga andra alternativ att välja på för den som inte tål gluten. Genomgående mkt trevlig och hjälpsam personal i hela hotellet. Kan helt klart tänka mig att bo här igen dock utan att besöka pasta och pizza restaurangen.