Kundomdömen om Tamaris Premium

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

257 omdömen
Utmärkt
 
216
Väldigt bra
 
36
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-10

Inlägg av 237margretj Askim, Sverige

Underbart,

Allt var toppen! Underbart boende när till bad fantastisk personal! Rent o fräscht överallt underbara lägenheter,men tyvärr hade vissa lägenheter badkar som varväldigt högt och svårt att komma i,välj lägenhet med dusch.

 
2019-09-01

Inlägg av Anneli O

Underbart fint

Välskött hotell, mycket rent med fantastisk utsikt över havet från restaurangen. Hög klass på både service och mat. Bara några steg ner till stranden, kan inte bli mer bekvämt. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2019-07-06

Inlägg av crille01 Djurhamn, Sverige

Bra men inte mer...

Bodde här i två veckor. Perfekt läge på den lugnare delen av stranden. Stort välplanerat rum med en rejäl balkong. Tror de flesta rummen har balkong med havsutsikt. Receptionspersonalen makalöst tjänstvilliga. Restaurangpersonalen avmätta och blasé. Personalen i baren förfärliga. Kändes som man störde varje gång man beställde! Åt lunch många gånger och det var alltid fräscht och prisvärt. Städningen ”sådär” då t ex diskning av en kaffekopp inte ingick. Småsnålt... Den lilla staden Makarska 3 km bort var underbar och då särskilt gränderna ovanför hamnen.

 
2019-06-25

Inlägg av 866antoniw Nyköping, Sverige

Fantastiskt

Besökte hotellet i juni 2019. Riktigt fina rum, bra städning samt väldigt trevligt mat. Bra service och en extremt trevlig personal. Enligt mig det bästa hotellet på den Makarska rivieran. Rekommenderar hotellet för alla som vill ha en riktigt angenäm semester.

 
2019-06-02

Inlägg av Ninnijerevall Hässleholm, Sverige

Service utav toppklass

Vi bodde på Hotell Tamaris i 1 vecka som ligger i slutet utav Tucepis strandpromenad. Vi hade bokat ett utav dem bättre rummen, med havsutsikt. Vårt rum var väldigt fräscht och stort! Rummet var ljudisolerad och städades och fixades varje dag. I slutet på veckan så fick hotellet problem med varmvattnet som vi efter lite klagande blev väl kompenserade för. Vi använde gymmet några dagar, dock var de litet men alla maskiner som fanns var multifunktionella och de fanns fria vikter upp till 25kg. Så man kunde lätt få sig en bra workout. Rekommenderar verkligen detta hotellet och personalen gör hela stället! Deras service är utav världsklass och de gör allt för att din upplevelse ska bli den bästa. Från att du kommer tills du checkar ut. Ett särskilt tack till Sylva i receptionen. /// Ninni o Dan Vi hade rum 503