Tamaris Premium

  • Kroatisk afton
  • Mostar i Bosnien
  • Lokalmarknad i Zadvarje

Våra premiumresor till Kroatien är sociala gruppresor som innehåller både flygresa, ett bra hotell, anpassade utflykter och välsmakande måltider. Utflyktsprogrammet är noga utvalt med två olika utflyktspaket som ger dig möjlighet att skräddarsy din resa efter dina egna intressen och önskemål om typ av semester.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 256 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Tamaris är ett av våra mest omtyckta hotell längs Makarska rivieran, och tillsammans med den lokala touchen är hotellet även ett av våra Apollo Mondo Enjoy-hotell. Tamaris ligger i lugna omgivningar på strandpromenaden i Tučepis utkant. Vid hotellets poolområde väntar en mindre pool som har barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. Handduksservice mot avgift. Från hotell Tamaris är det nära till restauranger och caféer som ligger längs med strandpromenaden.

På hotellets à la carte-restaurang Freyja serveras det kroatiska rätter och snacks. Restaurangen har både inomhus- och utomhusservering. Gratis wifi i allmänna utrymmen samt på stranden nedanför hotellet. Gratis internethörna i receptionen. Massage och olika slags behandlingar mot avgift. Gratis bastu och litet men välutrustat gym. Valutaväxling och bankomat. Barnsäng och sulky finns (tillägg i bokningen för att vara garanterad). Gratis parkering. Liten butik på hotellet som säljer souvenirer, vin och ost.

Hotellet är byggt i sju våningar och har reception och restaurang på bottenvåningen. Till hotellet hör också en helt nybyggd flygel med rum och lägenheter. Musik från de närliggande hotellens poolområden kan uppfattas som störande. Begränsad trafik.

Måltider

Halvpension inklusive dryck. Under vissa utflykter ingår även lunch, läs mer i programmet.

Bra att veta

Tamaris är en av vinnarna i TripAdvisors Travelers' Choice Awards 2018.

Detta är inkluderat under premiumresan:

  • Direktflyg samt transfer mellan flygplats och hotell
  • 7 nätter på hotell Tamaris
  • Reser du ensam? Inga problem! Vi erbjuder enkelrum mot tillägg
  • Frukost samt flera av veckans måltider enligt programmet
  • Dryck till måltiderna (halv flaska vin, öl, vatten)
  • Noga utvalt utflyktsprogram
  • Skandinavisktalande guider och reseledare