Kundomdömen om Meteor Premium

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
10 av 10 baserat på 1 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
10,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ulla,
Kalmar

+
Bra service, rent, snyggt, strandnära. Fantastisk utsikt.
-
Bättre med dusch än badkar med hög kant! Svårt för äldre och rörelsehindrade ta sig i badkaret! Flytande tvål till handfatet vore önskvärt.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

603 omdömen
Utmärkt
 
179
Väldigt bra
 
291
Bra
 
94
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-06-05

Inlägg av gorel_levin Uppsala

En vecka turist

Krores resebyrå. Seniorresa. Mycket bra hotell. Bra service. Fina pooler. Allt fanns på hotellet. God mat. Orkade bara lunch och middag. Fina rum. Välstädat. Tyst och lugnt Gångavstånd utmed vacker strand till Makarska. Lagom temperatur

 
2018-10-28

Inlägg av 184marianneh

Bra hotell!

Det är ett stort hotell, men det kändes inte så. Perfekt läge vid havet, bara att gå ned direkt och bada. Poolområdet bra, lite skuggigt på eftermiddagen nu i oktober. Slamrigt i matsalen, inga textilier som tar bort ljud. Frukosten ok. Även ok mat till middag, det bästa är nog att inte ha helpension, det räcker med ett par gånger. Vi hade rum med stor terrass mot havet, underbar utsikt, rätt litet rum. Städningen perfekt. Jag testade att få en massage i fitness center och det var bra, skicklig massör.

 
2018-09-19

Inlägg av N K

Hotell som alla andra

Perfekt läge, alla rum med balkong och utsikt över havet, baseng både inne och ute samt gymmet. Lite slitna väggar men allt är rent och fint. Alla rum med badkar, det skulle bli bättre med dusch. Personalen är hjälpsamma och gästvänliga. Maten var bra med lite förmycket fläsk kött i. De kunde bjuda på lite mera fisk och annat från havet. Dricka vid maten kostar lika mycket som i Sverige - dock på olika restaurang i närheten av hotellet likadana dricker kostar mer än tre gånger mindre. Hotellet har egna solstolar på stranden men att hyra de man måste även gäster.

 
2018-06-30

Inlägg av snovvmane

En ärlig recension

Mycket missvisande beskrivning av hotellet, väldigt slitet och gammalt. Maten var av väldigt låg klass, likaså matsalen där bilderna missvisar något enormt. Alltid igendragna gardiner vilket gör att matsalen känns väldigt mörk och dyster. Väldigt trångt och tråkig inredning. - trånga dåliga rum - slitna utrymmen, även loungen och alla allmänna utrymmen - slaffsig och äcklig middagsbuffé, frukosten var av något bättre slag men fanns fortfarande inte mycket att välja alls och det mesta var dåligt tillagat. - dåligt utbud av kanaler, enbart tyska kanaler. - inget ställe att hänga på där man kan ta det lugnt. +nära till stranden Sammanfattningsvis ingen känsla för inredning, tråkiga och slitna rum, tråkiga allmänna utrymmen, delvis otrevlig personal. Det som var bra var närheten till stranden.

 
2018-06-04

Inlägg av Josef_10 Boden, Sverige

Varm försommarvecka

Tysta rum med väl fungerande AC och städning, Hotellet ligger vid strandpromenaden. Hotellet har SPA och inomhusbassäng som ej nyttjades då temperaturen i såväl havet som hotellpoolen var badvänligt. Grusstränderna kräver dock "badskor" för dem som är ömfotade. Frukostmatsalen var välförsedd med allt tänkbart och kocken fixade omeletter på löpande band. Middagsbuffén var dock tämligen slätstruken och intogs därför bara en gång.