Stellina Village Resort Premium

 • Mitt älskade Kreta
 • Stadsvandring i Chania
 • Smaken av Kreta

Stellina Village är ett populärt hotell i Agii Apostoli, som tack vare sin lokala touch, höga kundnöjdhet och härliga atmosfär även är ett av våra Apollo Mondo Local-hotell. Resorten består av tre områden där du har fri tillgång till alla pooler och övriga faciliteter. Läget är perfekt – bara ett par minuter från den fina sandstranden Chryssi Akti och en kort busstur från Chania stad.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt! Bäst av de fem vi bott på.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 327 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Charmiga och välskötta Stellina Village Resort består av 3 områden, med vars ett poolområde, som är byggda 1990, 2001 och 2007. De två äldre områdena är renoverade 2017. Totalt sett har områdena tolv byggnader.

Flera poolområden
Här kan du tillbringa dagarna vid något av de tre poolområdena, med två separata barnpooler. Solstolar och parasoller vid poolområdena erbjuds utan kostnad. Vill du ta ett dopp i havet har du gångavstånd till den långgrunda stranden Chryssi Akti, där det även finns solstolar och parasoller mot avgift.

Närodlad och fräsch mat
Slår hungern till vid poolen så finns det två poolbarer, varav den ena ingår i All Inclusive. I hotellets vackra trädgård växer citrusträd, kryddor och andra härliga Medelhavsväxter. Har du köpt till måltider serveras dessa (tillsammans med dryck) i bufférestaurangen KIMA. Beroende var du bor på hotellet kan avståndet till restaurangen vara upp till 165 meter. Vid önskemål kan hotellet servera glutenfri mat (meddelas vid bokning). Flera gånger i veckan är det olika teman i restaurangen. I samma byggnad som receptionen finns à la carte-restaurangen Helios och en av poolbarerna.

Träning och välmående
Gratis gym (minimiålder 16 år, yngre endast i vuxens sällskap). I receptionen får du ett kort som behövs för att få tillgång till gymmet. Skönhetscenter med massage, frisör och bastu mot avgift.

Övrigt om hotellet
Tvättservice mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymme. Biljard mot avgift. Gratis matlagningskurs en gång i veckan, anmälan görs i receptionen. Minilivs. Konferensrum med plats för upp till 150 personer. Lokal trafik och ljud från spelmaskiner kan uppfattas som störande i ett fåtal lägenheter.

Upptäck omgivningen
Från Stellina Village Resort har du bra bussförbindelse in till Chania stad, dit är det ca 4 kilometer. Det är ca 150 meter till busshållplatsen.

Finns mot tillägg mot avgift:

 • Lägenhet för en person.
 • Mat på flyget tur/retur.
 • Avbeställningsskydd eller reseförsäkring.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Halvpension inklusive dryck.

Detta är inkluderat under premiumresan:

 • Direktflyg samt transfer mellan flygplats och hotell
 • 7 nätter på Stellina Village Resort
 • Reser du ensam? Inga problem! Vi erbjuder enkelrum mot tillägg
 • Frukost samt flera av veckans måltider enligt programmet
 • Dryck till måltiderna (halv flaska vin, öl, vatten)
 • Noga utvalt utflyktsprogram
 • Skandinavisktalande guider och reseledare