Rumstyper på Santa Helena Beach Premium

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med kombinerat sovrum och minikök. I vissa lägenheter finns möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I en del lägenheter sover 3:e och 4:e person tillsammans i en bred bäddsoffa. Alla lägenheter har enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplatta och vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler med ett par skandinaviska kanaler. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, markbalkong eller terrass. På några av rummen med markterrass så är det ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 25-32 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage. Sovrum med dubbelsäng på loftet. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, enkel köksutrustning, kaffebryggare och vattenkokare. Tv med satellitkanaler med ett par skandinaviska kanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc (vissa lägenheter har ett badrum på vardera plan). Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Mindre enrumslägenheter

Mindre enrumslägenheter med kombinerat sovrum och minikök med enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplatta och vattenkokare. Tv med satellitkanaler med ett par skandinaviska kanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 20 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenheter

Rymliga tvårumslägenheter med ett separat sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och minikök. Enkel köksutrustning, kylskåp, kaffebryggare, kokplatta och vattenkokare. Möjlighet till extrasäng i bäddsoffa. I vissa lägenheter sover 3:e och 4:e person tillsammans i en bred bäddsoffa. Alla tvårumslägenheter har gratis wifi och deponering samt gratis luftkonditionering i både vardagsrum och sovrum. Tv med satellitkanaler med ett par skandinaviska kanaler. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong, markbalkong eller terrass. På några av rummen med markterrass så är det ett par trappsteg upp från terrassen till rummet. Vissa balkonger har havsutsikt, begränsad havsutsikt eller utsikt mot poolen. En av tvårumslägenheterna saknar uteplats, men har stora öppningsbara fönsterytor. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 30-50 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer