Kundomdömen om Santa Helena Beach Premium

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,5 av 10 baserat på 2 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,5 / 10
Städning
 
5,0 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Oliver,
Göteborg

+
Poolområdet
-
Servicen va sisådär (receptionen på dagen var bra men inte på natten) Städningen var inte alls bra på vårt rum. Rummet överlag va la okej, ac:n var inte bra. När jag betalar nästan 20 000:- för en resa förväntar jag mig väldigt hög standard. Tyvärr var det inte det denna gången.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Towe,
Borlänge

+
Närheten till stranden;)
-
Stolarna på balkongen kunde vara så mkt skönare och badrummet någon kvadrat större & några krokar att hänga upp kläder/väskor skulle inte vara i vägen. Solstolarna på stranden behöver ses över.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

185 omdömen
Utmärkt
 
90
Väldigt bra
 
72
Bra
 
14
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-10-25

Inlägg av Anders S

Besviken

Hotellet trevligt men glömde min arbets-IPAD på hotellrummet och märkte det direkt efter att jag satte mig på bussen till Chania. Det går inte att få tag på den längre då Apollo hänvisar till ngt företag som jobbar med "lost & founds" och knappast existerar i verkligheten så vi försöker få kontakt med hotellet - inte ett svar. Fy sjutton för skithantering av gäster från både Apollo och hotellet.

 
2019-06-27

Inlägg av Sara S

Mycket trevligt hotell!

Bra frukost, rum och pooler. Rent och fint och bra gym. Städning varje dag. Jättebra resturang precis brevid med supergod mat (Kyano). Busshållsplats nära hotellet som tar en åt flera håll med modern buss.

 
2019-04-29

Inlägg av Rawtalents Trosa, Sverige

Fräsch och fint hotell beläget vid stranden

Bra placerat hotell i utkanten av Platanias i tät anslutning till stranden. Fräscha rum och en god frukostbuffé erbjuds på hotellets egna restaurang. Promenadavstånd till centrum och buss i närheten som tar er till Chania.

 
2018-11-08

Inlägg av ingwahl Lidköping, Sverige

Semester i platanias

Platanias är en favorit ort där vi varit många gånger, nu i Oktober 2018 bodde vi på Santa Helena Beach resort,var det finaste hotell vi bott på i Platanias. Mest uppskattades de SKÖNA sängarna, poolområdet där det fanns sköna solsängar med tjocka madrasser,gratis solsängar även på stranden,Yoga på morgonen , bodde i 3 pers. I en 3-rumslägenhet med 3-balkonger,lägenheten var fräsch och fin. Saknade lådor och fläkt i köket,och fler krokar i duschrummet.

 
2018-11-06

Inlägg av Jan S Göteborg, Sverige

Nästan perfekt, men ...

Mycket bra läge vid stranden (som dock är lite stenig). Bra gym med bra AC. Bra pool-områdesed väldigt bekväma solstolar, Detsamma gäller stranden. Dock lite för få. Väldigt bra lekrum med mycket olika leksaker och spel. Liten men bra lekplats, mestadels i skugga vilket är mycket bra. Fina rum, men lite väl begränsad köksutrustning om en vill laga mat själv. Sköna sängar, men inte extrasängen som var väldigt hård. Bra AC i rummen Serviceinriktad hotellpersonal, men hotellet tar INTE kort!!