Premiumresa Klassisk

Premiumresa Klassisk ger dig en bred upplevelse där både mat, natur och kultur är inbakat i programmet. Upplev några av resmålets allra vackraste pärlor, ät middagar på charmiga restauranger och upptäck spännande kulturskatter - allt tillsammans med nya bekantskaper. Guiderna tar du dig enkelt från plats till plats utan att du behöver tänka på något annat än nästa upplevelse.

Se fler premiumresor

Vad innebär premiumresa Klassisk?

  • Social gemenskap i en grupp som reser tillsammans
  • Natur, kultur och god mat är inbakat i programmet
  • Alla utflykter ingår
  • Ta dig enkelt från plats till plats
  • Boende på ett hotell av god standard

Resmål

Boka premiumresa till Kreta

Den klassiska premiumresan till Kreta tar dig ut till Kretas små charmiga bergsbyar, till Chanias slingrande gränder och låter dig smaka på några av de äkta kretensiska delikatesserna.

Avresa i maj, september och oktober.

Boka premiumresa till Kroatien

Följ med på en klassisk premiumresa till Kroatien och upplev bland annat en äkta kroatisk afton, hamnbyn Omis med sin fantastiska natur och ett besök i grannlandet Bosnien.

Avresa i maj, juni och september

Boka premiumresa till Brač

Följ med på en spännande premiumresa till den grönskande ön Brač i Kroatien. Här upptäcker vi vad ön har att erbjuda i form av god mat, intressant kultur och storslagna vyer!

Avresa i maj och juni

Boka premiumresa till Rhodos

På den klassiska premiumresan till Rhodos kommer du bland annat upptäcka Rhodos största sevärdheter med en rundvandring i staden följt av en härlig middag. Även de antika byarna Kallithea och Filermos står på schemat under veckan.

Avresa i maj, september och oktober.

Boka premiumresa till Parga

Följ med på en premiumresa till vykortsvackra Parga där du får uppleva fantastisk natur, kultur och avkopplande båtturer – allt inbakat i programmet. Under veckan besöker vi bland annat den vackra ön Paxos, den arkeologiska fyndplatsen Butrinti och Europas egna Grand Canyon.

Avresa i maj och september.

Boka premiumresa till Albanien

Albanien har snabbt seglat upp som ett av Medelhavets hetaste resmål. Med sina vackra stränder, välkomnande kultur och rika historia är det inte svårt att förstå varför. Under premiumresan hit får du bland annat uppleva en äkta albansk afton, det vackra naturfenomenet "det blå ögat" och utgrävningarna av den antika staden Butrint.

Avresa i maj och september.

Boka premiumresa till Egypten

Premiumresan till mäktiga Egypten tar med dig några av landets största sevärdheter, som Konungarnas Dal, Karnak och snorkling i Röda havet. Du bor bekvämt på hotell Albatros Citadel Resort i Sahl Hasheesh, samtidigt som även Hurghada kommer att upptäckas.

Boka premiumresa till Madeira

Följ med på premiumresa till Madeira - en flytande trädgård i Atlanten! Under veckan upptäcker vi det bästa Madeira har att erbjuda i form av vackra vyer, läckra menyer och undangömda sevärdheter som spektakulära Nunnornas dal.

Boka premiumresa till Lanzarote

Under premiumresan till den stilfulla vulkanön Lanzarote får du upptäcka några av Lanzarotes mest kända platser. Upplev allt från den kände arkitekten Cesar Manriques hem till det karga månlandskapet i nationalparken Timanfaya. 

Boka premiumresa till Teneriffa

Premiumresan till den grönskande kanarieön Teneriffa bjuder på allt från en tur till Teide, Spaniens högsta berg, och en rundtur där vi upptäcker öns mest kända pärlor, till en härlig dag på marknad med provsmakning av tapas och vin.

Gran Canaria, Kanarieöarna

Boka premiumresa till Gran Canaria

Gran Canaria är som en kontinent i miniatyr där du hittar allt! Följ med på premiumresa till denna grönskande ö och upptäck allt från spännande natur och charmiga småstäder till fina sandstränder och en solsäker kust.