Våra orter, Puerto Plata

orter sorterade efter

Playa Dorada

En resa till Playa Dorada spenderas med fördel, skönt tillbakalutad på den härliga stranden. Högklassiga hotell, ett shoppingcenter på nära håll och dansanta barer gör Playa Dorada till en minst sagt begärlig semesterdestination. 

Läs mer om Playa Dorada 7 hotell från 6 298 SEK

Costa Dorada

Res till Dominikanska republiken och upptäck Costa Dorada. Här väntar ett skönt strandliv längs kusten. Du som vill kan passa på att njuta av en bekväm All Inclusive-tillvaro eller förlora dig i det vackra korallrevet. 

Läs mer om Costa Dorada 2 hotell från 8 698 SEK

Cabarete

Älskar du att surfa på semestern är Cabarete resmålet för dig! Här samlas kitesurfare från världens alla hörn och på eftermiddagarna fylls himlen av färgglada segel.

Läs mer om Cabarete 2 hotell från 8 298 SEK

Rio San Juan

Varför inte ta en resa till Västindien och semestra utanför den pittoreska lilla fiskebyn Rio San Juan. Unna dig en tugga av paradiset omgiven av unika klippformationer, gömda stränder och förlora dig i semesterdrömmen under en båttur genom Gri Gri-lagunens klara vatten.

Läs mer om Rio San Juan 1 hotell från 9 498 SEK

Las Terrenas

Nyhet! Till den gamla fiskebyn Las Terrenas ska du resa om du vill spendera dagarna längs kilometerlånga vita sandstränder och samtidigt ha det dominikanska småstadslivet nära. Här vajar palmerna svalkande och tonerna av merengue och bachata lockar ständigt upp till dans!

Läs mer om Las Terrenas 2 hotell från 11 998 SEK

Samana

Färgglada staden Samana ligger på den södra sidan av halvön med samma namn, omgiven av vackra stränder och tropisk natur. Här kan du strosa längs hamnpromenaden bland små butiker, caféer och restauranger och insupa den avslappnade karibiska atmosfären. I barerna spelas ofta livemusik och staden gung...

Läs mer om Samana 1 hotell från 14 598 SEK