Kryssning från San Juan – lägg till hotellnätter

 

Puerto Rico är inte vilken karibisk destination som helst utan här finns allt från orörda regnskogar och imponerande sevärdheter till svängigt nattliv och god, kreolsk mat. 

San Juan är Puerto Ricos huvudstad och här finns en spännande mix av gamla slott och kyrkor som står sida vid sida med skyskrapor. Vi rekommenderar att du tar en sakta promenad genom San Juan Antiguo som är den äldre stadsdelen. Här är husen uppförda i typisk kolonialstil och går i hela färgskalans nyanser. San Juan har många stränder i sin närhet, vilket gör det lätt för stadens besökare att kombinera cityliv med en dag på stranden.

 


Citytips

Förutom färgglada hus, moderna skyskrapor och tropisk regnskog kan du besöka den kritvita Condado. Drömstranden ligger strax utanför San Juan och pryds av vajande palmer.

Det sägs att drinken piña colada ursprungligen kommer från Beachcombers Bar på hotell Caribe Hilton San Juan. Ta en tur dit och upplev hur den verkligen ska smaka.


Så här tar du dig till hamnen

 

Hamnens adress
Pier #3 Paseo Concepcion de Gracia, Old San Juan
PR &. Old Pier Pan American dock
Isla Grande, PR Calle Lindbergh #64 San Juan 00907

Hamnen ligger centralt i San Juan. Från hamnen till flygplatsen Luis Munoz Marin International Airport är det 1,9 mil (ca 20 minuter med taxi). Transfer ingår inte i priset.


Har du frågor om våra kryssningar?

0771-37 37 37 (tonval 1)
Måndag-fredag: 8.00-20.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 10.00-15.00