Kryssning från Havanna – lägg till hotellnätter

 

Havanna är en unik och högst levande stad, vars arkitektur och bilar berättar om svunna tider. Här kan du strosa runt och insupa den härliga atmosfären till tonerna av salsa och cha cha cha.  

Gamla stan i Havanna, La Ciudad Vieja, är ett enda virrvarr av krokiga gator och smala gränder och finns med på Unescos världsarvslista. Mycket är slitet, men vissa delar har renoverats och hyser numera några av Havannas finaste restauranger. Musik och dans är oerhört viktigt på Kuba och det präglar också nattlivet. När kvällen kommer hörs salsatoner överallt.

Passa på att tillbringa några extra hotellnätter före kryssningen. Apollos utbud av hotell i Havanna är stort, varierande och har hög kundnöjdhet.


Citytips

Havanna är fullt av amerikanska gamla bilar i regnbågens alla färger. Passa på att hyra en amerikansk cabriolet och utforska stan. Vill du inte själv sitta bakom ratten men ändå glida fram finns det såklart taxibilar också.

Att Kuba är cigarrens hemland märks på flera sätt. Här kan du bland annat besöka cigarrfabriken Partagas som ligger bakom El Capitolio. I museet, som har anor från 1845, kan du följa cigarrprocessen från planta till färdig cigarr.


Så här tar du dig till hamnen

Terminalen ligger nära Gamla stan framför Plaza de San Francisco och Church de San Francisco. Transfer ingår inte i priset. 

 

Hamnens adress
San Pedro, n. 1
Muelle San Francisco
La Habana Vieja
Habana Cuba

 

 


Har du frågor om våra kryssningar?

0771-37 37 37 (tonval 1)
Måndag-fredag: 8.00-20.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: 10.00-15.00