MSC Cruises

MSC Cruises är rederiet som harv sitt ursprung i Medelhavet – vilket framför allt märkt när det kommer till den goda maten men också den avslappnade atmosfären. Fartygen är moderna och håller hög standard. Du kommer att kunna fylla din kryssning med roliga aktiviteter för både stora och små. Ta del av de stora poolerna, åk häftiga vattenrutschkanor och koppla av i spaet. På kvällarna kan du njuta av shower och mycket mycket mer.

  • Nya och moderna fartyg
  • Flera poolområden och storslagna shower
  • God mat med italienska smaker
Restauranger, MSC Cruises

Mat från det italienska köket

MSC Cruises kommer från Italien och det märkt när det kommer till maten. Ombord på fartygen hittar du flera restauranger som erbjuder italienska smaker med riktigt bra råvaror. Men du hittar givetvis även andra typer av kök. Ombord finns också caféer och barer där du kan äta lite enklare.

Kvällsshower, MSC Cruises

Kvällarna ombord

När kvällarna kommer är det show med Cirque de Soleil at Sea! Showerna håller Broadway-nivå och du kan välja att uppleva showen medan du äter en god trerättersmiddag. 

Kryssning med barn, MSC Cruises

Kryssar du med barn?

Om du åker på kryssning med barn kan du se fram emot mängder av skoj! Ombord på fartygen finns vattenparker, pooler och vattenrutschkanor men också åldersanpassade barn- och ungdomsgrupper. Fun Time Dinner, Happy Dinners och Kids Around The Clock har innovativa aktiviteter från tidig morgon till sen kväll för barnen.

På de olika fartygen finns olika saker. Bland annat har MSC Seaside och MSC Meraviglia flera aktiviteter som passar barnfamiljer.

Utflykt med MSC Cruises

Utflykter med MSC Cruises

När du åker på kryssning kan du se fram emot mängder av roliga utflykter. MSC Cruises erbjuder allt från adrenalinkickande parasailingäventyr och färgsprakande snorklingsutflykter till lite mer lugnare stunder på en paradisstrand där du kan boka en egen strandhytt. Enklaste sättet att boka dina utflykter är att göra det i samband med att du bokar kryssningen hos oss. Du kan också göra det via MSC Cruises hemsida. Det går givetvis också att boka ombord på fartygen. Bokar du utflykterna innan kryssningen kan du spara upp till 20% rabatt jämfört med ombord.

MSC

Klimatkompenserade kryssningar

MSC Cruises är det första globala kryssningsrederiet som klimatkompenserar sin flottas koldioxidutsläpp (från och med 1 januari 2020). Alla direkta utsläpp av koldioxid kompenseras genom en blandning av projekt, som tagits fram av internationella organisationer som arbetar med omedelbara åtgärder mot växtgasutsläppen. MSC Cruises gör också investeringar för att påskynda utvecklingen av avancerad miljöteknik som möjliggör att fartygen ska kunna drivas utan utsläpp.


Våra kryssningsrederier