Resor till Miami

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

En resa till Miami erbjuder allt du behöver för en lyckad semester. En storstad med palmkantade gator, pudervita stränder, shopping, restauranger och nöjen i överflöd. Pensionärer, barnfamiljer, par - alla lockas hit av olika skäl. Klimatet är härligt då det är varmt i både luft och vatten året om.

Kryssning i Karibien

Upptäck Karibien på en kryssning! Res från Fort Lauderdale, Miami, San Juan eller Puerto Rico och se mer av Karibien på en kryssning.

Läs mer om Karibienkryssningar

Fakta om Miami

Tidsskillnad

Svensk tid -6 timmar.

Äta ute

Restauranger finns i alla prisklasser. Portionerna är stora och du får mycket för pengarna. Mycket fisk och skaldjur samt kött. I USA räknar man med att du lägger 15% i dricks.

Transfer

Läs mer här om hur du tar dig från Miamis flygplats här.

Stränder

I Miami är South Beach den mest populära stranden. Här är det långgrunt och alltid varmt i vattnet. Stranden är bred med finkornig vit sand och här kan du ligga med medhavd handduk eller hyra en solstol. Det är nära till matställen och matbutiker.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
dec 24°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell