Mexiko - restips på Apollo.se

Restips till Mexiko

En resa till Mexiko bjuder på paradisstränder, storslagna naturupplevelser och mängder av historiska sevärdheter. Här välkomnas du av en vänlig atmosfär, suverän mat och medryckande toner. Nedan hittar du våra bästa restips för din resa till Mexiko!

Boka din resa till Mexiko


Artiklar och restips för Mexiko

Sevärdheter Mexiko - restips på Apollo.se

Historiska sevärdheter

Med en mängd fascinerande historiska platser, spännande utflyktsmål och en oerhört vacker natur lockar Mexiko med sina sevärdheter. Här hittar du många platser väl värda ett besök. 

Läs våra tips
Att göra i Mexiko - restips på Apollo.se

Att göra

I Mexiko finns aktiviteter både för den äventyrslystne och den som vill ta det lugnt. Vad sägs om att snorkla bland sköldpaddor, besöka en aktivitetsfylld naturpark eller dansa natten lång? 

Läs våra tips
Stränder i Mexiko - restips på Apollo.se

Paradisstränder

Mexikos drömlika stränder karaktäriseras av kritvit finkornig sand, turkosblått vatten och vajande palmer. Här kan du njuta av avkopplande dagar under din semester.

Läs våra tips
Kulinariska upplevelser i Mexiko

Kulinariska upplevelser i Mexiko

I mat- och dryckesväg är Mexiko ett spännande land att besöka med många lokala specialiteter. Här ger vi våra bästa tips på restauranger och smakupplevelser under din semester. 

Läs våra tips
Shopping i Mexiko, restips på Apollo.se

Shopping i Mexiko

På Yucatanhalvön i Mexiko finner du allt från typiskt mexikanska souvenirer och lokala hantverk till exklusiva shoppingcentrum med internationella märkeskläder. Trevlig shopping! 

Läs våra tips
Sportiga aktiviteter i Mexiko, restips på Apollo.se

Sportiga aktiviteter

Mexiko har mycket att erbjuda dig som vill vara aktiv under din semester. Både på land, till havs, under ytan och på stranden väntar fartfylld aktivitet och spännande äventyr.

Läs våra tips