Friendcation x Apollo

Vi vill skapa något unikt för varje person som är med på våra resor och tycker därför det är viktigt med resor som andas oss. Varje resa är skräddarsydd efter vad vi själva tycker om och för oss är det den bästa kvalitetsstämpeln man kan få när intresset för våra resor ökar. Vi ser framemot att släppa våra kommande resor tillsammans med Apollo och hoppas ni hittar er unika resa.

Under året kommer vi släppa träningsresor, kombinerade sol och äventyrsresor och såklart resor innehållandes god mat och vin. Vi vägrar att begränsa oss och tror på en kombination av flera komponenter som får oss att må bra är en perfect match.

Våga ta steget bortöver och ge dig själv en upplevelse som vi hoppas och tror kommer vara svår att glömma – Live a little!
 

Våra resor


 

Friendcation x Destination Okänd - 21-28 april 2020

Första resan i samarbetet mellan Friendcation och Apollo är en Live a little-resa till okänd destination. Vi går ut hårt och utmanar er att våga lite mer, för att få ännu mer tillbaka. Konceptet ”Live a little” kunde inta passa bättre in här. En vecka med värme, sol, träning, god mat och äventyr i regi av Joanna och Louise. Vågar du boka utan att veta mer än så?

Läs mer och boka

Friendcation x La Pared - 19-26 maj 2020

Äntligen släpper Friendcation en kombinerad träningsresa. Under en veckas tid kommer vi träna flertal gånger om dagen men också hinna med det som gör våra resor unika. Att få träffa nya människor i spännande miljöer, utmana sig själv samt komma hem med ny träningsmotivation inför den stundande sommaren.
 

Läs mer och boka

Friendcation x Lesvos - 13 - 20 juni 2020

Följ med på äventyr till Ouzons huvudstad Plomari! Tillsammans har vi satt ihop en upplevelse som innehåller alltifrån vandring, grekisk matlagningskurs, träning, små dagsutflykter som vi håller hemliga tills det är dags och så klart sol och bad.

Läs mer och boka