Friendcation x Porto Myrina - powered by Playitas

FULLBOKAD

Häng med Friendcation på träningsresa till ön Limnos i Grekland. En upplevelse och ett äventyr vi satt ihop till er med allt från svettiga träningspass till avkoppling i härlig miljö. Som alltid är det gott häng i gäng och likväl som det utlovas utmaningar och upptempo så kan vi garantera att det finns tid för att göra precis det man vill och känner för eller ingenting.

Om veckans innehåll

Vi bor på Apollo Sports-hotellet Porto Myrina - powered by Playitas och kommer bland annat att erbjuda skräddarsydda träningspass ledda av Joanna. Det kommer vara Sports All Inclusive för en mängd olika aktiviteter och träningspass som finns på hotellet. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill träna. Vill man bara jobba på brännan eller kanske dra ihop ett gäng på Padel så gör man det. Det finns något för alla.

Vill du starta morgonen i en solhälsning med havet som utsikt kan man göra det. Helt nybyggd Crossfitbox, padelbanor, vattensporter, cardio, cykeluthyrning - you name it. Det mesta finns och vi ser detta som ett perfekt tillfälle att kombinera dagarna med både hård träning, aktiviteter, utflykter och att bara få njuta av värme, miljöombyte och gott sällskap.

Se det här som ett sätt att kliva utanför boxen och ge dig själv en möjlighet och chans att testa på nya aktiviteter och träffa nya människor. Våga ge dig hän och framförallt - våga göra något för dig själv.

I paketet ingår halvpension, det vill säga en gedigen och fräsch frukost samt lunch-buffe. Vill man köpa till helpension på hotellet går det att ordna. Annars har vi hört att den lilla hamnbyn bjuder upp till mysiga middagar som vi gärna vill utforska med er. 

Våra resor är precis som alltid något för alla

Ingen speciell utrustning behövs men badkläder, träningskläder, träningsskor för både klasser och hike/löp kan vara bra att ha med. Bekväma kläder, semesterkläder samt lite finstass för middagar om man vill det. Ni som har varit med förr eller sett våra resor ni vet att vi gillar att sätta lite guldkant på våra resor. Ta med solhatten! 

Veckans program

Vi återkommer med ett mer detaljerat program när det närmar sig. Självklart har vi alltid en del överraskningar vi inte vill avslöja förens ni är på plats. 

Om Friendcation

Joanna och Louise, som driver Friendcation och som många av er känner till sätter tillsammans med Apollo ihop programmen för alla resor. Varje resa är handplockad och skräddarsydd specifikt för Friendcation. Tanken är att utmana och ge en upplevelse utöver det vanliga. Precis som Joanna och Louise hittar balans i livet kommer resorna alltid spegla att man inte behöver göra avkall för att ta in nya upplevelser i livet och njuta av både träning och god mat/dryck.

Pris: 12 998 kr

Datum: 2-9 oktober 2021

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Antal platser: 30 (först till kvarn)

Detta ingår:

  • Flyg tur /retur samt mat på flyget och bagage
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Träning & aktiviteter enligt program

*Enkelrumstillägg 3 000:-

FULLBOKAD

Frågor? Maila oss här


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas