FRIENDCATION x KAPPADOKIEN

När vi inledde vårt samarbete med Apollo visste vi inte att menyn av möjligheter skulle erbjuda Kappadokien - En bucketlist-destination. Nu har dröm blivit verklighet och den 4-8 oktober 2023 har vi chansen att ta med ett 20tal av er på en resa ni sent ska glömma. 

Om veckans innehåll

4 Nätter på ett helt eget hotell uppe i bergen. Vakna upp varje morgon till “rise of the ballons”, tills den morgonen du själv kanske sitter i en av de där ballongerna (det går att köpa till på plats) Once in a life time opportunity!

Vi kommer yoga, vandra och må bra tillsammans. Äta gott, umgås, uppleva och givetvis åka på utflykter. Vi kommer testa Hamam, det kommer finnas gott om tid för meditation och egen tid. Utöver det har vi en egen vandringsguide till vårt förfogande, lite som att vi inte vill missa en enda centimeter av Kappadokien. Vi har snackat ihop oss med experterna och paketerat den här resan precis som vi bör för att uppleva det mesta och bästa på en långhelg.

Så om du längtar till att få uppleva något helt utöver det vanliga, då är detta resa för dig. Bara att se luftballongerna stiga i gryningen är anledning nog att åka med. Utforska makalöst landskap och ta del av den turkiska historien som skiljer sig långt från de klassiska sol-& Badorterna. Åk luftballong, vandra genom historia eller träna över makalösa miljöer. Det sägs att Yoga här är näst intill en religiös upplevelse. Så även för oss som inte är Yogisar kanske detta är något vi inte vill missa.


Mer om resmålet

Under flera miljoner år har landskapet i Kappadokien vuxit fram med hjälp av vind, regn, sjöar och vattendrag. Det som en gång i tiden var tre vulkaner har med tidens gång utvecklats till en natur som är svår att jämföra med något annat. Kappadokien är som en sagokuliss med klippformationer och utmejslade berg, grottor och raviner som skapar små gångvägar mellan bergen


Veckans program

Vi återkommer med ett mer detaljerat program när det närmar sig. Självklart har vi alltid en del överraskningar vi inte vill avslöja förens ni är på plats. 


Om hotellet

Boende på Kistar Cave Hotel i Uçhisar med helpension (frukost, lunch & middag).

Bilder hotellet

Matsal hotell

Matsal hotell

Badrum hotell

Pris från: 17 998:-

Datum: 4-8 oktober 2023

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Kistar cave Hotel 

Det här ingår:                                   

  • Flyg tur/retur (via Istanbul) med måltid eller snack
  • 30 kg incheckat bagage
  •  Transfer till och från hotell
  • Del i dubbelrum/trippelrum på Hotell Kistar 4 nätter
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • Alla aktiviter enligt program med Friendcation

Bra att veta om Apollos gruppresor med reguljärflyg

Resan är fullbokad!

Mejl: [email protected]

Begränsat antal platser. Max 24 platser.


Om arrangörerna & hotellet


 

FRIENDCATION drivs av Joanna och Louise. Varje resa är handplockad och skräddarsydd specifikt för Friendcation i samarbete med Apollo. Tanken är att utmana och ge en upplevelse utöver det vanliga. Precis som Joanna och Louise hittar balans i livet kommer resorna alltid spegla att man inte behöver göra avkall för att ta in nya upplevelser i livet och njuta av både träning och god mat/dryck.

MER OM HOTELLET Kistar Cave Hotel här. Hotellet ligger beläget med utsikt över Erciyes och Güvercinlik-dalen. Alla rum har utsikt över det spektakulära landskapet.