West Ham Upton Park

Fotbollsresor West Ham United FC

West Ham United är ett fotbollslag i östra London som spelar i Premier League. Laget bytte nyligen hemmaarena till Queen Elizabeth Olympic Park. Laget spelar i tröjor som är vinröda och ljusblå och är känt för att producera många lovande unga spelare. Köp biljetter till West Ham nedan och få inspiration till matchdagen!

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv. Önskar du information om när dessa resor går att boka igen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här

 


Alla matcher med West Ham

West Ham

 

Inspiration och tips för matchdagen

Pubar för West Ham-fans

Pubar för West Ham-fansen

The Hammers har intagit nya ”lokaler” i och med flytten till Londons Olympiska stadium. Det har gjort flera fans arga, men de många pubarna i och i närheten av Stratford har fått West Ham-fansen att slå sig till ro ändå. På själva arenan serveras det ”vanlig” öl till överpris, men de nya stora engelska arenorna är ganska kliniska och utan lokal känsla, så håll dig hellre till en pub på gångavstånd. Nära Stratford Station ligger mikrobryggeriet Tap East, och hit går man för den mysiga atmosfären.

Puben The Cow i Westfield Center är populär, men The Boleyn på hörnet av Green Street och Barking Road är full av West Ham-fans. The Queens på Green Street ligger vid stationen och är lite lugnare. Generellt ser sig alla pubar i det här området som pubar för hemmafansen, men de flesta ställen välkomnar även andra fans. Bara de håller en låg profil och inte håller på Tottenham, Chelsea, Arsenal eller Manchester United. Och absolut inte Millwall.

Text av: Søren Sorgenfri

Arenakarta

Viktig information

Samtliga matchdatum kan komma att ändras. Detta kan ske med kort varsel. En vanlig ändring är  byte av matchdag från lördag till söndag, så vi rekommenderar att boka ditt returflyg tidigast på en måndag för säsongens Premier League-matcher. Måndagsmatcher förekommer också.