Fotbollsresor Liverpool

Fotbollsresor Liverpool

Anrika Liverpool FC spelar sina hemmamatcher på Anfield. Laget, som spelar i röda tröjor, har vunnit 18 ligatitlar och fler europeiska titlar än något annat engelskt lag. Traditionellt räknas klubben som en av "the big four", och klubbens fans kallas ofta för "Kopites". Få inspiration till matchdagen nedan! Här kan du se arenakarta.

OBS! När du bokar fotbollsbiljetter med oss flyger du till Manchester och bor i Liverpool. Vi hjälper dig med fotbollsbiljetterna. För att boka, ring oss på 0771-37 37 37, på vardagar mellan 10:00-15:00.

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv. Önskar du information om när dessa resor går att boka igen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här

 


Alla matcher med Liverpool FC

Liverpool FC

 

Viktig information

Samtliga matchdatum kan komma att ändras. Detta kan ske med kort varsel. En vanlig ändring är  byte av matchdag från lördag till söndag, så vi rekommenderar att boka ditt returflyg tidigast på en måndag för säsongens Premier League-matcher. Måndagsmatcher förekommer också.