Fotbollsbiljetter till Arsenal

Fotbollsresor Arsenal

Arsenal är ett av topplagen i Premier League och har vunnit många liga- och cup-titlar. Laget hör hemma i Islington i norra London, där hemma-arenan numera är Emirates Stadium. The Gunners, som laget ofta kallas, spelar i röda tröjor. Klubbens fans brukar kallas för Gooners. Se Arsenals spelschema nedan, spana in arenakartan, få inspiration till matchdagen och köp en komplett fotbollsresa!

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv. Önskar du information om när dessa resor går att boka igen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här

 


Alla Arsenals matcher

Arsenal

 

Inspiration till matchdagen

Apollos fotbollsproffs Søren Sorgenfri tipsar om sina bästa Arsenal-ställen.

Gunners pub

Pubguide för Arsenalfans

Det finns en handfull bra pubar som är kända som Gunners-fansens favoriter. Arsenal flyttade från stadion Highbury till Emirates under 2006, men det är bara 20 minuters gångväg från den gamla stadion till den nya hemmaarenan, så fansen har behållit sina stammisställen.

The Twelve Pins på Seven Sisters Road ligger centralt vid Finsbury Station och är en stor pub där det ryms många törstiga fans. The Tollington Arms på Hornsey Road är en populär pub – så populär att den till och med vunnit pris som den bästa puben för Arsenal-fans. Även El Comandante med sitt kubanska tema på Annete Road är ett ypperligt uppvärmningsställe.

Puben The Gunners är en pub som måste upplevas. Hela puben är fylld från golv till tak av Arsenal-prylar vilket gör stället till ett Arsenal-”tempel”.  

Restaurangtips för Arsenalfans

Bara en halv kilometer från Arsenals hemmastadium Emirates ligger The Pig and Butcher i Islington. Menyn ändras dagligen, men centreras kring brittiska produkter och lokala samarbetspartners, vilket deras lantliga stil avslöjar. Öl- och vinutbudet består till stor del av små bryggerier och andra självständiga producenter. Det finns gästöl från Belgien, Tyskland och Österrike, men annars är det brittiska och London-baserade bryggerier som gäller.

Det är tunga nationalrätter som tar upp mest plats på menyn och det med en twist av danskt kök, och det är ingen slump. Det är nämligen en dansk, Maria Larsen, som äger stället. Menyn kan bestå av allt från rökt makrillssallad, en sammansättning av terrin och dansk sylt på fläsk, en tolkning av den grekiska rätten ”taramosalata”, pubklassikern kryddiga kycklingvingar och den engelska blodkorven, svart pudding. En perfekt uppvärmningslunch för en sen match, eller som festlig middag efter matchen.

Viktig information

Samtliga matchdatum kan komma att ändras. Detta kan ske med kort varsel. En vanlig ändring är  byte av matchdag från lördag till söndag, så vi rekommenderar att boka ditt returflyg tidigast på en måndag för säsongens Premier League-matcher. Måndagsmatcher förekommer också.