Kundomdömen om Turquoise

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 392 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ramona,
Dingle

+
Maten och poolerna plus stranden.
-
De hade någon form av semi- inklusive där vissa restauranger bara var för vissa. Det kändes konstigt.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Tanja,
Dingle

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Carina,
Helsingborg

+
Maten.
-
Stranden var bra men för mycket sten i vattnet.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Marina Zaalishvili,
Huddinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Angela,
Alingsås

+
Stora ytor och och mkt väl fungerande. Måna om sina gäster och väldigt lyhörda.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-27


9 av 10

Gustav Patrik,
Norrköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

Fredrik,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


6 av 10

Catarina,
Malmö

+
Poolområdet, omgivningarna, att det var så grönt och fint. Fantastiskt god och vällagad mat och mycket bra service vid både barer och i restaurangerna
-
Rummet (i ett lake house) var tyvärr en stor besvikelse eftersom det var fuktskadat och luktade mögel. Det blev något bättre när vi hade AC.'n igång hela tiden. När vi kom hem luktade alla kläder vi haft med också mögel framförallt de vi haft i sängen. Handdukarna i badrummet var aldrig riktigt torra. Rummet var annars stort och fint och det var härligt med egen terass och poolacsess.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

Sandra,
Hässleholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Sten Åke,
Hässleholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

1448 omdömen
Utmärkt
 
947
Väldigt bra
 
335
Bra
 
106
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2017-05-27

Inlägg av 642pial Västerås, Sverige

Överskattat hotell

Hade höga förväntningar utifrån de omdömen vi läst men kan inte påstå att de infriades. Dålig AC (som de vid påtalande upplyste oss om bara gick igång när utetemperaturen gick över 30 grader??) Vi var 3 på rummet så det blev nästintill olidlig nattetid. Lägg till hårda sängar vilket gjorde att vi alla sov dåligt. Dålig variation på maträtter i bufferestaurangen, samma saker serverades kväll efter kväll, även om mängden rätter var många och dessertbordet dignande. Vi testade 2 av tema restaurangerna, Italian och Steakhouse, endast den senaste var ok. Kvällsunderhållningen var ingen höjdare och majoriteten av personalen hade en tjurig attityd och förvånansvärt dåliga engelska kunskaper. Fördelen med hotellet var läget, piren med solstolar och att det var halvtomt med gäster vilket gjorde stället oerhört lugnt, nästan ödsligt, vilket vi tyckte var skönt. Skulle inte välja detta hotell igen.

 
2017-01-22

Inlägg av 79olam Lerberget, Sverige

Underbart hotell!

Jag har varit på chartersemester knappt femton gånger, och detta är utan tvekan det bästa hotellet som jag har besökt. Thailand har i mitt tycke trevligare invånare och godare mat. Men det är när man rör sig utanför hotellet. Turquoise har den bästa möjliga servicen med väldigt trevlig och hjälpsam personal. Miljön på hotellet och hotellområdet gör både på gott och ont att man inte känner något behov av att lämna området. Maten får också högsta betyg som trots att det är all inclusive känns väldigt lyxig och fräsch! Ni får inte missa detta underbara hotell om ni har vägarna förbi Side. ❤️❤️❤️

 
2016-08-08

Inlägg av Veronika L Västerås, Sverige

Återkommer gärna!

Bra personal, bra städning, bra rum. De få saker jag ev. kan säga nåt om är att rummet luktade lite unket av gammal rök, gissar att det varit ett "rökning tillåtet" tidigare. Ljudnivån till vårt rum var lite hög från kvällsunderhållningen, men inte efter midnatt. Annars är allt toppen, maten, strand/poolstolar så det räcker och blir över, tja har inget att klaga på. De gör sitt yttersta för att en ska trivas! Stranden är även underbar!

 
2016-07-26

Inlägg av Catharna

Underbar semester

Fint hotell, god o varierande mat. Man behövde inte upp tidigt för att boka solstolar, då personalen tog bort handdukarna för de som paxade innan 09.00. Bra underhållning på kvällarna och roliga aktiviteter vid poolen på dagarna. Stenig strand men det finns en brygga man kan gå ut på och hoppa i från den. Återkommer gärna hit!

 
2015-12-14

Inlägg av 767thereses Göteborg, Sverige

Stort lyxigt hotell

Var här i början av aug 2015, bodde i garden room med pool access. Stort hotell, med ett utmärkt läge vid lång fin strand. Gott om solstolar och utrymme att både på strand och trädgård att sola i. Bäst är de två pirerna i havet som man kan ligga och sola på och bada från, där blåser det en skön bris hela dagen (annars väldigt varmt i aug). Ganska långa avstånd från vissa rum till strand och restauranger. Rummen rymliga och moderna. Utmärkt städning av trevliga och hjälpsamma städerskor. Maten var helt ok, mycket att välja på, men något högljudd matsal, med stressiga servitörer. Lever inte upp till sina stjärnor vad det gäller mat och service på personal, vissa servitörer var riktigt sura och glömde ofta bort våra beställningar. Detta hotell passar dig som gillar att bada och sola och ta det lugnt. En bit in till själva Side, men hyfsat billigt och lätt (ca 15 min ) att ta taxi dit.