Rumstyper på Turquoise Resort Hotel & Spa

Deluxerum

Deluxerum belägna i huvudbyggnaden, med laminat- eller parkettgolv. Kaffe- och tefaciliteter. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering (centralstyrd). Badrock och badtofflor. Gratis minibar som fylls på dagligen med läsk och vatten. Dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Dubbelrum

Dubbelrum belägna i sidobyggnaden med 3 våningar. Kaffe- och tefaciliteter. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Bad och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer

Dubbelrum, garden terrace

Dubbelrum, garden terrace är belägna i markplan på sidobyggnaden med 2 våningar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Bad och wc. Balkong eller markterrass i anslutning till poolen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum belägna i sidobyggnaderna med 3 våningar har två sovrum och ett badrum. Alla rum har mindre dubbelsäng och extrabäddar i bäddsoffor. Kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Bad och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med vardagsrum, två sovrum och två badrum. Rummen har en mindre dubbelsäng och två bäddsoffor för en person. Kaffe och te-faciliteter. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Bad och wc. Balkong eller markterrass,vissa i anslutning till poolen. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 72-75 kvadratmeter.
Antal personer: 4-5 personer

Familjerum sidobyggnad, 4 bäddar

Familjerum i sidobyggnad har ett sovrum, ett vardagsrum och två badrum. Alla rum har mindre dubbelsäng och två bäddsoffor för en person. Kaffe och te-faciliteter. Satellit-tv med musikkanaler, telefon och hårtork. Gratis wifi och luftkonditionering. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Bad och wc. Balkong eller markterrass i anslutning till poolen och gratis deponering. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 70-73 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer

Större dubbelrum

Större dubbelrum, belägna i sidobyggnaden med 2 våningar. Kaffe- och tefaciliteter. Alla rum har tv med satellitkanaler med musikkanaler och hårtork. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Minibaren är gratis och fylls på dagligen med läsk och vatten. Bad och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer