Kundomdömen om Nar Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 147 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Anna,
Staffanstorp

+
Litet mysigt, lugnt o skönt för oss som vill ha det.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Jeanette,
Malmö

+
Lugnet
-
Badbussen var väldigt sliten, trasiga säten, lätt att snubbla på golvet pga mattan.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

Kenneth,
Forshaga

+
Litet och lugnt familjehotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

Sofie ,
Tranås

+
Otroligt trevlig personal, hjälpsamma och vänliga.
-
Vi fick checka ut från hotellet kl.16 även att vi blev hämtade av bussen 21.25 till flyget hem. Det kändes inte särskilt välplanerat och det är vi inte nöjda med. Träffade fler resenärer som kände likadant.

Bekräftad gäst: 2019-09-10


10 av 10

Odd,
Uppsala

+
Lugnt och gemytligt hotell. Rummen har det man behöver, nu utrustad bl a med brödrost, micro, kaffekokare. Personalen är mycket trevliga och otroligt seviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

Ramona,
Trelleborg

+
Underbar atmosfär och trevlig personal
-
Sängarna madrasser kuddar skönare täcke

Bekräftad gäst: 2019-09-08


10 av 10

Per,
Tystberga

+
Lugnt,toppenbra hotell
-
Bra som det är

Bekräftad gäst: 2019-09-02


9 av 10

,

+
Personalen var otroligt trevliga och hjälpsamma med allt från att fixa taxi till att städa trots att min tonåring sov halva dagarna, då ringde de upp städerskorna och städade ändå. Bra med köksrutrustning. Wifin fungerade riktigt bra för oss så vi är nöjda.
-
Enbart sängarna som är stenhårda inte de i sovrummen.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

,

+
Mycket trevlig personal. Litet och rogivande hotell. Varit på detta hotellet förr och kommer att komma tillbaka.
-
Kunde varit bättre frukost när man har betalt för detta i förtid.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Sara,
Trelleborg

+
Lugnt och jätte trevligt ställe både för familj och ensamma människor. Mycket service inriktad personal, alltid gästvänliga och hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
19
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-28

Inlägg av mariecharlottesa

Trivsamt hotell!

Väldigt mysigt och familjärt hotell med ca. 20 lägenheter. I lägenheten finns dubbelsäng samt två bäddsoffor. Köket är utrustat med det man behöver om man vill fixa mat själv. Vi hade bokat frukost, det var ingen frukostbuffé utan turkisk frukost som serverades direkt vid bordet. I hotellets restaurang kan man äta både lunch och middag. Väldigt god & billig mat! Hjälpsam och trevlig personal. Fint poolområde. Gratis badbuss till Sea Side Beach Lounge ett par gånger om dagen. När vi var där var de flesta gästerna från Sverige och Danmark. Hotellet ligger lite bakom huvudgatan och det var lugnt och skönt om nätterna. Promenad till gamla stan ca. 20-30 min, till västra stranden ca. 10 min. Supermarket direkt utanför hotellet. Rekommenderar verkligen Nar Apart och vill gärna åka dit igen.

 
2018-11-07

Inlägg av KENT F Norrköping, Sverige

Litet mysigt hotell.

När jag kom till hotellet fick jag rum högst upp ,efter som jag har lite ont i höften bad jag att få byta rum.Pratade med ägaren och han fixade nästa dag..Trevlig personal och god mat på hotellet åt där flera gånger.Många danskar på hotellet så med dom fick man tala engelska.Fanns ett litet super market nära.

 
2018-10-07

Inlägg av sabinac282 Gävle, Sverige

Känns som att vara hemma!

Här bodde jag och min 4 åriga son en vecka vilket kändes alldeles för kort då det är ett jätte härligt hotell där man känner ett större lugn än normalt. Underbar serviceminded personal som alltid fanns till hands när man behövde. Billig mat och dryck (sjukt goda drinkar!) så vill man spendera mycket tid på hotellområdet så funkar det ypperligt utan att bli ruinerad. Det finns även en bra och billig liten supermarket 1 minuts promenad från hotellet. Rummen är fräscha och charmiga med furu inredning. Det enda jag vill klaga på är gammalt balkongbord i just min lägenhet, samt att de vore bra med lite fler enkla aktiviteter för barn att roa sig med förutom bad. Hit kommer jag garanterat tillbaka och jag längtar redan 😇💖

 
2018-09-09

Inlägg av Odd-Marie Uppsala län, Sverige

Familjärt hotell

Jag och syrran har bott här i fyra år. Charmig och serviceminded personal. Lugnt och fridfullt. Balkonger mot poolen. Byte av handdukar varje dag. God mat. Det finns olika frukostar. Testade engelsk frukost och den var härlig. Rekommenderar hotellet!!

 
2018-09-03

Inlägg av Kullla Durres, Albanien

Endast strandnärheten saknades 🏖

Vi bodde en av de hetaste veckorna på hotellet. Vi hade en tvårumslägenhet. Lgh är rymlig, det finns det man behöver. Bra städning som uppfyllde våran önskan om extra kuddar och lakan ist för ett tjockt överkast som täcke. Lågt vattentryck i duschen. Hjälpsam och trevlig personal. Första intrycket när vi anlände var att hotellet låg på ett industriområde. Läget är väl långt från stranden ca 2km. Iaf när temp är 35 och man ska gå till o från i hettan. Lugnt och skönt utan bullrig trafik och en mysig gård med bananträd och växter. En skruttbuss erbjuds till en strand öster om old town. Där finns mat och dryck att köpa och sängar o parasoll är gratis. Lite glest med turer dit dock och var beredd på en lortig skumpig resa. 😊. Liten servicebutik nästgårds och stort Migros ca 1 km bort.