1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nar Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Christina ,
Landeryd

+
Litet och trevligt familjeägt lägenhetshotell. Lugnt läge med stadslivet bakom knuten. Trevlig och tillmötesgående personal med Sinan i spetsen. Badbussar till och från östra stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


7 av 10

KENT,
SKÄRBLACKA

+
Lagom stort trevlig personal,bra mat.
-
vet ej

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Susanne,
Skoghall

+
Det var litet och familjärt. Badbussarna till stranden ett stort plus.
-
finns inga

Bekräftad gäst: 2018-10-02


10 av 10

Marie ,
Gottröra

+
Litet, mysigt och familjärt
-
Vi bokade ett sällskap på 15 p, 5 läg... 4 lägenheter kom bredvid varandra men 1 högst upp och längst bort, tråkigt....trapporna var hemska dit upp då vi är hjärtsjuka och lungsjuka... Dom behöver hiss.

Bekräftad gäst: 2018-09-23


9 av 10

Tommy,
Eskilstuna

+
Trevlig personal och god mat.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Jenny,
Rimbo

+
Trevligt bemötande och hjälpsam personal.
-
Något att göra utöver pool och dart-tavla, inte bra för barnen att kasta pil. Biljardbord? Gunga? Bättre mat, när vi anlände hade dom slut på pizza, dagen efter slut på frukostbuffé... Ingen barnstol på rummet, trots resa med 9-månaders. Oordning med rumsfördelningen: sjuka och gamla högst upp utan hiss, men friska och större barn längst ner. Kanske kan kolla bokningarna och se vem som behöver markplan bäst?

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

,

+
Så god mat.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-16


10 av 10

Jenny,
Stockholm

+
Jättemysigt hotell med supertrevlig personal. Enkla lägenheter som hade allt man behövde. Mycket bra!
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Marie-Louise ,
Bro

+
Kanontrevlig personal som gjorde det yttersta för att våran vistelse skulle bli så bra som möjligt
-
Helheten va kanon bra

Bekräftad gäst: 2018-09-09


10 av 10

Per,
Tystberga

+
Trevlig personal och bra miljö trots läget lite avsides
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

56 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
16
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-11-07

Inlägg av KENT F Norrköping, Sverige

Litet mysigt hotell.

När jag kom till hotellet fick jag rum högst upp ,efter som jag har lite ont i höften bad jag att få byta rum.Pratade med ägaren och han fixade nästa dag..Trevlig personal och god mat på hotellet åt där flera gånger.Många danskar på hotellet så med dom fick man tala engelska.Fanns ett litet super market nära.

 
2018-10-07

Inlägg av sabinac282

Känns som att vara hemma!

Här bodde jag och min 4 åriga son en vecka vilket kändes alldeles för kort då det är ett jätte härligt hotell där man känner ett större lugn än normalt. Underbar serviceminded personal som alltid fanns till hands när man behövde. Billig mat och dryck (sjukt goda drinkar!) så vill man spendera mycket tid på hotellområdet så funkar det ypperligt utan att bli ruinerad. Det finns även en bra och billig liten supermarket 1 minuts promenad från hotellet. Rummen är fräscha och charmiga med furu inredning. Det enda jag vill klaga på är gammalt balkongbord i just min lägenhet, samt att de vore bra med lite fler enkla aktiviteter för barn att roa sig med förutom bad. Hit kommer jag garanterat tillbaka och jag längtar redan 😇💖

 
2018-09-09

Inlägg av Odd-Marie Uppsala län, Sverige

Familjärt hotell

Jag och syrran har bott här i fyra år. Charmig och serviceminded personal. Lugnt och fridfullt. Balkonger mot poolen. Byte av handdukar varje dag. God mat. Det finns olika frukostar. Testade engelsk frukost och den var härlig. Rekommenderar hotellet!!

 
2018-09-03

Inlägg av Kullla Borlänge, Sverige

Endast strandnärheten saknades 🏖

Vi bodde en av de hetaste veckorna på hotellet. Vi hade en tvårumslägenhet. Lgh är rymlig, det finns det man behöver. Bra städning som uppfyllde våran önskan om extra kuddar och lakan ist för ett tjockt överkast som täcke. Lågt vattentryck i duschen. Hjälpsam och trevlig personal. Första intrycket när vi anlände var att hotellet låg på ett industriområde. Läget är väl långt från stranden ca 2km. Iaf när temp är 35 och man ska gå till o från i hettan. Lugnt och skönt utan bullrig trafik och en mysig gård med bananträd och växter. En skruttbuss erbjuds till en strand öster om old town. Där finns mat och dryck att köpa och sängar o parasoll är gratis. Lite glest med turer dit dock och var beredd på en lortig skumpig resa. 😊. Liten servicebutik nästgårds och stort Migros ca 1 km bort.

 
2018-07-16

Inlägg av _michael_v_carlsson Västerås, Sverige

Mycket trevligt hotell

Lugnt och trevligt lägenhetshotell en bit ifrån den stora turistgatan. Trevlig och hjälpsam personal. Mysigt poolområde med bar, liten hemtrevlig restaurang med mycket god och prisvärd mat. Vi kommer att göra fler besök där.