1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Nar Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lena,

+
Det var lugnt och tyst. Lagom många rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-17


10 av 10

Eva,
oxelösund

+
Lugnt trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


9 av 10

Jenette,
Fjärås

+
Personalen var Mycket trevliga, tillmötesgående, de ställde upp på mig då jag drabbades av stöld av plånbok med div tillhörigheter. Körde mig till olika polisstationer, hämtade upp mig efter avslutade anmälningar. Men efter att jag blev bestulen på plånboken och personalen såg hur jag själv fick dra i allt. De insåg hur förödmjukande det var att ej ha pengar till att köpa en dunk vatten ens, eller än värre jag unnande mig en lite flaska vatten, som fick sättas upp på mitt rum. De tyckte Otroligt synd om mig, ingen tvekan, Hela familjen engagerade sig i att hjälpa mig på div sätt. Men de ordnade så att jag fick bo kvar resterande tid i botten-lägenheten. De var Guld Värda och Jag Skall Tillbaks till Nar Apart Hotell. Lugnt, mysigt atmosfär som spred sig mellan gäster som personal. Kommer att boka boende hos dem, utan något Resebolags inblandning, det kan klara mig utan, deras servis var Kanon med deras och mina förutsättningar.
-
Ifrån Eran sida!! Om någon bokat assistans på flygplatserna, borde då Ni som Vet att vissa hotell ej har hissar, kanske sända ett meddelande både till hotellet, men även till dom/oss, Mig i detta fall och meddela att hotellet ej har hiss om endast två botten-lägenheter. Jag blev satt med ”rollator” på tredje/fjärde våning, högst upp då de ej räknar bottenvåningen. En helt underbar familj hjälpte till att lösa problemet för de tre första dagarna, efter det skulle jag behövt bytt lägenhet, till en våning upp. Att det Ej fanns hiss, det var en besvikelse dessvärre. Men personalen hjälpte till att bära, men mig är svårt att bära upp och ned. Jag har rollator stundtals eller krycka. Därav också trappan in och ned till hotellet, den var ej helt idealiskt för mig. Hade svårt för att köksdelen ej var mer noggrant städad. Men inget som var avskräckande för att återkomma. Engelska språket är en önskan att de kunnat bättre, bas ord som behövs för just ett hotell. Men vi försökte finna vägar på bästa sätt att förstå varandra. Googel-translator mkt. bla.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


8 av 10

Anne-Mari,
Arvika

+
Stor lägenhet, rent, trevlig personal.
-
Bättre sängar, var alldeles för hårda. Lite segt wi-fi.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


7 av 10

Marianne,
Götene

+
Lugn o ro, personligt bemötande.
-
fortsätt i samma goda anda

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Maria ,
Stockholm

+
Läget, och att det är mycket trevlig personal samt att det inte är så stort så det känns väldigt familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

,

+
Litet trevligt. Trevlig personal bra läge för oss.
-
Inga kanske städningen

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

Hans-Gunnar,
Habo

+
Ett litet mysigt och välskött familjehotell med fantastisk personal, rent och snyggt När vi återvänder kommer vi att bo där igen
-

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

Mats,
Sandviken

+
Litet,lugnt å trevligt. Fantastisk personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-20


9 av 10

Christina ,
Landeryd

+
Litet och trevligt familjeägt lägenhetshotell. Lugnt läge med stadslivet bakom knuten. Trevlig och tillmötesgående personal med Sinan i spetsen. Badbussar till och från östra stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

59 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
17
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-11-07

Inlägg av KENT F Norrköping, Sverige

Litet mysigt hotell.

När jag kom till hotellet fick jag rum högst upp ,efter som jag har lite ont i höften bad jag att få byta rum.Pratade med ägaren och han fixade nästa dag..Trevlig personal och god mat på hotellet åt där flera gånger.Många danskar på hotellet så med dom fick man tala engelska.Fanns ett litet super market nära.

 
2018-10-07

Inlägg av sabinac282

Känns som att vara hemma!

Här bodde jag och min 4 åriga son en vecka vilket kändes alldeles för kort då det är ett jätte härligt hotell där man känner ett större lugn än normalt. Underbar serviceminded personal som alltid fanns till hands när man behövde. Billig mat och dryck (sjukt goda drinkar!) så vill man spendera mycket tid på hotellområdet så funkar det ypperligt utan att bli ruinerad. Det finns även en bra och billig liten supermarket 1 minuts promenad från hotellet. Rummen är fräscha och charmiga med furu inredning. Det enda jag vill klaga på är gammalt balkongbord i just min lägenhet, samt att de vore bra med lite fler enkla aktiviteter för barn att roa sig med förutom bad. Hit kommer jag garanterat tillbaka och jag längtar redan 😇💖

 
2018-09-09

Inlägg av Odd-Marie Uppsala län, Sverige

Familjärt hotell

Jag och syrran har bott här i fyra år. Charmig och serviceminded personal. Lugnt och fridfullt. Balkonger mot poolen. Byte av handdukar varje dag. God mat. Det finns olika frukostar. Testade engelsk frukost och den var härlig. Rekommenderar hotellet!!

 
2018-09-03

Inlägg av Kullla Borlänge, Sverige

Endast strandnärheten saknades 🏖

Vi bodde en av de hetaste veckorna på hotellet. Vi hade en tvårumslägenhet. Lgh är rymlig, det finns det man behöver. Bra städning som uppfyllde våran önskan om extra kuddar och lakan ist för ett tjockt överkast som täcke. Lågt vattentryck i duschen. Hjälpsam och trevlig personal. Första intrycket när vi anlände var att hotellet låg på ett industriområde. Läget är väl långt från stranden ca 2km. Iaf när temp är 35 och man ska gå till o från i hettan. Lugnt och skönt utan bullrig trafik och en mysig gård med bananträd och växter. En skruttbuss erbjuds till en strand öster om old town. Där finns mat och dryck att köpa och sängar o parasoll är gratis. Lite glest med turer dit dock och var beredd på en lortig skumpig resa. 😊. Liten servicebutik nästgårds och stort Migros ca 1 km bort.

 
2018-07-16

Inlägg av _michael_v_carlsson Västerås, Sverige

Mycket trevligt hotell

Lugnt och trevligt lägenhetshotell en bit ifrån den stora turistgatan. Trevlig och hjälpsam personal. Mysigt poolområde med bar, liten hemtrevlig restaurang med mycket god och prisvärd mat. Vi kommer att göra fler besök där.