1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Commodore Elite Suites & Spa

Dubbelrum

Fräscha dubbelrum med balkong, vissa med hel eller begränsad havsutsikt. Tv, gratis minibar med daglig påfyllning samt te- och kaffefaciliteter. Gratis central luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Juniorsviter

Fina juniorsviter med dubbelsäng. Playstation och dvd-spelare, tv, gratis minibar med daglig påfyllning samt te- och kaffefaciliteter. Gratis central luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch och wc. Badrock och tofflor. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsviter

Stilfulla superiorsviter med dubbelsäng. Tv, Playstation och dvd-spelare. Gratis minibar med daglig påfyllning samt te- och kaffefaciliteter. Gratis central luftkonditionering, deponering och wifi. Bad/dusch och wc. Badrock och tofflor. Superiorsviterna ligger högst upp och har två balkonger med havsutsikt, varav en med jacuzzi. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Sviter

Stilfulla sviter bestående av vardagsrum och sovrum, som separeras med en skiljevägg. Dubbelsäng. Tv, Playstation och dvd-spelare. Gratis minibar med daglig påfyllning samt te- och kaffefaciliteter. Gratis central luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Dusch, jacuzzibadkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.