1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Commodore Elite Suites & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Sölve,
Västervik

+
Komplett
-
Boka flera rum !

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

,

+
De stora ytorna
-

Bekräftad gäst: 2019-05-14


9 av 10

Kajsa,
Deje

+
Maten rent och snyggt det mesta var Bara bra
-
Mer solstolar vid poolen omöjligt att hitta stolar om man inte var ute med handduk 5.6.7.på morgon trist.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


10 av 10

Sara,
Härnösand

+
Otroligt hjälpsam personal när maken behövde hjälp å tillkalla ambulans akut.
-
Att inte ha unga tjejer som dansar i bur på den ena tema aftonen kändes inte ok. Då dessa tjejer är yngre än ens egna döttrar

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

Annika ,
Malmö

+
Mat fanns tillgängligt dygnet runt och mer ingick än på andra all inclusive hotell. T ex kulglass och riktiga likörer, dvs inte lokala sorter.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


9 av 10

Anders,
Västerås

+
Lugnet & möjligheten til semester. Kvalliten på mat & dryck riktigt bra.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


8 av 10

Ingela,
Vadstena

+
-
Bubbelpool utomhus

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Stefan,
Stockholm

+
Rent och snyggt. Mycket bra service.
-
Tredje gången på detta hotell, maten var inte alls lika bra denna gång.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


9 av 10

,

+
Barnfritt och lugnt
-
Mjukare kuddar

Bekräftad gäst: 2018-07-29


10 av 10

Camilla,
Gävle

+
Allt var toppen bra. Servicen var helt enorm. Maten var så god, längtade inte hem efter svensk mat som jag brukar göra. och hotellet var så rent och fint med nära till allt.
-
Det finns absolut inget att tillägga här.

Bekräftad gäst: 2018-07-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

1287 omdömen
Utmärkt
 
1047
Väldigt bra
 
175
Bra
 
44
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-04-27

Inlägg av Inspiration786027

Kanon hotell

Fantastiskt fint hotell, var där för flera år sedan då det var nybyggt. Trevlig personal fantastisk innepool. Åker dit igen i är :) När jag var där fick man frysta ansiktsdukar att kyla sig för på stranden hoppas de har det igen. Kan ni öppna ett likadant fint hotell i Marmaris vore det kanon.

 
2018-09-26

Inlägg av mariabT5827VE Göteborg, Sverige

Alltid lika nöjd

Semester igen för 4: e året i rad, på detta fantastiska hotell. Blir aldrig besviken, ALLT är lika bra, år efter år. Mat, rum , underhållning, service, bemötande. Vad kan man mer begära? All-inclusive är verkligen allt, jättefräsch café med kaffe, kakor , eller goda kaffedrinkar. Öppet hela dagen, våfflor på em. Räkna med lite övervikt på magen efter en vecka med all god mat. Kommer att fortsätta åka dit, vet att jag då kommer att vara nöjd när jag sitter på flyget hem.

 
2018-07-18

Inlägg av 998fredrikj Ulricehamn, Sverige

Lyxigt

Åkte hit igen och det lika bra denna gången. Vi hade en junior svit denna gången och det var det värt. Väldigt fint rum. Trevlig personal, god mat. Roligt med olika teman på maten. Väldigt fin hotell.

 
2018-07-09

Inlägg av nickan71 Västerås, Sverige

Stilfullt, lyxigt och fin service!

Bodde i svit, jacuzzi, minibar och sköna sängar i King size. Fantastisk havsutsikt och mot poolområde. Städningen proffesionell. Buffe'restaurang med allt att välja på. Generöst med frukt och grönsaker, snygga uppsättningar. Trevlig och snabb personal som verkligen vill få sina gäster att trivas. Tyst och lugnt inne på hotellet nattetid.Inga ljud från intilliggande rum, inget spring i trappor eller andra oljud. Perfekt med strandbar och lunchen som serverades där om man inte vill ha buffé. Nära till stranden. Uppskattat med servering av färsk frukt och smoothies vid poolen! Flytande bar serverade drinkar i poolen om så önskas. Kanonhotell! Återvänder gärna.

 
2017-06-27

Inlägg av mariabT5827VE Göteborg, Sverige

Bortskämd i en vecka!

Tillbringade en vecka här på detta fantastiska hotell, för några år sen. Nu tillbaka igen med vänner. Lika lyxigt och fint som senast, så vi blev inte besvikna. Frukosten njuter man av utomhus om så önskas, allt man kan önska finns i överflöd. Rökfria områden finns, uppskattades , då många av gästerna rökte. Färskpressad apelsinjuice varje morgon känns lyxigt. För övrigt Fantastiska luncher och middagar, lunchen åt vi på lunchbaren vid stranden, mycket att välja på. ALLT är så bra på detta hotell, att vi redan planerar nästa resa. Trevliga shower på kvällarna, personalen passar upp som vore man en drottning !! Ja man blir verkligen bortskämd hela tiden, ligger man i sin solstol kommer fräscha melon eller jordgubbsdrinkar att serveras utan att man beställt dem. Bara att njuta. Vill man ta en långpromenad efter allt ätande, finns en lång strandpromenad utanför hotellet som var populär. Finns förstås ett jättefint gym om man föredrar det. Man kan skriva i all oändlighet hur bra detta hotell är. Men det bästa är att boka en resa för att själv uppleva detta hotell.