Med många på resan i Turkiet

Med många på resan

Är ni ett stort gäng vänner som ska resa tillsammans eller har ni planer på en resa med släkten för att fira något speciellt? Då ska ni boka ett hotell som har bra möjligheter att ta emot och hjälpa stora sällskap, som Beach Club Doganay i Alanya, dit Carina Söder gjorde en lyckad familjeresa.

 – Vi gjorde en stor familjeresa och var totalt tio personer; jag och min man och son, min bror och hans tre barn och min mamma och mina två systerdöttrar, berättar Carina Söder, som i somras var på hotell Beach Club Doganay i Alanya.

Bortsett från önskemål om All Inclusive samt närhet till både hav och pool, var ett viktigt kriterium vid valet av hotell att boendet skulle fungera smidigt för det stora sällskapet.

– Vi ville förstås ha rummen bredvid varandra, därför ringde vi och pratade direkt med Apollo vid bokningen. De löste allt så vi kunde till och med prata med varandra från balkongerna på hotellet! Rummen var fräscha och städpersonalen överraskade varje dag med nya konstverk, allt från svanar till rosor, vikta av sängkläder och handdukar.

En service Carina var extra nöjd med var att det fanns en svensktalande värd som tog hand om svenska gäster i hotellets reception. Det underlättade när de undrade eller behövde hjälp med något.
 
Maten är en viktig del av semesterupplevelsen, och hela gruppen var nöjd med hotellrestaurangens stora utbud.

– Allt var vackert upplagt med vackra frukter och dekorationer.

Hotellet hade också något som föll alla i det stora sällskapet i smaken vad gäller aktiviteter. Yngsta resenären Selma gick på minidisko varje dag, killarna spelade fotboll och själv gick Carina på spa-massage med mamma Solveig varje dag, en lyxig stund för de två tillsammans.

Hela gänget, från minstingen Selma till mormor Solveig, fick en fantastisk vecka tillsammans.

All Inclusive i Turkiet är optimalt när man åker ett stort sällskap. Det var en jättepositiv upplevelse och hotellet var riktigt bra. Nu har vi fått blodad tand! Nästa sommar åker vi tillsammans igen!