1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Taksim International Obaköy

  • All Inclusive ingår
  • Nära Östra stranden
  • Trevlig atmosfär

På hotell Taksim International Obaköy i Alanya bor du bara ett stenkast från Östra stranden. Här finns två stora pooler och vattenrutschkanor. För de mindre gästerna finns barnpool, lekplats och minidisko. Våra gäster uppskattar framför allt det fantastiska läget vid stranden, närheten till centrum och den trevliga hotellpersonalen.


Rumstyper

Dubbelrum i sidobyggnad för 2-3 personer. Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 3-6 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Pool och anslutningen till stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 369 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 25 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Taksim International Obaköy är ett omtyckt hotell centralt beläget i stadsdelen Obaköy vid Östra stranden, som nås via en tunnel. Hotellet består av en huvudbyggnad och en sidobyggnad som skiljs åt av en liten väg. En stor pool vid varje hotellbyggnad, den vid huvudbyggnaden har barnsektion och den vid sidobyggnaden har vattenrutschkanor. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot deposition.

Lekplats och miniklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Bufférestaurang och fyra barer, däribland poolbar och snackbar. Gratis beach volley, litet gym och bordtennis. Minilivs, spa, turkiskt bad, massage, biljard och motordriven vattensport mot avgift.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Tvättservice mot avgift. Sällskapsrum med tv. Kvällsunderhållning och nattklubb. Cirka 3 kilometer till Alanya. Från huvudbyggnaden till stranden är det ca 50 meter och från sidobyggnaden till stranden är det ca 70 meter. Strandbar som ingår i All Inclusive och serverar öl samt alkoholfria drycker. Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
- Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
- Lunchbuffé, kl. 12.30-14.00.
- Glass, kl. 12.30-14.00 (maj-september).
- Snacks, kl. 12.30-16.00.
- Eftermiddagste och kakor, kl. 16.30-17.30.
- Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
- Nattamat, kl. 23.00-24.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till avresa.