Kundomdömen om Sailor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 783 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Eva Monica,
Trollhättan

+
-
Vi vill göra mat själva. Skulle behöva en osthyvel, visp till sås, en kastrull till då det endast fanns en, deciliter mått, konserv öppnare. En Micro eller en ugn hade vi nog väntat oss också. Annars ett jätte fint hotell. Kommer tillbaka

Bekräftad gäst: 2019-10-15


7 av 10

Maria Susanne,
Lidköping

+
Rummet/lägenheten
-
Gladare personal

Bekräftad gäst: 2019-10-12


9 av 10

Veronika,
Malmö

+
Bra läge, nära till allt. Trevlig och hjälpsam personal. Ren och stor lägenhet med två balkonger.
-
Flera skåp i lägenheten, mer bekväma sängar.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

Gerd,
Jönköping

+
Stora rum och rent. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-08


10 av 10

Bengt Peter,
Farsta

+
Den trevliga personalen var väldigt bra
-
Tvål på toaletten skulle inte skad

Bekräftad gäst: 2019-09-30


7 av 10

Göran,
Ålberga

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


6 av 10

Sven Torgny,
Staffanstorp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


7 av 10

Joakim,
Halmstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


4 av 10

Maria Therese,
Billesholm

+
Personalen va vänliga å trevliga
-
Bättre hotell då Sailor hade enormt hårda sängar, dåligt med toapapper, ingen tvål, söndriga handdukar, söndriga gardiner, sprickor på balkongen, eluttagen va lösa

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

Johnny,
Åstorp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

62 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
31
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-19

Inlägg av sivelve Orbyhus, Sverige

Trivsamt hotell

Andra gången vi bor på Sailor, lagom stort och nära till det mesta. Bra mat om än det tog ganska lång tid innan den serverades. Ett extra plus till vår städerska en jätterar tjej och som såg till att det fanns ordentligt med toalettpapper vilket tyvärr ofta snålas med

 
2019-10-01

Inlägg av Peterknutsson

Peterknutsson

Ett mycket trevligt lägenhetshotell. Personalen är väldigt trevligt och sängarna är i bra kvalitet. Det finns pool som jag själv inte har utnyttjat men det är trevligt att den finns. Hotellet ligger på ett bra avstånd från stranden med trevliga restauranger i närheten. Jag kommer att bo på Sailor nästa gång jag åker till Turkiet

 
2018-08-12

Inlägg av 922jennye Borås, Sverige

Bra läge, trevlig personal

Vi var två veckor på Sailor apart och stortrivdes. Lägenheten var stor med gott om utrymme. Ca 5 minuters promenad till Kleopatra Beach. Till staden tar det ca 20 min att gå, taxi finns annars utanför om man inte orkar. Det finns både några större affärer och mini-marker runt hotellet. Även inne i hotellet finns lite varor att köpa.Pool finns på hotellet och det finns både platser med skugga och sol. Hotellet har en restaurang så du kan antingen beställa maten och dryck till din solstol eller slå dig ner på restaurangen. Dom städade rummet 6 dagar i veckan, den 7:e byter dom bara soppåsar. Det kostar 240 TL i veckan för Ac. Personalen är väldigt hjälpsam. Återvänder gärna!

 
2018-05-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht lägenhetshotell i centrala Alanya. Det ligger med gångavstånd till den populära Kleopatrastranden. Det är också nära till shoppingdistriktet och nöjesdistriktet. Det finns en livsmedelsbutik runt hörnet. Lägenheterna är stora och ljusa. Stort kombinerat kök och vardagsrum. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra wi-fi .

 
2016-09-29

Inlägg av Stina B

Semester Sailor Apart Hotel

Väldigt trevligt hotell , stora rum , rent och fint , trevlig personal , hjälpsamma vid frågor . Vi åt ett par gånger , måste säga det var utsökt, annors fixade frukost o käk på rummet, handlade på lite större affär där var priserna bäst.