1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sailor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Trevlig personal.
-
Bli bättre på engelska.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


4 av 10

Ali,
Kalmar

+
Vissa av personalen är trevliga.
-
Att laga hissen när den går sönder så fort som möjligt. Säg till personalen att även om gästerna inte kan språket, bet betyder inte att man får snacka skit bakom ryggen. Vi hörde en av personalen säga nåt dumt och vi fårstått vad han sa, för att det var exakt samma ord på med modersmål.

Bekräftad gäst: 2019-04-28


8 av 10

Lars-Erik,
Uppsala

+
läget
-
bättra möjligheter att laga egen mat, fungerande saker

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Stefan,
Eslöv

+
Läget är perfekt, nära till det mesta, strand och centrum är på ok avstånd.
-
Svårt att ändra på, men poolen är meningslös om man vill ha sol, det är skugga i stort sett hela dagen och det är trist. Vi bodde på hotellet då det var helt nytt ca 2000/2001, då var det sol o fint, nu är det byggt stora hus intill som dessvärre ger skugga till Sailors pool hela dagen.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


8 av 10

Elin,
Svedala

+
Nära och bra till mycket, fräscht och trevlig personal och maten va god
-
Frukostbuffé hade varit trevligare, jag blev lite förvånad när vi kom ner och upptäckte att man fick välja en sak att äta och inte ha valmöjligheten man har på en frukostbuffé. Lite svårt att förbättra men de va lite tråkigt att solen inte visade sig vid poolområdet förrän vid 12,30-13,00 på eftermiddagen

Bekräftad gäst: 2018-09-09


8 av 10

Leif ,
Helsingborg

+
Bra läge Stor lgh. Vi hade tur och fick två balkonger.
-
Inredningen i lgh extremt omysig.

Bekräftad gäst: 2018-09-05


8 av 10

Peter,
Ängelholm

+
-
Byt ut sängarna

Bekräftad gäst: 2018-09-05


9 av 10

Micael,
Lerum

+
Väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Vid hemresan var det inga problem att behålla rummet tills transfer bussen anlände på kvällen (Mot en mindre avgift)
-

Bekräftad gäst: 2018-08-21


9 av 10

Sonny,
Staffanstorp

+
Väldigt rent och fräscht, nära till både strand och stad
-

Bekräftad gäst: 2018-08-15


7 av 10

Jörgen,
Göteborg

+
-
Frukosten , man fick välja från en meny....detta fram kom inte vid vid bokningen . det stod så på ett annat hotell o det valde vi bort

Bekräftad gäst: 2018-08-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

51 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
25
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av 922jennye Borås, Sverige

Bra läge, trevlig personal

Vi var två veckor på Sailor apart och stortrivdes. Lägenheten var stor med gott om utrymme. Ca 5 minuters promenad till Kleopatra Beach. Till staden tar det ca 20 min att gå, taxi finns annars utanför om man inte orkar. Det finns både några större affärer och mini-marker runt hotellet. Även inne i hotellet finns lite varor att köpa.Pool finns på hotellet och det finns både platser med skugga och sol. Hotellet har en restaurang så du kan antingen beställa maten och dryck till din solstol eller slå dig ner på restaurangen. Dom städade rummet 6 dagar i veckan, den 7:e byter dom bara soppåsar. Det kostar 240 TL i veckan för Ac. Personalen är väldigt hjälpsam. Återvänder gärna!

 
2018-05-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht lägenhetshotell i centrala Alanya. Det ligger med gångavstånd till den populära Kleopatrastranden. Det är också nära till shoppingdistriktet och nöjesdistriktet. Det finns en livsmedelsbutik runt hörnet. Lägenheterna är stora och ljusa. Stort kombinerat kök och vardagsrum. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra wi-fi .

 
2016-09-29

Inlägg av Stina B

Semester Sailor Apart Hotel

Väldigt trevligt hotell , stora rum , rent och fint , trevlig personal , hjälpsamma vid frågor . Vi åt ett par gånger , måste säga det var utsökt, annors fixade frukost o käk på rummet, handlade på lite större affär där var priserna bäst.

 
2016-05-19

Inlägg av gampanat66 Göteborg, Sverige

Bra fungerande hotell

Väldigt bra och rent rum. Gratis wifi på rummet som fungerade utmärkt. Maten var också bra, personalen mycket trevliga. Stort bra kylskåp, jag lagade mat 1 gång om dagen och det fungerade på kokplattan. Städningen var utmärkt och jag kommer gärna tillbaks. Enda negativa var att det var skugga i poolområdet på förmiddagen men det visste jag om i förväg och det tog 5 min promenad till beachen.

 
2016-05-13

Inlägg av Irene B Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Ett lugnt o trivsamt hotell med utmärkt restaurang

Allt är välskött på detta hotell. Maten är genuin med varierande meny, stämningen är lugn o ro för par, familjer o ensamma utan partystämning. De har alltid turkiskt te o en vilja att få oss turister nöjda