1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sailor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 267 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Daniel,
Göteborg

+
-
Wifi, stekpannan, knivarna

Bekräftad gäst: 2019-08-20


8 av 10

Janne,
Bjuv

+
Personalen mycket trevlig, tillmötesgående
-

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Victoria,
Malmö

+
-
Hotellet måste skaffa bättre wi-fi om man nu säger att man har wi-fi måste det fungera. Fler duschalternativ dagen för avresa. 1 dusch till alla som skulle åka hem.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


5 av 10

Thomas,
Oxie

+
Poolområdet
-
Hotellet borde se över rummen . Det mesta i vårt badrum satt löst, vasken,upphängningen till handdukarna, hårtorken.Sängarna är hårda,dom borde lägga på bäddmadrasser . Dom borde halvera priset på AC , dom tog 300 turkiska lira för en vecka .

Bekräftad gäst: 2019-08-11


5 av 10

Camilla ,
Malmö

+
-
Bättre sängar och mat

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Ann-sofi,
Hallstavik

+
Bra mat,trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

Jeanette,
Malmö

+
Bra läge Trevlig personal Mysig pool
-
Att air-condition ingår i priset på rummet. Mycket bättre wi-FI ( kunde inte använda det på rummet bara i lobbyn. Lite mysigare inredning, några tavlor , fräschare soffor etc

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Dominique,
Sollentuna

+
Att de städade rent och poolen var hyfsat ren
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Cajsa ,
Kristianstad

+
Rent och noggrant städat! Prisvärt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-28


7 av 10

Linda,
Borås

+
Personalen och frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
28
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av 922jennye Borås, Sverige

Bra läge, trevlig personal

Vi var två veckor på Sailor apart och stortrivdes. Lägenheten var stor med gott om utrymme. Ca 5 minuters promenad till Kleopatra Beach. Till staden tar det ca 20 min att gå, taxi finns annars utanför om man inte orkar. Det finns både några större affärer och mini-marker runt hotellet. Även inne i hotellet finns lite varor att köpa.Pool finns på hotellet och det finns både platser med skugga och sol. Hotellet har en restaurang så du kan antingen beställa maten och dryck till din solstol eller slå dig ner på restaurangen. Dom städade rummet 6 dagar i veckan, den 7:e byter dom bara soppåsar. Det kostar 240 TL i veckan för Ac. Personalen är väldigt hjälpsam. Återvänder gärna!

 
2018-05-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht lägenhetshotell i centrala Alanya. Det ligger med gångavstånd till den populära Kleopatrastranden. Det är också nära till shoppingdistriktet och nöjesdistriktet. Det finns en livsmedelsbutik runt hörnet. Lägenheterna är stora och ljusa. Stort kombinerat kök och vardagsrum. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra wi-fi .

 
2016-09-29

Inlägg av Stina B

Semester Sailor Apart Hotel

Väldigt trevligt hotell , stora rum , rent och fint , trevlig personal , hjälpsamma vid frågor . Vi åt ett par gånger , måste säga det var utsökt, annors fixade frukost o käk på rummet, handlade på lite större affär där var priserna bäst.

 
2016-05-19

Inlägg av gampanat66 Göteborg, Sverige

Bra fungerande hotell

Väldigt bra och rent rum. Gratis wifi på rummet som fungerade utmärkt. Maten var också bra, personalen mycket trevliga. Stort bra kylskåp, jag lagade mat 1 gång om dagen och det fungerade på kokplattan. Städningen var utmärkt och jag kommer gärna tillbaks. Enda negativa var att det var skugga i poolområdet på förmiddagen men det visste jag om i förväg och det tog 5 min promenad till beachen.

 
2016-05-13

Inlägg av Irene B Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Ett lugnt o trivsamt hotell med utmärkt restaurang

Allt är välskött på detta hotell. Maten är genuin med varierande meny, stämningen är lugn o ro för par, familjer o ensamma utan partystämning. De har alltid turkiskt te o en vilja att få oss turister nöjda