Kundomdömen om Sailor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 350 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
unknown
 
10,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Gerd,
Jönköping

+
Stora rum och rent. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-08


10 av 10

Peter ,
Farsta

+
Den trevliga personalen var väldigt bra
-
Tvål på toaletten skulle inte skad

Bekräftad gäst: 2019-09-30


4 av 10

Tessan,
Billesholm

+
Personalen va vänliga å trevliga
-
Bättre hotell då Sailor hade enormt hårda sängar, dåligt med toapapper, ingen tvål, söndriga handdukar, söndriga gardiner, sprickor på balkongen, eluttagen va lösa

Bekräftad gäst: 2019-09-29


5 av 10

Anette,
Upplands Väsby

+
Städpersonal och stora lägenheter bra poolområde Tillgänglighet till bad o restauranger .
-
Bättre mat, bättre köksutrustning ,

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

Isabella,
Danderyd

+
Bra städning, snäll personal
-
Wifi på rummen!!!!!! Inte bara i lobbyn.. wifi fungerade inte på rummet så det va ganska tråkigt faktiskt.. man fick bara 1 nyckel per rum... försvårade oxå lite nör vi delade på oss. Viss personal skulle behöva bli lite böttre på engelska , lätt för bli missförstådd.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Seetha ,
Norsborg

+
Läge mitt i stan
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

Lise Gabriella,
Enköping

+
Den trevliga personalen
-
Ordna till wifi då det står på hemsidan att det ska finnas på rummen. Bokade pga det.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

Carina,
Nynäshamn

+
Läget
-
Bättre sängar. Kunde inte sova i sängen utan sov på soffan

Bekräftad gäst: 2019-09-09


6 av 10

Camilla,
Kungsör

+
Personalen förutom nattportjen
-
Skriv ut att AC kostar å om de finns fler i rummen/lägenheten så kostar de för varje enhet

Bekräftad gäst: 2019-09-09


7 av 10

,

+
Poolen
-
Wi-fi var under all kritik och det kunde framgått att det kostade 500 Lira att ha ac. Sängarna hade behövts bytas ut för dom va stenhårda.

Bekräftad gäst: 2019-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

60 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
29
Bra
 
6
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-01

Inlägg av Peterknutsson

Peterknutsson

Ett mycket trevligt lägenhetshotell. Personalen är väldigt trevligt och sängarna är i bra kvalitet. Det finns pool som jag själv inte har utnyttjat men det är trevligt att den finns. Hotellet ligger på ett bra avstånd från stranden med trevliga restauranger i närheten. Jag kommer att bo på Sailor nästa gång jag åker till Turkiet

 
2018-08-12

Inlägg av 922jennye Borås, Sverige

Bra läge, trevlig personal

Vi var två veckor på Sailor apart och stortrivdes. Lägenheten var stor med gott om utrymme. Ca 5 minuters promenad till Kleopatra Beach. Till staden tar det ca 20 min att gå, taxi finns annars utanför om man inte orkar. Det finns både några större affärer och mini-marker runt hotellet. Även inne i hotellet finns lite varor att köpa.Pool finns på hotellet och det finns både platser med skugga och sol. Hotellet har en restaurang så du kan antingen beställa maten och dryck till din solstol eller slå dig ner på restaurangen. Dom städade rummet 6 dagar i veckan, den 7:e byter dom bara soppåsar. Det kostar 240 TL i veckan för Ac. Personalen är väldigt hjälpsam. Återvänder gärna!

 
2018-05-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht lägenhetshotell i centrala Alanya. Det ligger med gångavstånd till den populära Kleopatrastranden. Det är också nära till shoppingdistriktet och nöjesdistriktet. Det finns en livsmedelsbutik runt hörnet. Lägenheterna är stora och ljusa. Stort kombinerat kök och vardagsrum. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra wi-fi .

 
2016-09-29

Inlägg av Stina B

Semester Sailor Apart Hotel

Väldigt trevligt hotell , stora rum , rent och fint , trevlig personal , hjälpsamma vid frågor . Vi åt ett par gånger , måste säga det var utsökt, annors fixade frukost o käk på rummet, handlade på lite större affär där var priserna bäst.

 
2016-05-19

Inlägg av gampanat66 Göteborg, Sverige

Bra fungerande hotell

Väldigt bra och rent rum. Gratis wifi på rummet som fungerade utmärkt. Maten var också bra, personalen mycket trevliga. Stort bra kylskåp, jag lagade mat 1 gång om dagen och det fungerade på kokplattan. Städningen var utmärkt och jag kommer gärna tillbaks. Enda negativa var att det var skugga i poolområdet på förmiddagen men det visste jag om i förväg och det tog 5 min promenad till beachen.