Rumstyper på Riviera

Dubbelrum sommar -19

Fräscha dubbelrum med halvpension inkluderat i priset. Rummen har olika utseende och finns i de tre olika byggnaderna. (Av hotellets tre byggnader ligger den senast uppförda och en av de renoverade sida vid sida. Den andra renoverade byggnaden är belägen lite bakom dessa och för att nå den måste en liten väg korsas.) Extrabädd i bäddsoffa möjlig för tredje person. I rummen finns tv och minibar. Gratis luftkonditionering och wifi (mottagningen varierar). Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong i varierande storlekar, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Dubbelrum sommar -20

Fräscha dubbelrum med olika utseenden. Rummen finns i alla hotellets tre byggnader. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa för barn. I rummen finns tv och minibar. Gratis luftkonditionering och wifi (mottagningen varierar). Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong i varierande storlekar, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum, frukost

Fräscha dubbelrum med frukost inkluderat i priset. Rummen har olika utseende och finns i de tre olika byggnaderna. (Av hotellets tre byggnader ligger den senast uppförda och en av de renoverade sida vid sida. Den andra renoverade byggnaden är belägen lite bakom dessa och för att nå den måste en liten väg korsas.) Extrabädd i bäddsoffa möjlig för tredje person. I rummen finns tv och minibar. Gratis luftkonditionering och wifi (mottagningen varierar). Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong i varierande storlekar med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Fräscha enkelrum med olika utseende. Rummen finns i de tre olika byggnaderna. (Av hotellets tre byggnader ligger den senast uppförda och en av de renoverade sida vid sida. Den andra renoverade byggnaden är belägen lite bakom dessa och för att nå den måste en liten väg korsas.) I rummen finns tv och minibar. Gratis luftkonditionering och wifi (mottagningen varierar). Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong i varierande storlekar med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Fräscha familjerum med olika utseende. Rummen ligger i två av hotellets tre byggnader. Familjerummen är rymliga, moderna och ljusa. De består av två sovrum med dörr emellan samt balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Alla rum har tv och minibar. Gratis luftkonditionering och wifi (mottagningen varierar). Deponering mot avgift. Dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt, i varierande storlekar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter/55 kvadratmeter
Antal personer: 3-4 personer/3-6 personer