1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Riviera Zen

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 45 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Meral,
Göteborg

+
God mat och väldigt lungt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Lena,
Vasteras

+
Rummen var toppen
-
bättre koll vid lunch o middag för att beställa dryck, man koncentrerade sig på att plocka disk istället för att ha kontroll på gästerna när de kom. man kunde äta upp allt innan de upptäckte att det var någon som ville ha dryck

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Karin,
Stockholm

+
Nyrenoverat och otroligt bra mat!
-
Mer utbud på drinkar för all inclusive!

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Joanna,
Stockholm

+
Service och nära till alt
-
Mera olika maträtter

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Jörgen,
Stockholm

+
Läget, fräscht efter renovering. Fint rum, bra sängar Bra personal, Helt ok matutbud.
-
Mycket klen internetuppkoppling oavsett om det var på rummet eller i lobbyn. Dålig varmhållning av maten.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Jocke ,
Jönköping

+
Rent & snyggt, bra pool
-
Inget paxande av solstolar. Separat rum för disken som skramlade i hela matsalen, musik i matsalen & vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

,

+
Rent, fräscht, bra personal,
-
Luftkonditioneringen i gymmet fungerade inte

Bekräftad gäst: 2019-07-22


9 av 10

Martin,
Göteborg

+
Rent, bra bemötande, fin service. Behållning av all inclused efter utcheckning.
-
Poolhanddukar till poolen.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Anna-Lena,
Varberg

+
Rent och snyggt, bra mat, bra läge i förhållande till strand och shopping, trevlig personal
-
Ha inte begränsade öppetider för allinclusive

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Jim,
Åkersberga

+
Bra läge
-
Lite mer val på de drinkar som ingick i allclusive, sedan stängde baren kl 23, lite väl tidigt tycktd vi och dom vi pratade med.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-15

Inlägg av 345cajsal Göteborg, Sverige

Fräscht hotell!

Ett helt nyrenoverat hotell som var väldigt fräscht och fint, bra läge och vi var väldigt nöjda! Enda minuset med hotellet var utbudet i baren, hårda sängar, hörs ganska mycket av trafiken utanför rummen och det kunde varit lite mer variation av maten i all inclusive men annars jätte god mat!

 
2019-05-26

Inlägg av Maria O Säffle, Sverige

Varma Alanya

Vi är nyss hemkomna från ett vackert och varmt Alanya. Bodde en vecka på Riviera Zen som vi verkligen vill berömma. Personalen var jätte trevliga och vi har aldrig bott på ett hotell som varit så rent och fräscht. Ändå är vi vana resenärer. De tom tvättade solstolarna vid poolen. Rummen var bra storlek med sköna sängar. Badrummet var kaklat och duschen rymlig. Vi hade al inclusive och upplevde ett stort och varierat utbud av maten med många goda smaker. Rödvinet och ölen klart godtjänt. Tyvärr var utbudet i baren väldigt dåligt. Hotellet ligger jätte nära stranden. Du behöver bara korsa en vacker park. Nära till shopping och restauranger. Vi kan varmt rekommendera det här hotellet! Återvänder gärna.

 
2019-07-16

Inlägg av Erika O Trencin, Slovakien

Unforgettable moment

very lovely and friendly hotel with everything, can not say that something we were missing. Really I can only recommend this hotel. services are all TOP and Special would like to thank to HANIFI- hotel manager for his kind help and customer service and also for whole hotel staff. Definitely come back. See you in October 😊 Erika

 
2019-06-10

Inlägg av N5901JKalanm Ballynahinch, Storbritannien

Riviera Zen, poor quality

Food choice and quality poor. All Inclusive drinks choice poor. Staff all very friendly and helpful. Very cramped space around a small pool. No entertainment. Reasonably close to shopping, but it’s Turkey, all the shops are the same! Nearby restaurants only mediocre!

 
2019-05-11

Inlägg av VictorGalan Vilnius, Litauen

Good hotel

We were staying in 2019 may. So we were the first one clients of this hotel after 5 years long renovation. In the room we were the thirst one who lived. We got room with sea view in balcony. Main thing I decided to write here is the kitchen. I want to say huge thanks for all kitchen workers. The food in this hotel is amazing. Very high level. Lots of variety and anything cooked has very high quality. Also the waiters is intelligent, serious and polite. That is very professional. I hope hotel will stay same proffesional on hiring stuff. Because stuff is the face of hotel. Minuses I found in hotel;plumbers did some mistakes. In our room 410, shower heads work both in the same time. But it should work separatly. Because of this water hold on in the shower and fall in the rest of bathroom. Possible it was the minus only from our room and it will be fixed soon. I can recomend this hotel 100 percent.