1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Riviera Apart

Enrumslägenheter

Fräscha enrumslägenheter med möjlighet till extrabäddar i bäddfåtölj. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. De flesta lägenheter har klinkergolv, en del har trägolv. Dusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter

Fräscha trerumslägenheter med två separata sovrum samt kombinerat minikök och vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddfåtölj. Vissa lägenheter har takfläkt i vardagsrummet/miniköket. Kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv. De flesta lägenheter har klinkergolv, en del har trägolv. Gratis wifi och luftkonditionering i sovrummet. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Fräscha tvårumslägenheter med ett separat sovrum. Kombinerat vardagsrum/minikök med takfläkt. Möjlighet till extrabäddar i bäddfåtölj. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Tv. De flesta lägenheter har klinkergolv, en del har trägolv. Gratis wifi och luftkonditionering i sovrummet. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer.