1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Riviera Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Sören,
Karlstad

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-16


8 av 10

leila,
københavn

+
kun være i fred
-
bedre el

Bekräftad gäst: 2018-10-14


9 av 10

Christina,
Malmö

+
bra pooler och de som arbetade där var trevliga att de inte tog bort handdukarna när många la och sedan kom flera timmar tillbaka o la sig
-
lås inte upp stolarna förrän 9 och ses till att de som lägger handduk blir kvar

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Pia,
Habo

+
Läget, trevlig personal
-
Städning, kanalutbud på TV, byte av trasiga faciliteter på rummen.

Bekräftad gäst: 2018-09-11


9 av 10

Daniel,
Bankeryd

+
Bodde på samma hotell förra året. Kul att personalen kände igen oss.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-21


10 av 10

Olga,
Stockholm

+
Väldigt bra service. Vänlig och hjälpsam personal.
-
Maten. Nyttigare mat på menyn. Turkisk meze. Annars väldigt bra och bra priser.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


8 av 10

Jessica,
Hässleholm

+
Trevlig personal i receptionen. Bra pooler.
-
Byt ut städerskorna. Vi fick bara renbäddat och nya handdukar. Men golv och vask samt dusch golv blev inte städat. På de 14 dagar vi var där. Fixa till hissdörrarna så de ej smäller igen på en. Kolla över frukost maten. Rostat bröd hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Mikael,
Skurup

+
Att det fanns vattenrutchkana, bra öppettider vid poolen. Även bra wi-fi.
-
Kanske någon svensk tv-kanal, främst för barnens skull.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Mariette,
Göteborg

+
personal läge rent och frächt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-15


5 av 10

Andreas,
Väderstad

+
Läget
-
Ingen underhållning ( förutom turkisk afton ) Fruktansvärt dålig köksutrustning i ena rummet fanns inte ens en kastrull . Upptagna solstolar från 07.00 ( utlagda handdukar) Dåligt städat på ankommstdagen . Smutsiga köksredskap. Smutsigt kylskåp . Ac det var samma temperatur även om det var inställt på 18 eller 26 grader.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

122 omdömen
Utmärkt
 
69
Väldigt bra
 
43
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-11-27

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell i Alanya med gångavstånd till den populära Cleopatrastranden. Det är en lite längre promenad till stadens centrum. Ett flertal livsmedelsbutiker i när området. Lägenheterna är fräscha och rymliga. Städpersonal och receptonspersonal är trevliga och hjälpsamma.

 
2018-08-31

Inlägg av 325carinas Partille, Sverige

Semester

Mycket trevligt lägenhetshotell. Sköna sängar. Mycket bra utrustning i köket. Rent och fint. Trevlig personal vid ”pooltestaurangen”. Vi hade vårt rum som vette mot poolen. Det var knäpptyst hela natten. Återkommer gärna!!

 
2018-06-05

Inlägg av ollenordh Årsunda, Sverige

Mr.

Litet mycket trevligt lägenhets hotell med bra läge i Alanya.välstädat med mycket trevlig personal utan tjat om kvällsaktiviteter.Enda nackdelen stor nivåskillnad från gatan in på hotellet för eventuellt rörelsehindrade.rekomenderas!Mvh Olle.

 
2018-05-23

Inlägg av rosannaa467 Hallands län, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell i ganska lugnt område. Gångavstånd till cleopatrastranden, tog ca 5 min. Helt ok frukost. Fräscha rum som var bra städade. Skulle kunna tänka mig att bo där igen. Även trevlig personal som inte var sliskiga eller för "på".

 
2017-11-26

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett fräscht lägenhetshotell med ljusa och rymliga lägenheter. Det är gångavstånd till den populära Kleopatrastranden i Alanya. Det är även gångavstånd till centrum med dess nöjesutbud. Det finns gott om restauranger i närområdet. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Bra städning av rummen. Bra poolbar med helt ok priser.