1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Riviera Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Caroline,
Borås

+
Maten, personalen, poolområdet.
-
Bättre belysning på toaletten. Trasiga lampor, så kolla över det. Saknar krokar vid ytterdörren för att kunna hänga tex väska. Skulle även se att den gröna ”halkmattan” vid poolen skulle vara runt hela poolen då klinkers blir väldigt hal att gå på av allt vatten. Jag med fler halkade till fler tal gånger men risk att göra sig illa.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


9 av 10

Carina ,
Söderhamn

+
Lugnt hotell bott där förut
-
Dåligt med husgeråd

Bekräftad gäst: 2019-06-10


9 av 10

Mariette,
Partille

+
personal fräscht läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-04


10 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Anna - Carina,
Sturefors

+
Alltid trevlig personal inget att slå ner på
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


9 av 10

,

+
Rent och snyggt både i rummet å vid restaurang,pool.
-
Dålig belysning på toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Sören,
Karlstad

+
Läget och trevlig o hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-20


8 av 10

Sara,
Borlänge

+
Bra och lungt läge.
-
Bättre städning. Mera porslin. Mera köksutrustning. Stolar ät alla både inne och ute på balkongen. Extra sängarna va katastrof. Stenhårda. Sen borde man få stanna gratis på rummet till avresan hem.

Bekräftad gäst: 2019-05-20


5 av 10

Signe,
Dk

+
-
Helt klart at det er lidt nyere køkkenting i lejlighed. Samt at børne området består af andet end ødelagte bamser . Skifte pærer i alle de lamper som er defekte samt reparere stigen til swimmingpool

Bekräftad gäst: 2019-05-19


8 av 10

Lars,
MALMÖ

+
Läget, rymlig lägenhet, balkongen, personalen, poolområdet med fina solsängar, WiFi, bekväma sängar och kuddar samt handdukar, goda förvaringsutrymmen
-
Påslakan tack den våffelliknande "duken" att ha över sig i sängen var väldigt obekväm och kändes extremt främmande. Rökfria zoner vid poolen,

Bekräftad gäst: 2019-05-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

124 omdömen
Utmärkt
 
70
Väldigt bra
 
44
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-06-06

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger med gångavstånd till den populära Cleopatrastranden. Till centrum tar det ca 15 min att gå. Där finns de flesta restaurangerna och affärerna. Inom fem minuters promenad finns ett antal restauranger. Ca 5 min promenad till Ataturkgatan med buss. Hotellet är nyrenoverat. Rummen är ljusa och välutrustade. Det finns det mesta i köksväg, dock ej micro. Sängarna sköna. Personalen i receptionen är trevlig. Bra städning.

 
2018-11-27

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell i Alanya med gångavstånd till den populära Cleopatrastranden. Det är en lite längre promenad till stadens centrum. Ett flertal livsmedelsbutiker i när området. Lägenheterna är fräscha och rymliga. Städpersonal och receptonspersonal är trevliga och hjälpsamma.

 
2018-08-31

Inlägg av 325carinas Partille, Sverige

Semester

Mycket trevligt lägenhetshotell. Sköna sängar. Mycket bra utrustning i köket. Rent och fint. Trevlig personal vid ”pooltestaurangen”. Vi hade vårt rum som vette mot poolen. Det var knäpptyst hela natten. Återkommer gärna!!

 
2018-06-05

Inlägg av ollenordh Årsunda, Sverige

Mr.

Litet mycket trevligt lägenhets hotell med bra läge i Alanya.välstädat med mycket trevlig personal utan tjat om kvällsaktiviteter.Enda nackdelen stor nivåskillnad från gatan in på hotellet för eventuellt rörelsehindrade.rekomenderas!Mvh Olle.

 
2018-05-23

Inlägg av rosannaa467 Hallands län, Sverige

Trevligt hotell

Trevligt hotell i ganska lugnt område. Gångavstånd till cleopatrastranden, tog ca 5 min. Helt ok frukost. Fräscha rum som var bra städade. Skulle kunna tänka mig att bo där igen. Även trevlig personal som inte var sliskiga eller för "på".