Kundomdömen om Riviera Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 317 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Eva,
Båstad

+
Läget. Allt jag behövde fanns inom gångavstånd.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Claes Olle,
Nyhamnsläge

+
Strandnära, trevlig personal, bra pool, bra städning, bra sängar.
-
Mer köksutrustning såsom skärbräda, fler grytor, bättre brödskärare.

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Louise,
Arlöv

+
Ligger bra till både strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


8 av 10

Emira,
Malmö

+
-
Bättre program för gäster (underhållning ), det uteblev helt då vi var gäster

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Kate Irene,
V:frölunda

+
Läget, standard på lägenheten
-

Bekräftad gäst: 2019-10-08


10 av 10

Ninni Christina Maria,
Halmstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Tomas,
Asmundtorp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


7 av 10

Markku,
Sölvesborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Viveka,
Södra sandby

+
Ligger centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

Eva Christina,
Malmö

+
trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

133 omdömen
Utmärkt
 
73
Väldigt bra
 
46
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-29

Inlägg av mariaalex79 Borås, Sverige

Mysigt hotell!

Ett väldigt mysigt mindre hotell! Vi spenderade 11 nätter där Personalen i baren/polområdet va super! Likaså i receptionen, alltid hjälpsamma Vi va där med en 5åring & en 3åring, passade perfekt, skulle dock gärna vilja bott längre ner då vi fick rum på sjätte våningen då vi har småbarn, gick ej att byta dåd et va fullt på hotellet Nära till butiker och resturanger, 5-10 min gångavstånd till stranden In till centrum tog vi alltid taxi eftersom vi hade med oss småbarn, 20 lira☺️ Städningen va super Dock va det två sovfåtöljer i vardagsrummet som va stenhårda Kommer gärna tillbaks till detta hotell igen!

 
2019-08-17

Inlägg av Fredrik W

Medel måttligt

Var två veckor på Riviera apart. Det kändes dom skulle mjölka dig på så mycket pengar som möjligt. Två rumslägenheten hade bara ac i sovrummet. Var tvungen att betala 600 kr extra för att byta rum så barnen skulle inte svättas ihjäl. Extra betalt för säkerhets boxen skulle dom ochså ha, 300 kr. Såg inte någon annan nationalitet än finnar och danskar. Små poolområden som var invaderad av små barn som skrek och plaskade så man fick inte sitta i fred och man blev hela tiden nerstänkt med vatten. Otroligt svårt att laga mat i lägenheten för att det fanns nästan inte något utrustning i köket och bara två kok plattor att värma mat på. Personalen var väldigt trevliga och tillmötesgående. Sängarna mjuka och sköna. Ät inte frukost på hotellet, det är inte värt dom 80 kr/person som det kostade.

 
2019-08-11

Inlägg av Anneli W Sverige

Godkänt men inte mycket mer än så

Vi bodde 4 personer på Riviera Apart. Det fanns bara en AC i lägenheten och det var i sovrummet. Men tack och lov så kunde vi uppgradera vårt rum för 4 € per natt och få ett rum där det fanns AC i bägge rummen, behövdes med tanke på att det var +35° och mer under vår vistelse. Vårt rum låg på 6 våningen och ut mot gatan, vilket gjorde att när klockan var ca. 05.00 så blev vägen utanför väldigt trafikerad och det var den tills långt in på natten. Vilket gjorde att det var svårt att sova. Vi hade två ungdomar med och dom skulle sova i var sin bäddbar fåtölj och deras sängar var stenhårda! Även dubbelsängen var hård och obekväm. Vi hade inte köpt till frukost, men vi provade ändå att äta frukost och den var så där. Inte värt 45 lira per person. Vi åt godare och billigare frukost ute på restaurang. Personalen på hotellet var trevliga och hjälpsamma. Hotellet låg bra till, det var nära till allt. Många bra restauranger i närheten. Poolområdet var ganska litet och det var ofta gansk fullt och svårt att hitta lediga solstolar.

 
2019-07-07

Inlägg av idao550

Trevligt hotell!

Andra gången vi var på Riviera Apart. Ett mindre hotell som har ett bra läge, nära både strand och restauranger. Alltid rent och fräscht på rummen och vid poolerna. En vattenrutchkana som både barn och vuxna uppskattar! Trevlig och hjälpsam personal. Ett speciellt tack till Fergüle, som städade vårt rum perfekt och alltid bjöd på ett härligt leende! Vi kommer gärna tillbaka till Riviera!😊

 
2019-06-06

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger med gångavstånd till den populära Cleopatrastranden. Till centrum tar det ca 15 min att gå. Där finns de flesta restaurangerna och affärerna. Inom fem minuters promenad finns ett antal restauranger. Ca 5 min promenad till Ataturkgatan med buss. Hotellet är nyrenoverat. Rummen är ljusa och välutrustade. Det finns det mesta i köksväg, dock ej micro. Sängarna sköna. Personalen i receptionen är trevlig. Bra städning.