1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om My Home

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Heinz,
Vålberg/Karlstad

+
Trevlig personal och att det är nära till allt
-
Gärna visa vädret i receptionen

Bekräftad gäst: 2018-09-25


8 av 10

Karin,
Mota

+
Rent och fräscht . Stora lägenheter. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Yvonne,
Borås

+
-
AC borde finnas även i vardagsrummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Ann-charlotte,
Jönköping

+
Rent o fint trevlig personal o god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

,
Stockholm

+
Läget, utsikten, den goda servicen och värdet för pengarna.
-
Uppgraderat wi-fi med WPA2 kryptering. Det vore också schysst med lite bättre isolering. Dock var inget av detta något som störde mycket.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


9 av 10

Tommy,
København

+
Roen på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-22


8 av 10

Eva,
Uppsala

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-08-05


9 av 10

Azadeh,
Stockholm

+
Trevlig personal och bra placering
-
Bättre köksredskap och bättre sängar

Bekräftad gäst: 2018-07-29


9 av 10

Kerstin,
Åstorp

+
Rent o snyggt
-

Bekräftad gäst: 2018-06-27


10 av 10

Marie,
Örebro

+
Litet mysigt hotell m. bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-05-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

43 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
16
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-08-04

Inlägg av Sari L

Mycket bra hotell

Mycket prisvärt. Bra och rymliga lägenheter, bra balkonger och fräscha badrum. Otroligt bra tryck i duschen! Mycket trevlig och hjälpsam personal. Litet men helt ok poolområde med bar och restaurang. Ac som fungerar bra, men mot kostnad. Det enda negativa egentligen. Bra läge, lite lite bakom stora gatan. C:a 5 minuters promenad till Cleopatra Beach. Bra städning också, rara städerskor.

 
2014-06-02

Inlägg av Agneta6350 Nordmaling, Sverige

Mycket nöjda!

Jag och Mamma åkte hit september 2013. Ett mycket mysigt hotell. Lugnt och skönt. Nära till stranden, stor supermarket och en restaurang med mycket god mat tvärs över gatan! Även nära till shopping! Så vi åker dit igen i september, längtar redan! Rekommenderas varmt!

 
2013-02-28

Inlägg av kauf23 Stockholm, Sverige

Jättebra!

Mycket trevligt hotell med väldigt hjälpsam och serviceinriktad personal. God mat med bra priser i restaurangen. Utmärkt städning. Gratis wifi i rummen-stort plus. Bra läge, tog 5 min att gå till beachen och 10 minuter till utelivet. Den turkiska aftonen måste alla prova, fantastisk mat och rolig underhållning! Väldigt prisvärt boende i Alanya!

 
2011-08-24

Inlägg av Lefty-46 Skåne

Kanonhotell

My Home Apartsments i Alanya är suveränt.Bra personal +en jättetrevlig kvinnlig manager vid namn Olga.Rent o snyggt ,bra mat,nära till Kleopatra stranden.Vi återvänder till Alanya i sept.det blir förstås samma hotell.Johnny S

 
2018-07-20

Inlägg av Ralph K

Nice hotel

Excellent value for the money. Good restaurant, nice pool, friendly staff, clean and comfortable, close to the beach. Highly recommend. Only drawback is slow internet but it works.cleaning ecery day, nice little shop, discount for Sun beds and umbrellas on the beach.