1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om My Home

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Peter och Marie ,
Malmö

+
Mkt vänlig och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-23


7 av 10

Margareta,
STOCKHOLM

+
Fin pool, bra läge, rent
-
Luktade mögel i deras hamam, modernare möbler

Bekräftad gäst: 2019-06-17


10 av 10

Marie,
Örebro

+
Familjärt & bästa trevliga personalen
-
Uppgradera internet!! Otroligt dåligt i lägenheten

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Siv,
Örbyhus

+
Rent, porslin som passade ihop och räckte till, centralt beläget och framförallt lugnt o tyst
-
Komplettera med duschshampo i duschen vore fint

Bekräftad gäst: 2019-05-27


8 av 10

Pernilla,
Marieholm numera alanya

+
Trevlig personal, läget
-
Toalettstolen var lös, bör ses över.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Heinz,
Vålberg/Karlstad

+
Trevlig personal och att det är nära till allt
-
Gärna visa vädret i receptionen

Bekräftad gäst: 2018-09-25


8 av 10

Karin,
Mota

+
Rent och fräscht . Stora lägenheter. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Yvonne,
Borås

+
-
AC borde finnas även i vardagsrummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


10 av 10

Ann-charlotte,
Jönköping

+
Rent o fint trevlig personal o god mat
-

Bekräftad gäst: 2018-09-09


9 av 10

,
Stockholm

+
Läget, utsikten, den goda servicen och värdet för pengarna.
-
Uppgraderat wi-fi med WPA2 kryptering. Det vore också schysst med lite bättre isolering. Dock var inget av detta något som störde mycket.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
21
Väldigt bra
 
16
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-06-09

Inlägg av sivelve Orbyhus, Sverige

Passande för de som vill ha det lugnt o skönt

Tillbringade 14 dagar på MyHome och det var en positiv upplevelse. Rent och snyggt, enhetligt porslin vilket är ovanligt och gott om förvaring. Personalen trevlig och lugnt och tyst inga störande moment. Återvänder gärna

 
2018-08-04

Inlägg av Sari L

Mycket bra hotell

Mycket prisvärt. Bra och rymliga lägenheter, bra balkonger och fräscha badrum. Otroligt bra tryck i duschen! Mycket trevlig och hjälpsam personal. Litet men helt ok poolområde med bar och restaurang. Ac som fungerar bra, men mot kostnad. Det enda negativa egentligen. Bra läge, lite lite bakom stora gatan. C:a 5 minuters promenad till Cleopatra Beach. Bra städning också, rara städerskor.

 
2014-06-02

Inlägg av Agneta6350 Nordmaling, Sverige

Mycket nöjda!

Jag och Mamma åkte hit september 2013. Ett mycket mysigt hotell. Lugnt och skönt. Nära till stranden, stor supermarket och en restaurang med mycket god mat tvärs över gatan! Även nära till shopping! Så vi åker dit igen i september, längtar redan! Rekommenderas varmt!

 
2013-02-28

Inlägg av kauf23 Stockholm, Sverige

Jättebra!

Mycket trevligt hotell med väldigt hjälpsam och serviceinriktad personal. God mat med bra priser i restaurangen. Utmärkt städning. Gratis wifi i rummen-stort plus. Bra läge, tog 5 min att gå till beachen och 10 minuter till utelivet. Den turkiska aftonen måste alla prova, fantastisk mat och rolig underhållning! Väldigt prisvärt boende i Alanya!

 
2011-08-24

Inlägg av Lefty-46 Skåne

Kanonhotell

My Home Apartsments i Alanya är suveränt.Bra personal +en jättetrevlig kvinnlig manager vid namn Olga.Rent o snyggt ,bra mat,nära till Kleopatra stranden.Vi återvänder till Alanya i sept.det blir förstås samma hotell.Johnny S