1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kleopatra Dreams Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 434 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

marija,
göteborg

+
inte så mycket tyvärr vissa var på trevliga vissa ibte speciellt ja har minderåriga barn dom typ vill inte ge dom dricka dom lossas som dom inte ser dom
-
blir en lång historia

Bekräftad gäst: 2019-08-20


10 av 10

Thomas,
Borensberg

+
Maten, servicen, personalen, läget nära till stranden, bra strand restaurang med personal
-
sol skydd på balkongen, blir väldigt varmt på eftermiddagen, räcker med ett snöre eller vajer, som man kan hänga upp handduken som skydd

Bekräftad gäst: 2019-08-19


5 av 10

Veronica,
Malmö

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

Sebastian,

+
Läget är mycket bra. Maten förvånansvärt smakrik och det finns en hel del att välja på. Rent och snyggt.
-
Internet lite svajigt stundtals.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Carin,
Trelleborg

+
Nästa till stranden
-
Pool och strand handduk ska ingår i all inklusive och inte att man ska betala för dom

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

,

+
Läget, maten, servicen
-
Aircondition i B-block

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Marita ,

+
Läget, nära hav
-
Göra det till ett riktigt all inclusive. Dvs solstolar på stranden, safteybox, handdukar ska ingå.

Bekräftad gäst: 2019-08-11


10 av 10

Helene,
Örsundsbro

+
Trevlig personal, bra läge, fint poolområde, nära strand!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

,

+
Nära till allt
-
Mer information gällande solstolar, folk lägger beslag på stolarna på morgonen och går ifrån i flera timmar

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Shailesh,
Göteborg

+
Bra service och snälla personallen
-
Bättre internet Inkludera strandparaply i grund priset.

Bekräftad gäst: 2019-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

936 omdömen
Utmärkt
 
625
Väldigt bra
 
223
Bra
 
66
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-08-23

Inlägg av Mippsi

Heja Ahmet Fidan .Han gör otroligt mycket för familjekänslan på Dreams Beach hotell

Ahmet Fidan,Han gör Hotellet till en 10:a.Maten är otroligt god med mycket variation & ständigt vällagat.Det är bara människor som inte har fantasi som tycker att det är samma mat .Personalen är bra överlag med några diamanter som Ahmet Städningen sköts exemplarisk .Vi ,sambon & jag ,Har varit på ”vårt ”hotell nu i 4 år & längtar redan tillbaks.Kram Ahmet & alla andra & sköt nu om händerna bra!

 
2019-08-23

Inlägg av Zehra A

Semester i Alanya

Väldigt nöjd ned service, all personal var jätteduktiga, speciellt Flora som pratar svenska. Maten var mycket att välja på men jag saknade baklava samt lammkött. Rummet var väldigt rent, pool också, servitörer var snabba. Stranden var bara över gatan med väldigt bra caffe.

 
2019-08-20

Inlägg av mariamQ9530RX Alanya, Turkiet

tråkigt hotel

Vi var där i 2 veckor wifi är det sämsta som finns , maten är gammal varje dag servera det samma bara dom blandar i typ något annat personalen tråkiga rekommenderar inte detta med barn då dom är otrevliga mot barnen, kudarna dåliga sängen hård, hela natten hör man dunkade från grannar Rummen e rena få dom städas varje dag FLORA som jobbar på hotellet är jätte snäll ok duktig med det jobb hon gör men resten e kaos drcikorna smakar vatten, när man äter e dom redan ok plockar bort ens mat man hinner inte att äta i lugn ok ro allt e stress, dom har tråkiga kväll shower samma varje vecka musiken e kaos hör den knappt hela hotel e för pensionärer till ok med dom klagar på allt ok alla rekommenderar inte detta till någon. annars är alanya väldigt fint mycket att göra ta bara med er en plånbok med mycket pengar då allt kostar som gräs mer än här i Sverige

 
2019-08-19

Inlägg av tonnys338 Alanya, Turkiet

Familie Semester

Detta är det värsta hotel gammal mat varje dag wifi inte alls bra personalen e gnälliga alla är otrevliga kom inte hit med familjen dom e otrevliga rekommenderar inte alls detta släng inte era pengar på detta skit läsken smakar inte alls läsk endast vatten inget är bra bara skit

 
2019-08-15

Inlägg av C798NKtonym Alanya, Turkiet

Semester i Turkiet

Vi var jätte nöjd med alt service och maten var mycket bra..en som jobbar som guest service agent som heter Flora er duktiga och snälle som hjälper oss på allt. Vi var överallt i Alanya,fick så mycket tips fra flora.alt er perfekt...