1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kleopatra Dreams Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Thomas ,
Söderhamn

+
-
Bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

Ronny,
Vetlanda

+
God mat med mycket bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

Barbara,
Skinnskatteberg

+
läge
-
solstolar på stranden borde ingå i priset

Bekräftad gäst: 2019-05-20


8 av 10

Camiilla,
Vallentuna

+
Poolen
-
Trevligare personal vid poolhus 19 som tillhörde och lite mer olika maträtter mer för barnen. Sonen levde på pommes och gurka i 1 vecka

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

Ida,
Gävle

+
Alla va så tillmötesgående, trevliga och maten var supergod och varierande.
-
Finns inget att gnälla på tycker jag. Tyckte allting var så himla bra.

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

Carina,
Kristianstad

+
Trevlig personal, god mat, fina rum och städningen kanon. Åker säkert dit igen.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-19


7 av 10

Elisabeth,
Malmö

+
Fina servicen
-
Mkt dåligt utbud i maten till barn Under veckan så var det pasta med tomatsås varje dag. Jag påpekade detta till hotellet att det måste vata en variation

Bekräftad gäst: 2019-05-19


10 av 10

Kim,
Malmö

+
Nära till affärer och strand.Fina utfärder.
-
Lite lyhört.Många slog i dörrarna när de skulle stänga dörrarna.Det kunde vara mitt i natten och tidig morgon så man vaknade .Filt inget täcke så man fick ha värmen igång . Det blev kallt i rummet .Dåliga tapeter..

Bekräftad gäst: 2019-04-28


10 av 10

Bodil,
Ljunghusen

+
Bra läge o fin strand Vi var jättenöjda 9 persF
-
Riktiga lakan i sängen inte bara en bomullsfilty

Bekräftad gäst: 2019-04-21


9 av 10

Ann-Kristin,
Karlshamn

+
Service
-
Underhållning

Bekräftad gäst: 2019-04-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

833 omdömen
Utmärkt
 
547
Väldigt bra
 
210
Bra
 
55
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-05-18

Inlägg av lillan1966 Malmö, Sverige

Semester med min man

Hotellet ligger på väldigt bra läge. Flora hon som jobbar här kan prata svenske och gav oss mycket information, hon är mycket trevligt vi vill komma tillbaka näste år. Personalen är trevliga och hjälpsamma. Alanya är väldigt fin stad.

 
2019-05-17

Inlägg av ahmedaC8269MZ

Alanya

Jag ville dela med mig att kleopatra Dreams beach Hotel är en av de bästa hotellen i Alanya, bra service och jätta god mat, Gäst servicen är jätte trevliga och ”Flora” på hotellet är den mest omtyckta de bara fråga om henne.

 
2019-05-15

Inlägg av Recension2

Rekommenderar

Vi bodde här nu i maj och är väldigt nöja. Mysigt hotell, personalen är serviceminded och trevliga. Ganska nära till stan så att man kan gå men finns även buss om man önskar det. Stranden ligger bara över vägen så det tar ca 1min dit bara. Underhållning vissa kvällar på hotellet. Blandat med äldre och yngre på hotellet. Vi har trivts bra och rekommenderar hotellet. Maten är ganska varierad och finns mycket blandat att välja på så att det passar det flesta.

 
2019-05-15

Inlägg av azrat917 Alanya, Turkiet

Bästa hotellet någonsin

jätte fint hotell med god service. Alla som jobbar här är jätte snälla och omtänksamma, flora från filipiernerna/Norge en av de som jobbar i recipionen som guest relation jobbar så bra och så snäll,, hjälper mycket!! Goda drinkar och fin utsikt. Maten är jätte god och murat står i baren och servar mycket goda drinkar och jätte snäll!!! Bästa hotellet jag varit i när det gäller hotell och service 😍🙏🏽

 
2019-05-13

Inlägg av Recensioner1

Rekommenderas!

Ett väldigt mysigt hotell med gåavstånd till centrum och med stranden bara över vägen. Väldigt bra service, varierad mat och trevlig personal. Vi var här i majmånad man kan då antingen välja att njuta av kvällsunderhållning på hotellet som är vissa kvällar eller välja att gå/ åka in till stan för shopping. Det är självklart butiker mm vid vägen till stan. Rekommenderas!