1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Havana Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 56 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Närheten till allt. Maten. Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
Läget
-
Mycket oväsen från restaurangen.luktade gammal rök var inte så trevligt

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Barbro,
Stockholm

+
Läget
-
Sängarna fick man bädda ut täckena varje dag ?? Irriterande låg som en rulle i sängarna. Har alldrig varit med om att bädda sängarna själv.

Bekräftad gäst: 2019-05-20


7 av 10

Marie-Louise,
Hultafors

+
Närheten till stranden
-
Möjlighet att boka lägenhet med havsutsikt

Bekräftad gäst: 2018-10-09


7 av 10

Ewy,
Säffle

+
När het till stranden och centrum.
-
Saknar pool. För hård madrass, skulle vara bra att lägga en extra madrass uppe på.

Bekräftad gäst: 2018-10-09


9 av 10

Agneta,
Göteborg

+
Läget och den trevliga personalen i receptionen. Man har lyssnat på vad jag skrev förra året. Saknade då krokar i badrummet och det hade man satt upp nu. (Vi fick samma lägenhet som förra året)
-
Det rinner vatten över hela badrumsgolvet då man duschar. Förra året fanns det en skrapa men detta saknades i år.Städningen fungerade ej bra. Vid två tillfällen höll man på att städa när klockan var över 17 och vi kom tillbaka från stranden.En av dagarna städade man inte alls. Efter fyra dagar fick vi säga till om nya handdukar. Apollo tog kontakt med hotellet och efter det fick vi nya handdukar i stort sett varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

A,
Göteborg

+
Bra låge. Gullig personal.
-
Badrummet: Katastrof när man duschade, inget ”fall ” mot brunnen utan det rann vatten ÖVER HELA golvet och det fanns INGEN skrapa.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Marie,
Uppsala

+
Fantastiskt bra hotell jätte stora och fina lägenheter. Hit vill vi flera gånger
-
Dusch vägg i stället för draperi, krokar i badrummet

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Hanna,
Västerås

+
Stora rymliga lägenheter och bra läge.
-
Städningen. Står på hemsidan att det är städning 7ggr i veckan men enligt hotellet själva är det varannan dag. När städningen väl utfördes var den inte något att hänga i julgranen.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


6 av 10

,

+
Läget
-
Toaletten är väldigt liten. Bättre engelsktalande på personalen. Mer porslin i köket.

Bekräftad gäst: 2018-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

13 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
0
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-23

Inlägg av ingero748 Stockholm, Sverige

Mycket bra läge i centrala Alanya

Ligger mycket bra till nära stranden, det är bara en väg som ligger mellan. Lägenheterna har kylskåp med frysfack, vattenkokare, två spisplattor, balkong, separat sovrum. Lägenheterna med havsutsikt ligger mot gatan där det kan vara ljudnivå till sent. Havana apart ligger ovanpå Elite restaurang, och där är det fullt tryck hela kvällen. Lägenheterna mot baksidan är tystare. Killarna i receptionen är väldigt trevliga och hjälpsamma.

 
2017-10-04

Inlägg av Agneta P Göteborg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Har besökt Alanya 25-30 gånger och bott på många olika hotell men aldrig tidigare på Havana Apart. Bra lägenheter och fantastiskt trevliga och hjälpsamma killar i receptionen. Bästa tänkbara läge. Återvänder gärna. Det enda jag saknade var krokar i badrummet och toarullehållare.

 
2019-04-02

Inlägg av FellowTraveler545672

Good days

We had a very pleasent 5 days stay in havana apart hotel.best location ,best see view and very kind personel specially the house keeper young lady.there is a very good bar and resturant next door to it.good drinks and musics espacially at night time.

 
2019-07-27

Inlägg av AnniinaT11

Havana apart Alanya

+ huoneiston koko, isot parvekkeet, ystävällinen henkilökunta, sijainti kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Ilmainen biljardi. Ihan perushotelli. - respassa ollut henkilö ei ymmärtänyt englantia, ilmastointia ei pystynyt säätämään vaan se puhalsi täysiä 16 asteista ilmaa, kovat sängyt ja huonot peitot mitkä haisi loppuviikosta pahalle koska niissä ei ollut lakanoita ollenkaan. Huoneiston siivous oli aluksi todella hyvää, loppuviikosta tyhjennettiin vaan roskis ja tuotiin puhtaat pyyhkeet, jolloin likaiset kertyivät lattialle. Suihkussa käynti kasteli koko vessan ja veden lastaus oli hieman haasteellista koska lattiakaivo sijaitsi vessapöntön takana. Ilmastointia ei jostain kumman syystä pystynyt maksamaan kortilla. Vaan se piti maksaa euroilla tai liiroilla. Toista parveketta ei siivottu koko viikkona ja siellä oli kissan kakkaa.. Käytetyltä parvekkeelta oli näkymä alakerran ravintolan mainoksiin, mikä ei sinänsä haitannut koska se loi näkösuojaa parvekkeelle ja ei tarvinnut pelätä että lapset putoavat parvekkeelta.

 
2019-04-25

Inlägg av nuhyydn

muhteşemmm

biz tesadüfen eşimle oraya geldik oradaki resepsiyon arkadaş o kadar iyi karşıladı ki bir nevi hipnoz olmuş gibi tutuverdik. temizlik desen gerçek ev misali. ailecek kalmak istiyorsanız muhteşem bir yer. alan kalesine yakın aynı zaman da sahil hemen ayaklarınızın altında