1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Havana Apart

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Marie-Louise,
Hultafors

+
Närheten till stranden
-
Möjlighet att boka lägenhet med havsutsikt

Bekräftad gäst: 2018-10-09


7 av 10

Ewy,
Säffle

+
När het till stranden och centrum.
-
Saknar pool. För hård madrass, skulle vara bra att lägga en extra madrass uppe på.

Bekräftad gäst: 2018-10-09


9 av 10

Agneta,
Göteborg

+
Läget och den trevliga personalen i receptionen. Man har lyssnat på vad jag skrev förra året. Saknade då krokar i badrummet och det hade man satt upp nu. (Vi fick samma lägenhet som förra året)
-
Det rinner vatten över hela badrumsgolvet då man duschar. Förra året fanns det en skrapa men detta saknades i år.Städningen fungerade ej bra. Vid två tillfällen höll man på att städa när klockan var över 17 och vi kom tillbaka från stranden.En av dagarna städade man inte alls. Efter fyra dagar fick vi säga till om nya handdukar. Apollo tog kontakt med hotellet och efter det fick vi nya handdukar i stort sett varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-10-02


9 av 10

A,
Göteborg

+
Bra låge. Gullig personal.
-
Badrummet: Katastrof när man duschade, inget ”fall ” mot brunnen utan det rann vatten ÖVER HELA golvet och det fanns INGEN skrapa.

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Marie,
Uppsala

+
Fantastiskt bra hotell jätte stora och fina lägenheter. Hit vill vi flera gånger
-
Dusch vägg i stället för draperi, krokar i badrummet

Bekräftad gäst: 2018-09-23


8 av 10

Hanna,
Västerås

+
Stora rymliga lägenheter och bra läge.
-
Städningen. Står på hemsidan att det är städning 7ggr i veckan men enligt hotellet själva är det varannan dag. När städningen väl utfördes var den inte något att hänga i julgranen.

Bekräftad gäst: 2018-08-26


6 av 10

,

+
Läget
-
Toaletten är väldigt liten. Bättre engelsktalande på personalen. Mer porslin i köket.

Bekräftad gäst: 2018-07-31


3 av 10

,

+
Hotellet krav på mer pengar.
-
När man har resan tillbacks på ikväll eller nat ska informeras och ska betala mer utan ska checka ut föra kl 12:00 och resten av dagen ska var ut på gatan.

Bekräftad gäst: 2018-07-24


9 av 10

Mikael ,
Stockholm

+
Läget, närheten till stranden. Trevlig personal.
-
AC kostar 6 euro om dagen, frukosten är billigare att köpa direkt av hotellet, (halva priset, nästan) än att betala via resebyrå (Apollo) eftersom det inte är frukostbuffé. Man får beställa från restaurangens meny. Endast en kopp kaffe eller te ingår, övrig dryck tex vatten, juice är extra. Frukosten serveras 9-11, de som flyger hem på fm missar sista frukosten. Eftersom bussen hämtar upp kl 7.00

Bekräftad gäst: 2018-07-22


7 av 10

Inge,
Stockholm

+
Läget
-
Handdukshängare och toarullehållare i badrummet. Bättre städning

Bekräftad gäst: 2018-07-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

9 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-10-04

Inlägg av Agneta P Göteborg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Har besökt Alanya 25-30 gånger och bott på många olika hotell men aldrig tidigare på Havana Apart. Bra lägenheter och fantastiskt trevliga och hjälpsamma killar i receptionen. Bästa tänkbara läge. Återvänder gärna. Det enda jag saknade var krokar i badrummet och toarullehållare.

 
2018-09-30

Inlägg av marvalk Wijk aan Zee, Nederländerna

Super

Perfecte kamers, perfecte service, perfect gelegen ivm centrum en kleopatra beach, perfect uitzicht, perfect schoon gehouden. Nu 2x geweest en binnenkort een 3e keer. Als ze op deze manier de service blijven geven dan is dit voortaan mijn 2e thuis in Alanya.

 
2018-09-21

Inlägg av Marion V Wijk aan Zee, Nederländerna

Perfect!

Voor de 2e keer naar Havana Apart Otel geweest en wederom geef ik ze een dikke duim!! De service, en vriendelijkheid staat bij hen hoog in het vaandel. Of je de housekeeping of de baliemedewerkers neemt, ze zijn allen zeer vriendelijk en wat ik belangrijk vind het is er schoon!! Het prachtige Kleopatra strand ligt aan de overkant van dit hotel. Het centrum is op loopafstand. Dus alles binnen handbereik. Boek je met ontbijt dan nuttig je dat beneden bij Elite restaurant. Wil je heerlijk in je appartement ontbijten dan zijn er diverse supermarktjes in de buurt. Al met al ik heb wederom genoten in Havana Apart Otel.

 
2018-07-29

Inlägg av yordin1992

Top top top

Werkelijk top. Alles binnen handbereik. Zon zee strand. Heerlijk eten en vooral een en al hartelijkheid van het personeel. Restaurant Elite hoort bij het app. en maakt alles compleet. Strand op 25 mtr. Ruim opgezet.

 
2018-06-17

Inlägg av Sorenmo Helsingør, Frederiksborg, Denmark

Fantastisk beliggenhed og flot lejlighed

Det er anden gang vi bor på hotellet, og er begge gange blevet mødt af en sød og hjælpsom receptionist. Han kunne huske os fra året før, og spurgte om vi ville have samme 3 værelset lejlighed igen. Lejligheden er stor og forholdvis ny renoveret, den fremstår flot med stort køleskab, og fine møbler. Vi havde udsigt over parken og vandet. Hotellet ligger centralt med en masse restauranter indenfor 100-200 m, og stranden er 100 m væk. Der kan være høj live musik fra restauranten i stuen, samt de nærliggende restauranter. Det er dog ikke noget som generet os, vi kunne sagtens side på altan og nyde aften og musikken. Kan også man besøger restauranten Elite i stuen, som nok er en af områdets bedste.