Green Park

Lägenhetshotellet Green Park i Alanya erbjuder ett bra läge, med lika nära till stranden som centrum. Poolområdet omfamnas av en grönskande trädgård och här finns både en separat barnpool och en pool med fartfyllda vattenrutschkanor som uppskattas av hela familjen. Vill du bada i havet erbjuder hotellet gratisbuss till stranden Keykubat Beach, som går två gånger per dag.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer varav 1 barn. Trerumslägenhet för 4-5 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 85 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Green Park består av två byggnader där det trevliga poolområdet har en pool med barnsektion, separat barnpool och en pool med vattenrutsckanor. Poolområdet kantas av solstolar och parasoller, och poolbaren intill serverar dryck och enklare snacks. Det enklaste sättet att ta sig till stranden Keykubat Beach är med hotellets gratisbuss som går två gånger per dag. Här finns solstolar att hyra och även ett stort utbud av aktiviteter och restauranger.

På hotellet finns en à la carte-restaurang som serverar lunch och middag, och en kväll i veckan bjuds det på live underhållning. Vill du träna erbjuds ett gym utan kostnad, och även gratis pingis, minifotboll och minigolf. För barn finns en lekplats och ett lekrum. Du surfar med gratis wifi på hela hotellområdet och receptionen har öppet dygnet runt.

Centrum i Alanya ligger inom gångavstånd och här finns ett stort utbud av restauranger, barer och nöjen. Passa även på att upptäcka sevärdheter som det Röda Tornet och den gamla fästningen på toppen av Alanyas höga klippa.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.