1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Goldcity Holiday Resort

Dubbelrum

Dubbelrum belägna i huvudbyggnaden. Vissa rum har heltäckningsmatta. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum i huvudbyggnaden. Vissa rum har heltäckningsmatta. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum med fyra ordinarie bäddar

Familjerum bestående av ett vardagsrum, minikök med diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och köksutrustning samt tre sovrum (ett med en dubbelsäng, ett med två separata sängar och det tredje med en enkelsäng) och två badrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tvättmaskin. Samtliga rum är belägna i huvudbyggnaden. Alla rum har gratis deponering, wifi och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 137 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 1 barn.

Familjerum med tre ordinarie bäddar

Familjerum bestående av ett vardagsrum, minikök med diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och köksutrustning samt två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar samt två badrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tvättmaskin. Samtliga rum är belägna i huvudbyggnaden. Alla rum har gratis deponering, wifi och luftkonditionering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 102 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer

Superiorrum

Superiorrum består av ett rum med heltäckningsmatta. Samtliga rum är belägna i huvudbyggnaden. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer