Gold Island

apollo mondo selected

 • All Inclusive
 • Egen sandstrand
 • Stort poolområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Gold Island är ett av våra Apollo Mondo Selected - utvalda hotell med hög standard som erbjuder det där lilla extra. Här finns gott baristakaffe på Mondo Café, Club Polly & Mino, simskola och morgonyoga. Du kan njuta av sol och bad med bekväm All Inclusive där allt från gözleme till kvällssnacks ingår. Det här är hotellet för dig som sätter avkoppling och en bekväm semestertillvaro i första rummet.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Deluxerum för 2-3 personer. Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum, Front Area för 2 personer. Familjerum för 3-4 personer, varav i barn/3-5 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2 personer. Superiorrummen är endast till för vuxna gäster över 16 år.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Mat och personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1323 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Strand- och poolbad
Hotell Gold Island har ett härligt läge direkt på den fina sandstranden i Avsallar, cirka två mil väster om Alanya. Vid det stora poolområdet finns två utomhuspooler med separat barnsektion, två separata barnpooler, två pooler med vattenrutschkanor, pool endast för vuxna samt två inomhuspooler. Hotellet omges av en privat strand med gratis solstolar och parasoller. Vid poolområdet finns även två poolbarer där du kan beställa något svalkande i solen.

Hotellet består av två byggnader; en rund byggnad samt en rektangulär byggnad. Deluxerummen är placerade i den runda byggnaden, och övriga rum i den rektangulära byggnaden.

Restauranger och barer
På hotellet finns en bufférestaurang och två à la carte-restauranger som serverar både turkiska och internationella (vårdad klädsel middagstid). Här finns också flera barer.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!

Sport och träning
Hotellet erbjuder gratis sportfaciliteter som gym, tennis, beach volley, biljard, minifotboll, pingis samt morgon- och vattengymnastik. Gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass. Tider och aktuellt veckoprogram finns på hotellet.

I anslutning till hotellet finns löparrundor och cykelbanor. Vi hjälper dig gärna på plats med att hyra cykel. Gåstavar samt cykel- och löpvagnar finns att låna mot deposition i receptionen.

Club Polly & Mino och simskola
På Gold Island erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. På Club Polly & Mino står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på landets språk eller laga en lokal rätt. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo.

Övrigt om hotellet
Gratis wifi på området. Gratis bastu, hamam och jacuzzi. Massage, spabehandlingar och hårfrisör finns mot avgift. Nattklubb och underhållning. Receptionen har öppet dygnet runt. Room service dygnet runt mot avgift.

Cirka 1 kilometer till små butiker i Avsallar. Hotellbuss mot avgift en gånger om dagen till Alanya.

Läs mer om våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Snacks, glass och gözleme, kl 12.00-16.30.
 • Patisserie, kl. 12-17.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30. En gång per vistelse kan middagen intas på en av à la carte-restaurangerna i mån av plats (reservation krävs).
 • Nattsnacks, kl. 00:00-1.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

All Inclusive gäller hela avresedagen, även vid sen avresa.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet

När du bokar transfer till Gold Island har du alltid direkttransfer, det vill säga transferbussen stannar först vid Gold Island och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.


Boka barnpaketet

För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn kan du boka barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Boka detta i samband med att du beställer resan eller lägg till det efteråt genom att logga in på Min bokning.

Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.


Löpträna på semestern

Vill du promenera/jogga/springa på Gold Island kan du ladda ner våra kartor redan nu. Kartorna är framtagna av Multisportlaget Peak Performance. Välj mellan rutterna nedan.

  Picknick in the park (3,5 km)

  Groovy Lemon Grove (7,2 km)

  The Bridge over the river Kargi (10,1 km)

  Hills on fire (17,4 km)

  Tour de Türkler (31,3 km)