1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Floria Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
3,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Christian,
Helenius

+
Personalen och servicen
-
Större utbud på alkoholen i baren som ingår i all inklusive Met variation på maten var kyckling nästan varje dag

Bekräftad gäst: 2019-05-20


9 av 10

Camilla ,
Hudiksvall

+
Läget,service,städning
-
Bättre hygienrutiner kring hanteringen kring maten då flertal svenskar blev matförgiftade på vår resa maj -2019

Bekräftad gäst: 2019-05-20


5 av 10

Gunnar,
Bollnäs

+
-
Det måste bli en bättre mathållning,,,

Bekräftad gäst: 2019-05-20


9 av 10

Ann,
Hörby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

127 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
21
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-05-26

Inlägg av MatgladaNisse60 Härnösand, Sverige

Bästa hittills

Kom sent en Lördagkväll efter det att restaurangen stängt, men dom ordnade mat åt oss med ett leende på läpparna och önskade oss välkommen. Detta leende och den enorma servicegrad som dom givit oss genomstrålade vår vistelse där i 14 dagar. Nu till rummen: snygga och välstädade med en underbar utsikt över havet. Underbar stor dusch, man kan duscha 2 st samtidigt. Varje morgon står personalen där med ett leende och önskar en godmorgon. Allt från kocken som gör din omelett, eller steker dina ägg. Den vackert upplagda frukostbuffén håller hög klass. Varje dag till lunchen grillas det inför öppen ridå olika godsaker, kyckling, fisk, och olika spett. Kolla in den underbara dessert-buffén. Under eftermiddagen står dom återigen ute i deras utegrill och serverar mat för den hungrige, glöm inte deras grönsaksbuffé. Menyn för kvällarna varieras ganska bra, det som drar ner det hela är att den varma avdelningen av menyn skulle ha varit varmare. Återigen deras grönsaksbuffé och dessertbuffe är underbara. Nu till den lokala drycken som ingår: har aldrig fått bättre. Rödvinet var BRA, så även alkoholen i drinkarna. Måste nämna Ferat på beachen- vilken underbar människa, han kommer med ett leende på läpparna och sprider glädje bland alla soldyrkare. Stranden/beachen är i toppskick med den Nya sandstranden. Ett stort beröm till cheferna som har lyckats med att sprida en glädje bland personalen som smittar av sig på gästerna. Ni vill verkligen gästernas bästa.

 
2018-11-06

Inlägg av BeritG79 Älvsbyn

Lugnt och skönt

Ett trevligt hotell . Rena , fina och moderna rum. Allinclusive där allt ingår . Liten mysig pool med kallt vatten , vilket kan vara bra när det närmar sig 40'C. Ett par trappsteg ner till havet . Sand men även stenigt . Bra att ha någon form av sko i havet .

 
2018-11-05

Inlägg av Monica K Östhammar, Uppsala Län, Sweden

Blandad kompott

Vi hade bokat ett rum för tre vuxna men det var knappast menat för tre personer. Rummet var så litet att det knappt gick att gå på sidorna av sängarna och det första vi fick göra var att säga till i receptionen då det bara fanns två handdukar,två tandborstglas och två stolar på balkongen. Handdukar och glas fick vi så småningom men ingen mer stol. De fräste åt mig att det fick faktiskt inte plats en stol till. Och när jag bad om hjälp med saftyboxen,instuktionen stämde inte,så var det fler sura miner.Airconditionen fick vi ha på 16 grader för att det skulle bli tillräckligt svalt inne. Däremot var personalen i bar/restaurng mycket tillmötesgående och maten mycket fräch och vällagad, och dryckerna helt OK, Vi hade AIC.Trädgården/barområdet var jättefint men stranden gick inte att bada på då det var för mycket stenar där.Wi-Fi var i de närmaste obefintligt och lyckades man logga in så försvann det lika fort och man fick logga in gång på gång trots att man inte lämnade hotellet.Inget hotell jag kommer åka tillbaka till. Åker till Alanya 1-2 gånger /året sedan 20 år.

 
2018-10-19

Inlägg av Leif K

Hälsoinspektör

Andra gången detta år vi besöker Floria beach hotel. Det bästa med hotellet är, närheten till stranden, lagom stort, fantastiskt vänlig personal, snyggt och städat. Minus, wi-fi värdelös och stenig strand.

 
2018-10-15

Inlägg av 846idak Simrishamn, Sverige

Lugnt läge med närhet till stranden

Vi bodde på hotellet under en vecka. Bra hotell, inte alltför stort. Gott om plats i restaurang och många lediga solstolar. Rummen är trevliga med fin balkong. Jag saknade ett bra täcke, allt vi fick var en filt utan lakan. Sängen hade varit bättre med en bäddmadrass. Wifi var väldigt dåligt. Vi blev utloggade efter ett par minuters inaktivitet så vi fick varje gång logga in på nytt. Maten var god och det fanns mycket att välja på, speciellt salladsbuffén. Inga problem att äta nyttigt, men det fanns gott om efterrätter också. Efter en vecka var vi lite trött på samma typ av mat då rätterna var väldigt enkla. Det hade varit bra med en tydlig dryckesmeny på vad som ingick i all inclusive också. Bartendern i baren var rätt arrogant men övrig personal var trevlig.