1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Floria Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 33 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jessica,
Göteborg

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


8 av 10

,

+
God lunch och middagsbuffé
-
Maten badade i olja. Serveringspersonalen va stressad och frågade om dom fick plocka undan trots att man fortfarande hade mat i munnen och uppenbarligen inte var klar. Sen frukost och vanlig var ibland lika och ibland helt olika så man visste aldrig vad man väntade sig. Skaffa ett litet gym och ha aktiviteter på stranden ex beacwolleyboll. Trevligare och framförallt mer hjälpsam personal i receptionen!! Skaffa kortläsare på hotellet för dom tar endast kontanter år 2019...

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

,

+
-
När de gäller att man har beställt resa så vore det bra vet inte om det har tagits bort, att man får hem en taxfree katalog där man kan beställa. Nu blev det struligt för min del att dels måste beställa en katalog på nätet sen göra en order och till slut inte få det!

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Sanna,
Huskvarna

+
Trevlig personal, härlig atmosfär och bra läge
-
Macka på rummet då vi kom fram mitt i natten

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

,

+
Så trevlig personal. Alla måltider/mellis/fika o dryck var jätte bra.
-
Så fint hotell kanske skall ha ett gym.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Camilla,
Jönköping

+
All personal som verkligen var grymma!
-
Saknade en Liten macka på rummet då vi kom fram mitt i natten.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


5 av 10

lener,
stockholm

+
Maten och städningen och stranden. Några av servitörer som Ismael var jätte trevlig och gästvänlig
-
Problem med varm och kalt vatten i dusch blandare trots att jag sa till 2 gånger men inget hände. Hårda och korta sängar, dåliga Kudder. trasiga lamppor i rumet. Ac gav dålig lukt som fuktlukt när man startar den. Väldigt hög och störande trafik ljud från huvudvägen som ligger väldigt nära hotelet. hög ljud från miscen som ligger mitt emot hotelet som upplevde störande på nätterna då de har böneutrop 5gånger om dagen men mest störande var på nätterna. vıll man på i detta hotel då ska man ta rummerna med havsutsikt och inte de andra rum. vi hade delvishavsutsikt men hade alla ovan nämnda problem. hotelet har tyvärr inga aktiviteter så för barn familje och fäst sugna människor skulle jag rekomandera en annan hotel. Basangen är jätte lite och inga barn basaeng finns. Det finns en kille som de kallar för beach boy han är bäldigt otrevlig och är ute efter pengar hela tiden ger de honom ej driks för du ingen service och de som ger honom pengar får de bästa platserna och full service. Hotelet Ligger utanför alanya ungefär 1,30 timmer promenad. tar man bussen tar det ungefär 10 min till centrala alanya.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


9 av 10

Camilla,
Habo

+
Personalen ocj lugnet!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Beatrice,
Oerebro

+
Nära till stranden
-
Hårda sängar, lägg i bäddmadrasser

Bekräftad gäst: 2019-07-08


9 av 10

Amir,
Stockholm

+
Bra mat, nära till strand. Lugnt på polområdet.
-
Bättre städning. T.ex ta med nya glas så man inte behöver återanvända samma i två veckor.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

150 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
24
Bra
 
12
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av Myran1_13 Huddinge, Sverige

Bra läge !

Hotellet ligger i början av Kleopatrastranden , strandläge med sköna solstolar. Bra allinclusive, fika och frukt. Bra moderna rum med vattenkokare och kaffe/te. En liten bit att gå till shopping och restauranger men fin strandpromenad.

 
2019-05-31

Inlägg av runerapp Umeå, Sverige

Avkoppling

Andra gången på detta hotell, kan inte vara mer nöjd , service ,personal, mat och dryck är bra! Är man ute efter avkoppling så är detta hotellet!! Dom har också fixat stranden så den är riktigt bra ett stort + är den otroligt trevliga och hjälpsamma Beach boy ( 48år) som hjälper dig med stolar och dryck!!

 
2019-05-26

Inlägg av MatgladaNisse60 Härnösand, Sverige

Bästa hittills

Kom sent en Lördagkväll efter det att restaurangen stängt, men dom ordnade mat åt oss med ett leende på läpparna och önskade oss välkommen. Detta leende och den enorma servicegrad som dom givit oss genomstrålade vår vistelse där i 14 dagar. Nu till rummen: snygga och välstädade med en underbar utsikt över havet. Underbar stor dusch, man kan duscha 2 st samtidigt. Varje morgon står personalen där med ett leende och önskar en godmorgon. Allt från kocken som gör din omelett, eller steker dina ägg. Den vackert upplagda frukostbuffén håller hög klass. Varje dag till lunchen grillas det inför öppen ridå olika godsaker, kyckling, fisk, och olika spett. Kolla in den underbara dessert-buffén. Under eftermiddagen står dom återigen ute i deras utegrill och serverar mat för den hungrige, glöm inte deras grönsaksbuffé. Menyn för kvällarna varieras ganska bra, det som drar ner det hela är att den varma avdelningen av menyn skulle ha varit varmare. Återigen deras grönsaksbuffé och dessertbuffe är underbara. Nu till den lokala drycken som ingår: har aldrig fått bättre. Rödvinet var BRA, så även alkoholen i drinkarna. Måste nämna Ferat på beachen- vilken underbar människa, han kommer med ett leende på läpparna och sprider glädje bland alla soldyrkare. Stranden/beachen är i toppskick med den Nya sandstranden. Ett stort beröm till cheferna som har lyckats med att sprida en glädje bland personalen som smittar av sig på gästerna. Ni vill verkligen gästernas bästa.

 
2018-11-06

Inlägg av BeritG79 Älvsbyn

Lugnt och skönt

Ett trevligt hotell . Rena , fina och moderna rum. Allinclusive där allt ingår . Liten mysig pool med kallt vatten , vilket kan vara bra när det närmar sig 40'C. Ett par trappsteg ner till havet . Sand men även stenigt . Bra att ha någon form av sko i havet .

 
2018-11-05

Inlägg av Monica K Östhammar, Uppsala Län, Sweden

Blandad kompott

Vi hade bokat ett rum för tre vuxna men det var knappast menat för tre personer. Rummet var så litet att det knappt gick att gå på sidorna av sängarna och det första vi fick göra var att säga till i receptionen då det bara fanns två handdukar,två tandborstglas och två stolar på balkongen. Handdukar och glas fick vi så småningom men ingen mer stol. De fräste åt mig att det fick faktiskt inte plats en stol till. Och när jag bad om hjälp med saftyboxen,instuktionen stämde inte,så var det fler sura miner.Airconditionen fick vi ha på 16 grader för att det skulle bli tillräckligt svalt inne. Däremot var personalen i bar/restaurng mycket tillmötesgående och maten mycket fräch och vällagad, och dryckerna helt OK, Vi hade AIC.Trädgården/barområdet var jättefint men stranden gick inte att bada på då det var för mycket stenar där.Wi-Fi var i de närmaste obefintligt och lyckades man logga in så försvann det lika fort och man fick logga in gång på gång trots att man inte lämnade hotellet.Inget hotell jag kommer åka tillbaka till. Åker till Alanya 1-2 gånger /året sedan 20 år.