Kundomdömen om Floria Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 105 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal och god mat!
-
Lite bättre städning i badrummet!

Bekräftad gäst: 2019-10-15


10 av 10

+
Service god mat och mat hela tiden. Missdade msn en måltid fanns det alternativ nästan direkt. Tex om man åkte iväg o missade lunchen så fanns det annat att äta efter en timme
-

Bekräftad gäst: 2019-10-14


10 av 10

+
Närhet till havet, lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

+
Låg nära havet. Lugnt på Hotellet. Bra matsal och mat.
-
Men botten i havet var mycket stenig - Hotellet skulle få mycket plus för att ha en sandbotten, svårt att ta sig upp och i havet för att man sjönk i det steniga gruset. Såg flera personer tappa balansen när de skulle bada. Rensa botten på sten. Bättre madrasser - stenhårda samt usla kuddar, fattar inte att det ska vara så svårt att ha bäddmadrass samt en mjuk och en hårdare kudde.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Ett litet och lugnt hotell nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


7 av 10

+
Maten och möjligheten att välja mellan pool och hav
-
Sängarna var usla och de så kallade täckena var som slitna handdukar. När det var fotboll på tv försvann den mesta av servicepersonalen i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

+
Rent och snyggt, bra läge
-
Bemötandet i baren.

Bekräftad gäst: 2019-09-22


5 av 10

+
Närheten till havet
-
Dubbel sängen för liten att ligga två i var bara 1,40 m bredd, fanns ingen bäddmadrass så förgård säng.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

168 omdömen
Utmärkt
 
119
Väldigt bra
 
27
Bra
 
13
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-10-27

Inlägg av matgladanisse Härnösand, Sverige

Skärpning

För andra gången kommer vi hit och finner att det verkar som om man tappat gnistan, saker är slitna o hänger löst. Nu till det positiva: Serveringspersonalen är superbra, trevliga och gör sitt jobb mycket bra. Förra gången vi var här fick dom toppbetyg, men det får dom inte denna gång. Maten som serveras är inte varm, för låga temperaturer på varmhållningen. Salladsbuffén står framme utan att det finns kyla, trots att man säger till. Svaret man får är att det beror på vädret. Inte ett bra svar, man måste se till att maten hålls kall, annars är det stor risk för sjukdomar. Trots att man sagt till så är det inte kyla på den kalla avdelningen, vilket gör att man inte törs äta maten därifrån. Stort PLUS till Feraht, han är bäst i alla väder.

 
2019-07-18

Inlägg av Myran1_13 Huddinge, Sverige

Bra läge !

Hotellet ligger i början av Kleopatrastranden , strandläge med sköna solstolar. Bra allinclusive, fika och frukt. Bra moderna rum med vattenkokare och kaffe/te. En liten bit att gå till shopping och restauranger men fin strandpromenad.

 
2019-05-31

Inlägg av Ola H Umeå, Sverige

Avkoppling

Andra gången på detta hotell, kan inte vara mer nöjd , service ,personal, mat och dryck är bra! Är man ute efter avkoppling så är detta hotellet!! Dom har också fixat stranden så den är riktigt bra ett stort + är den otroligt trevliga och hjälpsamma Beach boy ( 48år) som hjälper dig med stolar och dryck!!

 
2019-05-26

Inlägg av matgladanisse Härnösand, Sverige

Bästa hittills

Kom sent en Lördagkväll efter det att restaurangen stängt, men dom ordnade mat åt oss med ett leende på läpparna och önskade oss välkommen. Detta leende och den enorma servicegrad som dom givit oss genomstrålade vår vistelse där i 14 dagar. Nu till rummen: snygga och välstädade med en underbar utsikt över havet. Underbar stor dusch, man kan duscha 2 st samtidigt. Varje morgon står personalen där med ett leende och önskar en godmorgon. Allt från kocken som gör din omelett, eller steker dina ägg. Den vackert upplagda frukostbuffén håller hög klass. Varje dag till lunchen grillas det inför öppen ridå olika godsaker, kyckling, fisk, och olika spett. Kolla in den underbara dessert-buffén. Under eftermiddagen står dom återigen ute i deras utegrill och serverar mat för den hungrige, glöm inte deras grönsaksbuffé. Menyn för kvällarna varieras ganska bra, det som drar ner det hela är att den varma avdelningen av menyn skulle ha varit varmare. Återigen deras grönsaksbuffé och dessertbuffe är underbara. Nu till den lokala drycken som ingår: har aldrig fått bättre. Rödvinet var BRA, så även alkoholen i drinkarna. Måste nämna Ferat på beachen- vilken underbar människa, han kommer med ett leende på läpparna och sprider glädje bland alla soldyrkare. Stranden/beachen är i toppskick med den Nya sandstranden. Ett stort beröm till cheferna som har lyckats med att sprida en glädje bland personalen som smittar av sig på gästerna. Ni vill verkligen gästernas bästa.

 
2018-11-06

Inlägg av BeritG79 Älvsbyn

Lugnt och skönt

Ett trevligt hotell . Rena , fina och moderna rum. Allinclusive där allt ingår . Liten mysig pool med kallt vatten , vilket kan vara bra när det närmar sig 40'C. Ett par trappsteg ner till havet . Sand men även stenigt . Bra att ha någon form av sko i havet .