1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Floria Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Camilla,
Habo

+
Personalen ocj lugnet!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-16


8 av 10

Beatrice,
Oerebro

+
Nära till stranden
-
Hårda sängar, lägg i bäddmadrasser

Bekräftad gäst: 2019-07-08


9 av 10

Amir,
Stockholm

+
Bra mat, nära till strand. Lugnt på polområdet.
-
Bättre städning. T.ex ta med nya glas så man inte behöver återanvända samma i två veckor.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


8 av 10

Tony,
Hässleholm

+
Läget
-
Personalen sprang runt en hela tiden när man satt ochåt. Visste inte var man skulle lägga besticken man använt för dom hade redan tagit tallriken. Ingen lugn och ro när man åt. Gav man inte dricks varje dag så nonchalerade dom en.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


3 av 10

Margareta,
Sthlm

+
Nära havet ,rent ,egna solstolar att låna
-
Små rum .aircond rakt över huvet på en säng vilket gjorde en av oss döförkyld .Gick inte o reglera hastiheten på fläkten .

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Stig,
Arboga

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


7 av 10

Joakim,
Stockholm

+
• Fint poolområde, dock rätt liten pool. • Fin strand där dom tydligen hade fyllt på med sand nyligen, vilket gjorde att det var rätt svårt att att ta sig ner i vattnet då det lutade ganska mycket och att man sjönk ner i sanden. • Maten var väldigt fint upplagd. Mycket sallader och röror, många sorters bröd. De grillade alltid nåt under lunch och middag. Mycket desserter och frukt. Dock var det mesta av maten väldigt smaklöst. • Bra utbud av dryck (gällande alkoholfritt), äkta Coca-Cola m.m. Många sorters juice av koncentrat. • Duktig och effektiv personal i restaurangen, på stranden och bland städarna.
-
• Rummet jag fick var ett stort skämt (rum A317). - Låg i änden av korridoren dit Wi-fi ej nådde. - Låg i samma höjd som den 6-filiga bilvägen knappt 10 meter utanför balkongen med oändlig trafik dygnet runt. - Varm- och kallvatten var kopplat tvärtom i handfatet och växlade mellan varmt och kallt i duschen utan att man rörde kranen. - Hälften av belysningen i rum och badrum var trasig. - Sängen bestod endast av en stenhård resårbotten där man kände fjädrarna under lakanet. Täcket var en tunn och stärkt filt liknande ett överkast. - AC:n kylde bra, dock stängdes den av när man öppnade balkongdörren (inget konstigt i det), men det var glapp eller liknande i låset på balkongdörren så man kunde få kliva upp mitt i natten och dra lite i balkongdörren för att AC:n hade stannat. - Även glapp i låset till rummet, kunde få dra kortet upp till 10 gånger innan låset öppnades helt, det verkade stanna halvvägs hela tiden. • Otroligt nonchalant och ohjälpsam personal i receptionen när vi var där vid en tidpunkt. De var 2 personer som båda hälsade när jag kom fram till disken. När jag började ställa min fråga lyfte den ena telefonluren och den andra vände ryggen till och började rulla ihop en sladd till ett strykjärn (!). Äckligt beteende av servicepersonal.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


4 av 10

Gerry,
Trelleborg

+
-
Ändra accn placering blev jätteförskyld acc över den ena sängen

Bekräftad gäst: 2019-06-23


9 av 10

ylva,
kinna

+
slippa aktvitetsteam fotograf och tjat om sånt
-
frukost inte bra

Bekräftad gäst: 2019-06-18


9 av 10

Jessica,
Påarp

+
Det låg väldigt bra, lugnt och skönt!
-
En kille som stod i baren förpestade stämningen, han hade jag bytat ut!

Bekräftad gäst: 2019-06-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

141 omdömen
Utmärkt
 
98
Väldigt bra
 
24
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av Myran1_13 Huddinge, Sverige

Bra läge !

Hotellet ligger i början av Kleopatrastranden , strandläge med sköna solstolar. Bra allinclusive, fika och frukt. Bra moderna rum med vattenkokare och kaffe/te. En liten bit att gå till shopping och restauranger men fin strandpromenad.

 
2019-05-31

Inlägg av runerapp Umeå, Sverige

Avkoppling

Andra gången på detta hotell, kan inte vara mer nöjd , service ,personal, mat och dryck är bra! Är man ute efter avkoppling så är detta hotellet!! Dom har också fixat stranden så den är riktigt bra ett stort + är den otroligt trevliga och hjälpsamma Beach boy ( 48år) som hjälper dig med stolar och dryck!!

 
2019-05-26

Inlägg av MatgladaNisse60 Härnösand, Sverige

Bästa hittills

Kom sent en Lördagkväll efter det att restaurangen stängt, men dom ordnade mat åt oss med ett leende på läpparna och önskade oss välkommen. Detta leende och den enorma servicegrad som dom givit oss genomstrålade vår vistelse där i 14 dagar. Nu till rummen: snygga och välstädade med en underbar utsikt över havet. Underbar stor dusch, man kan duscha 2 st samtidigt. Varje morgon står personalen där med ett leende och önskar en godmorgon. Allt från kocken som gör din omelett, eller steker dina ägg. Den vackert upplagda frukostbuffén håller hög klass. Varje dag till lunchen grillas det inför öppen ridå olika godsaker, kyckling, fisk, och olika spett. Kolla in den underbara dessert-buffén. Under eftermiddagen står dom återigen ute i deras utegrill och serverar mat för den hungrige, glöm inte deras grönsaksbuffé. Menyn för kvällarna varieras ganska bra, det som drar ner det hela är att den varma avdelningen av menyn skulle ha varit varmare. Återigen deras grönsaksbuffé och dessertbuffe är underbara. Nu till den lokala drycken som ingår: har aldrig fått bättre. Rödvinet var BRA, så även alkoholen i drinkarna. Måste nämna Ferat på beachen- vilken underbar människa, han kommer med ett leende på läpparna och sprider glädje bland alla soldyrkare. Stranden/beachen är i toppskick med den Nya sandstranden. Ett stort beröm till cheferna som har lyckats med att sprida en glädje bland personalen som smittar av sig på gästerna. Ni vill verkligen gästernas bästa.

 
2018-11-06

Inlägg av BeritG79 Älvsbyn

Lugnt och skönt

Ett trevligt hotell . Rena , fina och moderna rum. Allinclusive där allt ingår . Liten mysig pool med kallt vatten , vilket kan vara bra när det närmar sig 40'C. Ett par trappsteg ner till havet . Sand men även stenigt . Bra att ha någon form av sko i havet .

 
2018-11-05

Inlägg av Monica K Östhammar, Uppsala Län, Sweden

Blandad kompott

Vi hade bokat ett rum för tre vuxna men det var knappast menat för tre personer. Rummet var så litet att det knappt gick att gå på sidorna av sängarna och det första vi fick göra var att säga till i receptionen då det bara fanns två handdukar,två tandborstglas och två stolar på balkongen. Handdukar och glas fick vi så småningom men ingen mer stol. De fräste åt mig att det fick faktiskt inte plats en stol till. Och när jag bad om hjälp med saftyboxen,instuktionen stämde inte,så var det fler sura miner.Airconditionen fick vi ha på 16 grader för att det skulle bli tillräckligt svalt inne. Däremot var personalen i bar/restaurng mycket tillmötesgående och maten mycket fräch och vällagad, och dryckerna helt OK, Vi hade AIC.Trädgården/barområdet var jättefint men stranden gick inte att bada på då det var för mycket stenar där.Wi-Fi var i de närmaste obefintligt och lyckades man logga in så försvann det lika fort och man fick logga in gång på gång trots att man inte lämnade hotellet.Inget hotell jag kommer åka tillbaka till. Åker till Alanya 1-2 gånger /året sedan 20 år.