1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Floria Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ann,
Hörby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

125 omdömen
Utmärkt
 
86
Väldigt bra
 
21
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-11-06

Inlägg av BeritG79 Älvsbyn

Lugnt och skönt

Ett trevligt hotell . Rena , fina och moderna rum. Allinclusive där allt ingår . Liten mysig pool med kallt vatten , vilket kan vara bra när det närmar sig 40'C. Ett par trappsteg ner till havet . Sand men även stenigt . Bra att ha någon form av sko i havet .

 
2018-11-05

Inlägg av Monica K Östhammar, Uppsala Län, Sweden

Blandad kompott

Vi hade bokat ett rum för tre vuxna men det var knappast menat för tre personer. Rummet var så litet att det knappt gick att gå på sidorna av sängarna och det första vi fick göra var att säga till i receptionen då det bara fanns två handdukar,två tandborstglas och två stolar på balkongen. Handdukar och glas fick vi så småningom men ingen mer stol. De fräste åt mig att det fick faktiskt inte plats en stol till. Och när jag bad om hjälp med saftyboxen,instuktionen stämde inte,så var det fler sura miner.Airconditionen fick vi ha på 16 grader för att det skulle bli tillräckligt svalt inne. Däremot var personalen i bar/restaurng mycket tillmötesgående och maten mycket fräch och vällagad, och dryckerna helt OK, Vi hade AIC.Trädgården/barområdet var jättefint men stranden gick inte att bada på då det var för mycket stenar där.Wi-Fi var i de närmaste obefintligt och lyckades man logga in så försvann det lika fort och man fick logga in gång på gång trots att man inte lämnade hotellet.Inget hotell jag kommer åka tillbaka till. Åker till Alanya 1-2 gånger /året sedan 20 år.

 
2018-10-19

Inlägg av Leif K

Hälsoinspektör

Andra gången detta år vi besöker Floria beach hotel. Det bästa med hotellet är, närheten till stranden, lagom stort, fantastiskt vänlig personal, snyggt och städat. Minus, wi-fi värdelös och stenig strand.

 
2018-10-15

Inlägg av 846idak Simrishamn, Sverige

Lugnt läge med närhet till stranden

Vi bodde på hotellet under en vecka. Bra hotell, inte alltför stort. Gott om plats i restaurang och många lediga solstolar. Rummen är trevliga med fin balkong. Jag saknade ett bra täcke, allt vi fick var en filt utan lakan. Sängen hade varit bättre med en bäddmadrass. Wifi var väldigt dåligt. Vi blev utloggade efter ett par minuters inaktivitet så vi fick varje gång logga in på nytt. Maten var god och det fanns mycket att välja på, speciellt salladsbuffén. Inga problem att äta nyttigt, men det fanns gott om efterrätter också. Efter en vecka var vi lite trött på samma typ av mat då rätterna var väldigt enkla. Det hade varit bra med en tydlig dryckesmeny på vad som ingick i all inclusive också. Bartendern i baren var rätt arrogant men övrig personal var trevlig.

 
2018-09-07

Inlägg av Lussan75 Fegen

Mycket fräscht och trevligt

Vi var ett gäng kompisar som bodde på hotellet under en vecka. Hotellet är fräscht och rent. Bra rum med ordentlig dusch och kylskåp. Fina balkonger med lagom plats för 2 personer och torkmöjligheter. Badskor är ett måste för att vistas på stranden som är mycket stenig, men även för att traska i den glödheta sanden. Det finns solstolar både på stranden, vid poolen och på ett soldäck med utsikt över havet. Alltså många valmöjligheter för variation. Maten var fantastiskt bra, varierande och mycket! Allt från pizza till turkisk mat. Utanför restaurangen stod en kock varje dag och grillade fisk och kött. En glad överraskning var att det serverades enklare eftermiddagsmat, såsom hamburgare, spaghetti & köttfärssås, enchiladas och pommes frites. All personal var hjälpsam och mycket trevlig. Hade man frågor eller tips på utflykt var det bara att fråga någon av dem. Det enda jag egentligen saknade var lite enklare snacks till drinkarna, exempelvis chips. Och kanske en bokhylla om man hunnit läsa ut sina böcker, och vill läsa mer. Rekommenderar hotellet varmt!