Kundomdömen om Floria Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 44 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Åse,
Helsingborg

+
Finns allt som behövs inom väldigt få steg. Bra när det är så varmt som 38 grader.
-
Lite bättre städning i badrummen på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


7 av 10

Rashed,
Uppsala

+
Precis vid havet
-
Maten gav inte mycket smak allmänt och de snålade på vissa grejer som de själva grillade på plats. Nästan samma mat, sallad och fika varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Ohran ,
Nyköping

+
Trevlig
-
Stranden

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Emelie ,
Sundsvall

+
Väldigt trevlig personal och bra service. Rena, moderna rum med bra ac. Bra med ett stort salladsbord till både lunch och middag. Både pool och strand var fantastiska. Wi-fi var bra i på de flesta platser.
-
Maten var inte så varierad i kryddning men kan vara en smaksak. Det var tråkigt att man var tvungen att checka ut 11 sista dagen när bussen gick 19 från hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Anders ,
Örebro

+
Allt
-
Mjukare sängar....

Bekräftad gäst: 2019-09-02


7 av 10

Robin,
Göteborg

+
Havet ligger precis vid hotellet vilket var underbart
-
Lite tråkigt, inga aktiviteter förutom att bada, ingen musik - lite för mycket relax

Bekräftad gäst: 2019-08-27


7 av 10

Annelie,
Skutskär

+
Strandnära
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


8 av 10

Sanel,
Svalöv

+
Hotellet hade en fantastisk personal som gav en härlig service men inte bara det, man kunde även ha en härlig konversation med de, där de bland annat frågade hur man mådde, om man behöver något osv.
-
Maten borde man förbättra, även hanteringen av maten!

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Per,
Gävle

+
Suveränt trevlig personal !!!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Jessica,
Göteborg

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

42% av resenärerna rekommenderar

151 omdömen
Utmärkt
 
106
Väldigt bra
 
24
Bra
 
12
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av Myran1_13 Huddinge, Sverige

Bra läge !

Hotellet ligger i början av Kleopatrastranden , strandläge med sköna solstolar. Bra allinclusive, fika och frukt. Bra moderna rum med vattenkokare och kaffe/te. En liten bit att gå till shopping och restauranger men fin strandpromenad.

 
2019-05-31

Inlägg av runerapp Umeå, Sverige

Avkoppling

Andra gången på detta hotell, kan inte vara mer nöjd , service ,personal, mat och dryck är bra! Är man ute efter avkoppling så är detta hotellet!! Dom har också fixat stranden så den är riktigt bra ett stort + är den otroligt trevliga och hjälpsamma Beach boy ( 48år) som hjälper dig med stolar och dryck!!

 
2019-05-26

Inlägg av MatgladaNisse60 Härnösand, Sverige

Bästa hittills

Kom sent en Lördagkväll efter det att restaurangen stängt, men dom ordnade mat åt oss med ett leende på läpparna och önskade oss välkommen. Detta leende och den enorma servicegrad som dom givit oss genomstrålade vår vistelse där i 14 dagar. Nu till rummen: snygga och välstädade med en underbar utsikt över havet. Underbar stor dusch, man kan duscha 2 st samtidigt. Varje morgon står personalen där med ett leende och önskar en godmorgon. Allt från kocken som gör din omelett, eller steker dina ägg. Den vackert upplagda frukostbuffén håller hög klass. Varje dag till lunchen grillas det inför öppen ridå olika godsaker, kyckling, fisk, och olika spett. Kolla in den underbara dessert-buffén. Under eftermiddagen står dom återigen ute i deras utegrill och serverar mat för den hungrige, glöm inte deras grönsaksbuffé. Menyn för kvällarna varieras ganska bra, det som drar ner det hela är att den varma avdelningen av menyn skulle ha varit varmare. Återigen deras grönsaksbuffé och dessertbuffe är underbara. Nu till den lokala drycken som ingår: har aldrig fått bättre. Rödvinet var BRA, så även alkoholen i drinkarna. Måste nämna Ferat på beachen- vilken underbar människa, han kommer med ett leende på läpparna och sprider glädje bland alla soldyrkare. Stranden/beachen är i toppskick med den Nya sandstranden. Ett stort beröm till cheferna som har lyckats med att sprida en glädje bland personalen som smittar av sig på gästerna. Ni vill verkligen gästernas bästa.

 
2018-11-06

Inlägg av BeritG79 Älvsbyn

Lugnt och skönt

Ett trevligt hotell . Rena , fina och moderna rum. Allinclusive där allt ingår . Liten mysig pool med kallt vatten , vilket kan vara bra när det närmar sig 40'C. Ett par trappsteg ner till havet . Sand men även stenigt . Bra att ha någon form av sko i havet .

 
2018-11-05

Inlägg av Monica K Östhammar, Uppsala Län, Sweden

Blandad kompott

Vi hade bokat ett rum för tre vuxna men det var knappast menat för tre personer. Rummet var så litet att det knappt gick att gå på sidorna av sängarna och det första vi fick göra var att säga till i receptionen då det bara fanns två handdukar,två tandborstglas och två stolar på balkongen. Handdukar och glas fick vi så småningom men ingen mer stol. De fräste åt mig att det fick faktiskt inte plats en stol till. Och när jag bad om hjälp med saftyboxen,instuktionen stämde inte,så var det fler sura miner.Airconditionen fick vi ha på 16 grader för att det skulle bli tillräckligt svalt inne. Däremot var personalen i bar/restaurng mycket tillmötesgående och maten mycket fräch och vällagad, och dryckerna helt OK, Vi hade AIC.Trädgården/barområdet var jättefint men stranden gick inte att bada på då det var för mycket stenar där.Wi-Fi var i de närmaste obefintligt och lyckades man logga in så försvann det lika fort och man fick logga in gång på gång trots att man inte lämnade hotellet.Inget hotell jag kommer åka tillbaka till. Åker till Alanya 1-2 gånger /året sedan 20 år.