1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dolphin Family

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mari,
Sundsvall

+
Rummen och att man fick tillgång till badlandet på hotellet bredvid.
-
Toppen bra!

Bekräftad gäst: 2019-07-01


7 av 10

Peter,
Kalmar

+
Rena fina rum med utsikt och tillgången till närliggande hotells vattenrutchkanor och pool
-
Mjukare sängar, har nu flera dagar senare fortfarande ont i ryggen efter dessa dåliga sängar.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

Gunnel,
Tidaholm

+
Nära till stranden. Bra pool.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-11


10 av 10

Anna,
Falun

+
-
Städerskor som inte slänger ner handdukar och kläder på golvet när dom städar. Lägre musik kvällstid

Bekräftad gäst: 2019-06-10


10 av 10

Anneli/Mia,
Stockholm

+
Allt
-
Kanske inte så hårda sängar. Men vi la täcket och sov på så det blev lite bättre

Bekräftad gäst: 2019-05-20


8 av 10

Barbro,
Ludvika

+
Rummet var fint och stort. Sängarna var nycket bra.
-
Drinkarna i baren var inte bra, Dåligt gjorda! Motsvarade inte drinkar som vi köpte på andra ställen.

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Mattias ,
Falköping

+
Mycket bra service och att ägaren hälsade på alla gäster varje dag var bara ett plus. Personalen var väldigt trevliga och maten var grymt bra . Vi hade två perfekta veckor. Mvh Mattias och Martina
-

Bekräftad gäst: 2018-09-04


5 av 10

tahir,
stockholm

+
poolen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


10 av 10

Stefan,
Sverige

+
Fantastiskt och gemytligt Hotel dom kändes väldigt familjärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-02


1 av 10

,

+
PersonAlen är trevlig
-
Att ändra hotels chefens attyd mot kunder och absurt priser

Bekräftad gäst: 2018-08-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2016-10-11

Inlägg av charlotte198922 Boston, Storbritannien

Dolphin Suit Apart Hotel

We visited here September 2007 with family on the, went half board and the food was was good too, very central to the beach and shops, markets, we rented a car to see all the scenery which was beautiful too, will deffo be returning here one day đŸ˜ŠđŸ‘đŸŒps don't forget there's a jacuzzi on top of the terrace it's brilliant.

 
2013-06-16

Inlägg av Nataika K Karviná, Moravskoslezsky Kraj, Czech Republic

Beautiful place

In jun we are first time in holiday in Turky and stay hotel DOPHIN SUIT OBA ALANYA we like the place very much . The people around was very nice like the owner the reception the maintenence atd.. Food was excelent the pool we just LOVE it the view from balcony very nice and the TERASE just perfect . We like go back next year wit our grandchildren very nice place for family all litell kids THANK YOU Alena Mita from Bohumin Czech republic

 
2013-06-14

Inlägg av Alexander K Karvinná, Moravskoslezsky Kraj, Czech Republic

Thank you for nice holiday

We just come back from holiday in Oba DOLPHIN SUIT HOTEL and I like to say Thank you to the JILL owner this hotel for very nice holiday. We will be back for sure next year again. Everythink was so nice the food the services the rooms....So see you next year and thank you again Vladimira and Aneta from OSTRAVA Czech republic

 
2013-06-13

Inlägg av Caroline A Karlskrona, Sverige

So nice hotel

Loved my stay at this hotel! The location is great and the staff is so friendly. Really enjoyed the roof top jacuzzi and bar and the beach. Was easy to take the bus to Alanya center and also very cheep to get there. I will definitely stay at this hotel again.

 
2013-06-05

Inlägg av Renata K Karvina, Tjeckien

Dolphin Suite Hotel Alanya Turkiye is a Great Place to spend a Holiday

We are from Czech republic traveling with child and we are very satisfied with price. The rooms are big enough for family and food is excellent. The people are very friendly and hepfull so we had Great Time to enjoy our Holiday...Alex Renata and Sophi...