Dolphin Family

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Dolphin Family är ett personligt hotell i Alanya med mycket glädje och liv. Hotellet hyrs av ett danskt par, som bott i Alanya i många år, och är kända för att ha skrivit boken ”Allt om Alanya”. Här upplever du en fartfylld, skandinavisk atmosfär med poolhäng, hotellkonserter och närhet till restauranger och barer.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer varav 1 barn. Familjerum för 3-5 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

ett av de finaste charterhotell jag varit på. kanon fint rum och badrum.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 21 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 75 m
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dolphin Family är ett hotell där det finns något för alla åldrar. Hotellet har en pool med en liten separat barnsektion med två rutschkanor. Intill ligger poolbaren som serverar svalkande drycker. Det finns även en inomhuspool på grannhotellet Katya som gästerna har tillgång till. Stranden ligger bara ett stenkast bort och där hittar du ett härligt trädäck, cabanas  och en liten bar/restaurang där du kan köpa dryck och snacks. Gratis solstolar och parasoll både vid pool och stranden, handdukar mot avgift.

Restaurangen Secret Garden serverar frukostbuffé och á la carte-middag. På hotellet finns även det trevliga caféet Alt om Alanya som serverar enklare rätter, kaffe, kakor och desserter.

Vill du träna erbjuds ett litet gym med enkel utrustning på hotellet. För barn finns en internationell barnklubb i hotellets regi, lekplats och rutschkanor på grannhotellet Katya. Nästan varje vecka bjuds det in artister till hotellet som håller i konserter och uppträdanden, samt turkisk afton en gång/vecka. Reception öppet dygnet runt och du surfar med gratis wifi på hela hotellområdet. Ljud från närliggande hotell, barer och restauranger kan upplevas som störande. 3 kilometer till centrum i Alanya. Promenadavstånd till centrum i Oba.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Frukostbuffé serveras kl. 08:00 - 10:00. À la carte-middag serveras kl. 18:00 - 20:00.