Apollo Mondo Selected Gold Island

apollo mondo selected

Gold Island tillhör Apollo Mondo Selected – hotell som är utvalda för sin höga standard och som erbjuder det lilla extra. De vuxna kan se fram emot lugna stunder i Mondo Café eller på hotellets spa medan barnen har skoj med sina nya vänner i Club Polly & Mino. Här kan du njuta av sol och bad med bekväm All Inclusive.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I Avsallar finns långgrunda stränder och ett litet centrum där du på onsdagar kan besöka den lokala marknaden för att uppleva det turkiska vardagslivet. Hit kommer både turister och lokalbor för att köpa smycken, läder, keramik och kryddor. Hotellets buss kör in till Alanyas centrum mot avgift.

Pool och strand
Hotell Gold Island ligger vid den fina sandstranden Avsallar, ca 2 mil väster om Alanya. Här finns ett stort poolområde med två utomhuspooler, vattenrutschkanor och en separat barnpool. Det finns även en inomhuspool. Runt hotellet finns den privata sandstranden. Både vid poolen och på stranden finns gratis solstolar och parasoller.

God mat och underhållning
Hotellets bufférestaurang serverar frukost, lunch och middag, och har en speciell del med barnvänlig meny. Det finns också två à la carte-restauranger om du vill ha lite variation. Den ena serverar en italiensk meny och den andra erbjuder mexikanska rätter. Under dagen kan du fylla på med både energi i någon av alla barer som finns runt om på hotellområdet. På kvällarna kan hela familjen se fram emot underhållning och shower.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet! Caféet ligger i grannhotellet Apollo Mondo Family Gold Island.

Hälsa och träning
Gratis gym. 3-5 gånger i veckan erbjuds morgonyoga ute på piren, med skandinavisktalande personal. Vissa dagar hålls andra gruppträningspass, aktuellt program finns på hotellet. I hotellets regi erbjuds även vattengymnastik. I anslutning till Gold Island finns olika löparrundor och cykelrutter, och i receptionen finns gåstavar samt cykel- och löpvagnar. Bordtennis och beach volley utan kostnad. Vattensporter mot avgift.

Hotellet har också ett fint spa med gratis inträde, där du kan nyttja jacuzzi och hamam. Olika behandlingar mot avgift.

Club Polly & Mino och simskola
Club Polly & Mino är Apollos egen barnklubb med skandinavisktalande personal. Här kan barnen se fram emot roliga lekar och nya kompisar, men också att lära sig nya saker som att hälsa på turkiska eller laga till något ur det lokala köket.

Barnen har också möjlighet att lära sig att simma, eller helt enkelt bli säkrare i vattnet, med Swim School by Apollo. Våra instruktörer är utbildade enligt Svenska Simförbundets pedagogik. I simskolan kan barnen ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

Övrigt på hotellet
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Receptionen är öppen dygnet runt. Room Service och tvättservice mot avgift.

Läs mer om våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Huvudrestaurangen:
Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00. Sen frukost, kl. 10.00-11.00. Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30. Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00. Nattsnacks, kl. 00:00-1.00. i form av soppa och snacks..

Golden Pearl Restaurant:
À la carte-middag, kl. 18.30-21.00. En gång per vistelse kan middagen intas på à la Carte-restaurangen. Reservation krävs.

Barer:
Snacks, kl 12.00-16.30, i snackbaren. Glass, kl. 12.30-17.00, i poolbaren Te och patisserie, kl. 12.30-18.00, i lobbybaren.

Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00, i lobbybaren och poolbaren.

All Inclusive gäller hela avresedagen, även vid sen avresa.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
  • Hög kundnöjdhet
  • Mondo Café
  • Club Polly & Mino
  • Gratis gym och wifi