Apollo Mondo Selected Gold Island

apollo mondo selected

Gold Island i orten Avsallar, väster om Alanya är ett av våra Apollo Mondo Selected hotell utvalt för sin standard och höga kundnöjdhet. Gold Island är ett lokalt landmärke med sin unika arkitektur och imponerande läge. Den globformade byggnaden ligger längst ut på en udde med imponerande havsutsikt i flera väderstreck.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I orten Avsallar kretsar livet kring vattnet och stränderna. Det finns ett litet centrum med restauranger och caféer och en gång per vecka anordnas en marknad där turister möter lokalbor och turkiskt vardagsliv. Staden Alanya ligger på två mils avstånd och går enkelt att nå med lokalbuss.

Pool och strand
På Gold Island finns ett stort poolområde med en stor utomhuspool, en separat barnpool samt en inomhuspool. Runt hotellet breder den privata sandstranden ut sig, solstolar och parasoller finns både här och vid poolområdet.

God mat och underhållning
Hotellets bufférestaurang serverar frukost, lunch och middag. Barn erbjuds en specialkomponerad meny. Det finns även två à la carte-restauranger, den ena italiensk och den andra mexikansk. På hotellområdet finns ett flertal barer och caféer som alla är öppna dagtid. Underhållning och shower erbjuds under veckan.

Baristakaffe på Mondo Café
På alla Apollo Mondo Selected-hotell finns kaffe- och juicebaren Mondo Café. Här kan du ta en paus från solen eller varva ner efter träningspasset och njuta av kaffe, hälsojuicer, glass och lokala delikatesser.

Hälsa och träning
På Gold Island finns ett välutrustat gym och 5 gånger i veckan erbjuds morgonyoga ute på piren under ledning av Apollos utbildade personal. Dessutom erbjuds alla gäster på detta Mondo Selected hotell att delta i det rika utbudet av gruppträningspass som anordnas på systerhotellet Apollo Mondo Family Gold Island. I nära anslutning har Apollo upprättat löprundor och cykelrutter. Bordtennis, beach volley, padeltennis och basket erbjuds utan extra avgift.

Hotellet har även ett spa med fritt inträde till jacuzzi och hamam. Spabehandlingar erbjuds mot avgift.

Club Polly & Mino och simskola
Här finns Club Polly & Mino, Apollos egen barnklubb, som här delas med systerhotellet Apollo Mondo Family Gold Island. Läs mer om Club Polly & Mino här.

I Apollos simskola lär sig barnen att simma enligt Svenska Simförbundets pedagogik, allt under ledning av Apollos utbildade personal. Simmärken som Baddaren och Simborgarmärket går att ta på plats. Här kan du läsa mer om Swim School by Apollo.

Övrigt på hotellet
Gratis wifi i allmänna utrymmen. Receptionen är öppen dygnet runt. Room Service och tvättservice mot avgift.

Gästerna på hotellet får även ta del av träningsaktiviteterna och poolerna på grannhotellet Apollo Mondo Family Gold Island.

Läs mer om våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Huvudrestaurangen:

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.
 • Nattsnacks, kl. 00:00-1.00. i form av soppa och snacks.

Golden Pearl Restaurant:

 • À la carte-middag, kl. 18.30-21.00. En gång per vistelse kan middagen intas på à la Carte-restaurangen. Reservation krävs.

Barer:

 • Snacks, kl 12.00-16.30, i snackbaren.
 • Glass, kl. 12.30-17.00, i poolbaren
 • Te och patisserie, kl. 12.30-18.00, i lobbybaren.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00, i lobbybaren och poolbaren.

All Inclusive gäller hela avresedagen, även vid sen avresa.

Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis gym och wifi