1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Alaaddin Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
Läget
-
Polen måste hålla temperaturen o ej bli en kokande gryta på em

Bekräftad gäst: 2019-06-18


8 av 10

,

+
Närheten till stranden och staden
-
Maten, frukost och middag är inte ens ok. dåligt uppmärkt vad som serveras, passar inte skandinaver.

Bekräftad gäst: 2019-06-10


8 av 10

Gunilla,
Borlänge

+
Läget ,personalen och för vår resa priset.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


9 av 10

Suzanne,
Sundbyberg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


5 av 10

Berit,
Åkarp

+
Läget
-
Ex frukostmarmeladen i engångsförpackningar, smör till middagsbrödet o kaffe eftet middagen. Personal som inte tigger om mer dricks, oförskämda. Som endast ger service till de som ger mycket mer i dricks. Rum som är städade när vi kommer.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Annika ,
Sandviken

+
-
Kanske en regel att om man lämnar handduk på stolen vid poolen över en timme så förlorar man platsen. Som det var nu var det alltid fullt runt poolen om man inte la handduk på plats redan vid kl8. Sen såg man flera tomma stolar med handdukar under stora delar av dagen .

Bekräftad gäst: 2019-06-03


8 av 10

Ylva,
Järfälla

+
Strandnära nära centrum och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Lise-Lotte ,
Sjöbo

+
Allt
-
Hålla oss uppdaterade vad som händer på hotellet. Vi visste inte att det var turkisk afton förrän dom dök upp.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


5 av 10

Mari Ann,
Surahammar

+
Poolen och närheten till stranden.
-
Svårt att förbättra, rummet alldeles för litet ,fanns inte plats för två att sitta ,en fåtölj och inget bord! Maten håller ingen klass och var inte varierad. Personalen i restaurangen visade tydligt inget intresse för oss som inte drack alkoholhaltiga drycker! Mycket katter i och runt hotellet vilket satt en hemsk lukt ! Hotell för vuxna ja men granne med hotellet ligger ett hotell för ungdomar, musiken därifrån på kvällarna fram till 24 var HÖG!

Bekräftad gäst: 2019-05-20


3 av 10

Gabriella,
Malmö

+
Läget
-
Dålig service, väldigt lyhört på rummen

Bekräftad gäst: 2019-05-19


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 4/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

118 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
45
Bra
 
17
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-07-12

Inlägg av armej Boden, Sverige

Unbart läge

Alaaddin Beach Hotel var mycket bra med sitt läge vid/på Kleopatrastranden. Endast tre våningar med hiss, poolen intill byggnaden sedan sandstranden och havet, så det var bara att välja var man ville vara. Trevlig strandbar. Rummen kunde man inte heller klaga på (ordinära), städningen var bra, men maten som ingick kunde ha varit bättre. Frukosten gick väl an men middagen var det lite si och så med. Efter att en halvtimme gått när middagen serverades och något var slut t.ex varmrätten så fyllde de inte på faten. Soppan för dagen fick man gissa sig till för det fanns inget som visade vad den innehöll likaså allt som fanns framdukat fick man gissa vad det var och inte kunde man byta till att äta lunch i stället för middag heller.

 
2017-08-20

Inlägg av VeronicaE704

Turkiskt bad och massage

Rekommenderar detta varmt ! Fräscha utrymmen, oerhört trevlig personal! Svensktalande personal bitvis med en fantastisk servicekänsla ! Vi gjorde hamam två vuxna och en 6 årig flicka och det är fantastiskt hur de verkligen tar hand om hela familjen på ett ypperligt sätt ! Mannen min tog även massage och han är kräsen MEN gav högsta betyg för även massagen. Nästa tripp blir nog till detta hotell, tusen tack Camilla med familj för ett uppskattat och minnesvärt besök . 10 av 10 helt klart!

 
2016-09-12

Inlägg av Elisabeth A

Mysigt hotell med perfekt läge!

Ett mindre hotell med perfekt läge på stranden och nära in till centrum. Gott om plats på stranden med hotellets solstolar och även vid poolen. Sötvattensdusch finns! Fantastisk frukost som innehåller det mesta man kan önska. En tjej som gör omeletter och pannkakor, frukt och grönsaker i massor, yoghurt, torkad frukt, korv,skinka, ost etc etc. Det enda som var dåligt var den vanliga sötsliskiga standardjuicen. Mycket trevlig personal, såväl servitörer, städare och receptionister. Fick champagne när vi checkade in! Rekommenderas varmt.

 
2016-01-17

Inlägg av ecuadoriangirl Stockholm, Sverige

för sol och bad är detta perfekt!

Vi kom sent till hotellet, men det var inga problem, vi önskade oss ett rum med utsikt längst upp, i mitten och det var exakt det vi fick. rummen var bekvämma, AC var inget problem ( kunde nästan bli för kallt ibland) Toaletten och rummet var väl städade! Utsikten var så fin!! Maten från buffen var helt ok, vissa dagar var det bra and var ok! Vi brukade ligga vid poolen hela dagen, dem från baren gick hela tiden förbi och tog beställningar. Vilket var väldigt skönt, så slapp man ställa sig upp. Hotellet har en åldergräns på 16/18 år. Vilket gör att hotellet är lugnt men endå har det lite fest stämning :). Det var ungefär 15 min promenad in till stan och 1 min promenad till havet/stranden. Enda dåliga är att wifin inte funkade under hela vistelsen och filten som man fick på sängarna var hårda så om man blir solbränd gör det ont!! Receptionisterna var inte så hjälpsamma... tråkigt nog dem rökte hela tiden utanför, vilket för icke rökare ej är det trevligaste. Personalen från restaurangen och baren var dem som var trevligast!

 
2015-09-30

Inlägg av Ida L Enkoping, Sverige

Ida och Erik , bäst !!!!

Ett väldigt fint och fräscht hotell som är lagom stort med en fin design. Läget är toppen mitten av kleopatra stranden. Ett stort plus för utomhus poolen som va såå himla häftig och bra speciellt med solstolar i bassängen. De fanns alltid plats att ligga på, inge handduksrace på morgonen.... Maten o frukosten va super, varierande mat från dag till dag. Det va alltid fräscht på hotellet. Personalen va klockrena !! Rolig o fin service Kan varmt rekommendera !!!!