Restips till Prag på Apollo.se

Restips för Prag

Här har vi samlat våra bästa tips för en weekend i Prag. Låt dig inspireras av allt som finns att se och göra i Prag. Vi tipsar om några av Prags mest intressanta sevärdheter och om vilka restauranger och caféer som är värda att besöka.

prag_sevardheter

Prags sevärdheter

Carl Rüster är författare till guideboken Mitt Prag och delar här med sig av sina bästa tips på sevärdheter i Prag. Lär känna guldkorn som Karlsbron, Biljardpalatset och Mánes.

Läs mer
stadsdelar_i_prag

Stadsdelar i Prag

Centrala Prag kan delas upp i fem stadsdelar: Gamla stan (Stare Mesto), Nya staden (Nove Mesto), Lilla staden (Malá Strana), Judiska kvarteren, (Josefov) och slottsklippan (Hradcany). Lär känna stadsdelarna här!

Läs mer
gora_i_prag

Göra i Prag

Med sin tusenåriga historia har Prag utvecklat ett rikt museiutbud och många vackra kvarter att strosa kring. Få tips på saker att göra i Prag här!

Läs mer
restauranger_i_prag

Restauranger i Prag

Carl Rüster, författare till guideboken Mitt Prag, tipsar om sju krogar, kaféer och restauranger i Prag som är värda ett besök. Han berättar även om hur man gör när man besöker en traditionell tjeckisk krog.

Läs mer
ol_i_prag

Öl i Prag

Prag kan verkligen beskrivas som en riktig ölstad. Här kan du göra det mesta i ölets väg: besöka bryggerier, gå på museum, ölprovning och mycket mer. Vi har samlat våra bästa öltips här. 

Läs mer
shopping_i_prag

Shopping i Prag

Sugen på att fylla på garderoben under din semester i Prag? Det är absolut möjligt! Här väntar både gallerior, marknader och en outlet.

Läs mer