Hansa Apartments

Lägenhetshotellet Hansa Apartments passar dig som vill bo med bra utgångspunkt för att utforska Visby. Här bor du ovanför hamnen och kan enkelt promenera till Visbys innerstad för att strosa bland gamla gränder, upptäcka sevärdheter som ringmuren och slå dig ner vid någon av de många uteserveringarna. Vill du bada väntar badplatser som Visby havsbad och Norderstrand.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Hansa Apartments ligger centralt ovanför hamnen i Visby med kort promenad till stadens charmiga gränder, butiker och restauranger. Här är det enkelt att rå om sig själv under semestern med välutrustade lägenheter med mysiga uteplatser. Hotellet erbjuder en perfekt utgångspunkt för att utforska Visby med gångavstånd till innerstaden. Passa på att besöka höjdpunkter som ringmuren, DBW:s Botaniska trädgård, stora torget och Gotlands museum. Upptäcker du Gotland med bil finns det fri parkering i anslutning till hotellet.

Bada i Visby
Gotland och Visby erbjuder många härliga badplatser och i närheten av Hansa Apartments hittar du det populära kallbadhuset "Kallis", Visby Havsbad och Norderstrand.

Måltider

Inga.