London-tips för din resa

Restips för London

Här hittar du våra bästa London-tips inför din resa. Oavsett om du är en van Londonresenär eller besöker denna populära stad för första gången kan du hitta inspiration till din Londonresa bland våra restips. Vi hjälper dig att hitta guldkornen i Londons enorma utbud av sevärdheter, aktiviteter och nöjesliv.

Boka din resa till London

London Eye

London Eye

Det enorma pariserhjulet London Eye vid Themsen har blivit en av Londons mest populära turistattraktioner. Att ta en tur i en av London Eyes stora gondoler är det bästa sättet att få en fantastisk utsikt över hela London – en klar dag kan man se ca 40 kilometer i varje väderstreck.

Läs mer
Tower Bridge London

London Bridge & Tower Bridge

Som många andra storstäder delas London av en stor flod. De två mest välkända broarna över Themsen är London Bridge och Tower Bridge. Den förstnämnda är numera en tämligen anonym historia i betong, medan ikoniska Tower Bridge är en av Londons mest berömda symboler och största turistattraktioner.

Läs mer
Museum i London

Museum i London

Det finns fantastiskt många spännande och intressanta museer i London. Utbudet sträcker sig från några av världens största och mest berömda museum, som British Museum och Tate Modern, till små och udda som London Sewing Machine Museum och Fan Museum, ett museum för solfjädrar. 

Läs mer
Vinterweekend i London

Vinterweekend i London

Hur spenderar men en vinterweekend i London bäst? Karin Lundquister Hall vann en resa till London med Apollo och har berättat allt om sin helg. Notting Hill, shopping och julmarknad är bara några detaljer!

Läs mer
Annorlunda tips till London

5 heta London-tips

Vill du uppleva något nytt under nästa besök i London? Författaren Jon Pelling, som har skrivit guideboken Mitt London, tipsar här om 5 intressanta platser som ligger lite utanför de gängse turiststråken.

Läs mer
London med barn

London med barn

London är kanske inte den första destination man tänker på när man funderar på var man ska åka på semester tillsammans med barnen. Men faktum är att London är ett fantastiskt resmål, även för en småbarnsfamilj. 

Läs mer
Harry Potters London

Harry Potters London

Vik en dag åt Warner Bros. filmstudio och The making of Harry Potter på din nästa Londonresa! Att få se rekvisitan, figurerna och miljöerna där alla Harry Potter-filmer spelades in är en fantastisk upplevelse för hela familjen.

Läs mer