London-tips för din resa

Restips för London

Här hittar du våra bästa London-tips inför din resa. Oavsett om du är en van Londonresenär eller besöker denna populära stad för första gången kan du hitta inspiration till din Londonresa bland våra restips. Vi hjälper dig att hitta guldkornen i Londons enorma utbud av sevärdheter, aktiviteter och nöjesliv.

Boka din resa till London

Stadsdelar i London

Härliga stadsdelar i London

Londons stadskärna med Picadilly Cirkus, Oxford Street och Trafalagar Square är alla härliga på sitt sätt, men ibland kan det vara kul att se något annat. Upplev ett annat London i någon av de här härliga stadsdelarna i London.

Läs mer
Laila Bagges London

Laila Bagges London

Laila Bagge åkte på tjejweekend till London och hade en helg fylld av spännande matupplevelser, roliga upplevelser och härlig shopping. Läs allt om Lailas London på vår blogg!

Läs mer här
London Eye

London Eye

Det enorma pariserhjulet London Eye vid Themsen har blivit en av Londons mest populära turistattraktioner. Att ta en tur i en av London Eyes stora gondoler är det bästa sättet att få en fantastisk utsikt över hela London – en klar dag kan man se ca 40 kilometer i varje väderstreck.

Läs mer
Restauranger och uteliv i London

Restauranger och uteliv i London

När din resa till London är bokad och klar är nästa steg att bestämma var du ska äta under semestern – och i London är alternativen många. Vi har samlat några av våra bästa tips som du kan ta med och bocka av på resan!

Läs mer
Museum i London

Museer i London

Det finns fantastiskt många spännande och intressanta museer i London. I utbudet finns några av världens största och mest berömda museum, som British Museum och Tate Modern.

Läs mer
Tower Bridge London

London Bridge & Tower Bridge

Som många andra storstäder delas London av en stor flod. De två mest välkända broarna över Themsen är London Bridge och Tower Bridge. Den förstnämnda är numera en tämligen anonym historia i betong, medan ikoniska Tower Bridge är en av Londons mest berömda symboler och största turistattraktioner.

Läs mer
Annorlunda tips till London

5 heta London-tips

Vill du uppleva något nytt under nästa besök i London? Författaren Jon Pelling, som har skrivit guideboken Mitt London, tipsar här om 5 intressanta platser som ligger lite utanför de gängse turiststråken.

Läs mer
Shopping i London, restips på Apollo.se

Shopping i London

Shoppingen i London är svårslagen. Här finns allt från mäktiga Oxford Street - kantad från topp till tå av butiker till Camden och Notting Hill, där marknadsstånden väntar med finurliga fynd.

Läs mer
Harry Potters London

Harry Potters London

Vik en dag åt Warner Bros. filmstudio och The making of Harry Potter på din nästa Londonresa! Att få se rekvisitan, figurerna och miljöerna där alla Harry Potter-filmer spelades in är en fantastisk upplevelse för hela familjen.

Läs mer
Vinterweekend i London

Vinterweekend i London

Hur spenderar men en vinterweekend i London bäst? Karin Lundquister Hall vann en resa till London med Apollo och har berättat allt om sin helg. Notting Hill, shopping och julmarknad är bara några detaljer!

Läs mer
London med barn

London med barn

London är kanske inte den första destination man tänker på när man funderar på var man ska åka på semester tillsammans med barnen. Men faktum är att London är ett fantastiskt resmål, även för en småbarnsfamilj. 

Läs mer