Es Port

  • Charmig atmosfär
  • Med anor från 1600-talet
  • Vacker trädgård

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Tillbringa en avkopplande semester i en helt unik atmosfär på hotell Es Port, som har anor från 1600-talet! Läget med närhet till strand och vandringsleder är oslagbart. Restaurangen anordnas temadagar med mallorkinsk mat och på hotellets relaxavdelning kan du åtnjuta en mängd olika välgörande behandlingar.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Atmosfär och omgivningen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1025 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Es Port är ett unikt och fantastiskt hotell med anor från 1600-talet. Varsam renovering och kontinuerlig modernisering har gjort att gästerna i dag kan njuta av komfort och hög service i en stämningsfull miljö. Pool, solstolar och parasoller. Gratis handduksservice. Gratis wifi på hela hotellet samt stationär dator med gratis internet. Sällskapsrum med den gamla olivpressen som centralt blickfång. Endast 150 meter till hamnpromenaden och sandstranden.

Fin mallorkinsk trädgård. Hotellet har en relaxavdelning med massage, bastu, litet gym med tre träningscyklar, uppvärmd inomhuspool, bubbelpool och behandling av reumatism. Under sommaren är inomhuspoolen endast för vuxna över 16 år. Tennis och uthyrning av mountainbikes mot avgift. Gratis bordtennis. Under högsäsong anordnas ibland livemusik i baren och en kväll i veckan anordnas temadagar i restaurangen då man serverar traditionell mallorkinsk mat. Möjlighet ett låna konferenslokal (bokning krävs). Nivåskillnader och en liten backe leder upp till hotellet. Begränsad trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.