1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Lti Llaut Palace

  • Hög kundnöjdhet
  • Nära strand och centrum
  • Barn äter för en krona

lti Llaut Palace är ett fint hotell ett par minuters promenad från den vackra Playa de Palma-stranden. Ta en kvällspromenad längs den 6 kilometer långa stranden och slå dig ner på någon av barerna längs strandpromenaden. Det finns diskotek i närheten, men för mer liv och rörelse når du Palma på bara en kvart med taxi.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Dotters svar är poolen,
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 276 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 150 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

lti Llaut Palace är ett fint hotell på bekvämt avstånd från centrum och stranden Playa de Palma. Här bor du på ett modernt hotell som erbjuder skön avkoppling och en härlig semester.

Hotellet har ett poolområde med pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition. Gångavstånd till stranden där solstolar finns att hyra.

Här hittar du också tre restauranger. Det finns en bufférestaurang, för frukost och middag, och en á la carte-restaurang på takterrassen som serverar mat från Medelhavet och asiatisk. Det finns också en bistro med lättare rätter på menyn som är öppen hela dagen. Hotellets loungebar tillreder läckra cocktails. Vårdad klädsel krävs i restaurangerna (långbyxor för män och knälånga kjolar för kvinnor).

Gratis gym. Spa med circuit-spa pool och flera olika behandlingar mot avgift. Spat välkomna gäster över 16 år. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis internethörna. Förvaringsrum för cyklar finns på hotellet. Parkering mot avgift.

Ca 150 meter till lokalt centrum med butiker, barer och restauranger längs strandpromenaden. Ca 500 meter till El Arenals centrum och ca 16 kilometer in till Palma. Ca 50 meter till busshållplats för lokalbussar till bland annat Palma (tar ca 30 minuter). Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till halvpension äter barn för endast en krona.